ET Healing

Ervaringen

Alles ET Healing Afstandshealing Channeling Retreats Reconnective Healing Dierenhealing Yin Yoga AuraTouch
SofiaSofiaover ET Healing

Lieve Esther,

Als eerste wil ik je bedanken dat je in mijn leven bent gekomen, voor je liefdevolle begeleiding op een professionele manier.

De ET healing kan ik aan mensen aanraden die op een “nog” hoger niveau door het leven willen gaan (die daar ook helemaal klaar voor zijn). Ik heb nu inmiddels drie fanatische sessies mogen ervaren, mijn leven is echt verbeterd.

De ET’s hebben mijn energetische blokkades en openingen hersteld. Mijn vibratie direct verhoogd en mijn energetisch lichaam hersteld. Ze zijn zo liefdevol, complimenteus en dankbaar voor “ons” vertrouwen. Het is één van de mooiste dingen die ik afgelopen tijd heb mogen ervaren. Het voelt een beetje als “thuis komen” , een liefdevolle helende energie die we allemaal mogen ervaren.

Na deze ervaring heb ik besloten om nog méér liefde, licht en dankbaarheid in mijn leven toe te laten. Mezelf en mijn omgeving er nog meer van bewust te maken dat er meer wegen zijn die leiden naar onze (onbewuste) dromen.

Dank je wel lieve ET’S en Esther hopelijk tot snel.

JerryJerryover ET Healing (live en op afstand)

De healing heeft echt veel losgemaakt en genezen. Mijn hartchakra voelt weer op zijn plek. De uiting daarvan: sinds jaaaaren loop ik zonder moeite rechtop. M'n borst straalt de wereld in 😁😁😁!

RichRichover ET Healing

Ik ben nu een aantal keer bij Esther geweest voor een ET Healing. De eerste keer, direct bij binnenkomst, merkten wij (mijn vriendin was ook mee) dat er een hele fijne sfeer hangt in het huis van Esther. Dat tezamen met de persoonlijkheid en het luisterend oor dat ze biedt, maakte dat ik mij direct op mijn gemak voelde. Die eerste keer, en ook de keren die volgde en nog gaan volgen, waren allemaal bijzonder. Het is zo gaaf om te voelen dat de ET's aan je werken. De wijsheid die ze hebben wat doorkomt via Esther, ik sta er elke keer weer versteld van. Nu ben ik zelf een appel die langzaam rijpt en moet ik vaker dan eens mijn hoofd stoten, maar na de healing en gedurende de periode die volgde merk ik elke keer dat ze het bij het juiste eind hadden. Ik ben herstellende van een burn out, daarom ben ik ook naar Esther gegaan. Een van mijn makken is dat ik te veel wil doen/aangrijpen om te herstellen. De ET's voelden dit feilloos aan en omschreven het als een waterhoos door een rietje willen duwen. Nu na veel vallen en opstaan heb ik dat eindelijk beseft en neem ik nu continu gas terug. Echter wisten zij dit al te benoemen. Inmiddels hebben meerdere teams aan mij gewerkt en is het elke keer een fijne ervaring. Ik merk dat mijn vertrouwen is toegenomen en mijn liespijn waar ik al heel lang last van had, is compleet verdwenen. Ze hebben er aan gewerkt en het is weg. Ik was ook sceptisch in het begin, maar het maakt hen niet uit. Je bent welkom. Ik ben nog niet klaar met de ET Healings; maar de stappen die ik nu al heb gezet en wat ik heb geleerd, ik ben er zo dankbaar voor. Het is fijn om te weten dat er voor ons wordt gezorgd. Ik wens jou hetzelfde toe.

AsliAsliover ET Healing

Lieve Esther, wat een bijzonder mooie ervaring was de ET healing. Ik stond er eerst nogal sceptisch in en toch bleef het me erg bezighouden. Ik ben enorm blij dat ik het heb geprobeerd. Ik was verrast over hoeveel tijd en liefde je uittrekt voor je "klanten" en de overgave waarmee je de healing uitvoert. We zijn zeker 2 uur bezig geweest en al die tijd ben je er 1000% voor gegaan. De tijd leek even stil te staan, heel bijzonder. Ook de boodschap aan het einde van de healing vond ik erg bijzonder, een extra touch. Ik denk er nog heel graag aan terug als een bijzonder warme ervaring, eentje die ik hoogstwaarschijnlijk een keer zal herhalen. Bedankt voor je oprechte interesse en toewijding.

CoraCoraover ET Healing op afstand

Ik liep al een tijd rond met klachten bij mijn onderrug. Ik ken Esther van een opleiding en ze bood aan me te behandelen. Ze vertelde dat ik gewoon thuis – op afstand – behandeld kon worden en ikzelf vind dat erg prettig en ontspannen. Bij het zien van een lezing over ET Healing van de healer Haggai Katz begreep ik dat we ook last van een ‘parasiet’ kunnen hebben. Mijn gevoel zei me dat ik misschien ook een ongenode gast bij me had. Vlak voor de behandeling belde Esther en vroeg of ze nog specifiek naar iets moest kijken dus heb ik gevraagd of er naar mijn onderrug en een parasiet gekeken kon worden. Tijdens de behandeling voelde ik duidelijk dat er aan me gesleuteld werd (niet pijnlijk). Na de behandeling kreeg ik te horen dat er daadwerkelijk een parasiet was weggehaald. Ik ging voelen en inderdaad was er een bobbeltje uit mijn onderrug verdwenen en nu na een paar maanden is het nog steeds weg! Sindsdien zijn mijn klachten zo goed als weg. Esther vertelde wat de ET’s tijdens de sessie hadden gedaan. Ze gaf me ook nog een boodschap van mijn pas overleden moeder door wat ik erg troostend vond. Na zes weken is er nog een nabehandeling geweest. Wat ik prettig van Esther vind is dat ze serieus is maar ook gevoel voor humor heeft.

KimKimover ET Healing

Via gemeenschappelijke vrienden leerde ik Esther kennen, en was geïnteresseerd in haar werk als healer. Nieuwsgierig ook, omdat het voor mij een weinig concreet te maken onderwerp is. Met een nuchtere kijk en met een flinke dosis humor kon ze haar werk goed uitleggen. Het was makkelijk om de keuze te maken bij haar een healing te gaan doen. Het blijft bij Esther concreet en de ervaring die je hebt, als je bij haar op de tafel ligt is bijzonder en blijft helder. Daarom zeer laagdrempelig maar niet minder effectief. Ik vond de transparante communicatie zonder poespas erg prettig. Ik kon mij goed openstellen voor de ervaring op de tafel, en voelde de prettige werking van het werk dat door de ET’s op mijn lichaam werd uitgevoerd. Ik had sinds twee jaar pijn op de borst en ik weet dit aan stress. Hoe dan ook:  ik voelde toen ik op de tafel lag al de ruimte in mijn borst vrijkomen en de pijn is daarna verdwenen. De emoties die ik daar had kon ik loslaten.

Wat voor klacht je ook hebt, als je ergens ook maar iets gelooft dat we een geheel zijn en dat een klacht niet alleen maar een fysieke aangelegenheid is, maak een afspraak bij  Esther, want zij heeft de professionaliteit die dit vak nodig heeft.

GhislaineGhislaineover ET Healing (live en op afstand)

Door de sessies met Esther voel ik me gedragen, alsof het allemaal niet lukraak of toevallig is wat mij overkomt, maar ik een ontwikkeling doormaak die zo bedoeld is. Het effect is geruststellend en het helpt me om op mijn pad te blijven, waarbij de verbinding met mezelf en de energie rondom ons heen de sleutel vormt. De effecten van de healing zijn soms al onmiddellijk merkbaar en soms na een paar weken. Als ik sessies terug luister zie ik de rode draad van mijn ontwikkeling die zich mooi en helder aftekent, steeds een stapje dichter bij mijn persoonlijke harmonie en welzijn.

Liefs, Ghislaine

SaskiaSaskiaover ET Healing op afstand

Wij hebben mooie ervaringen opgedaan met de ET Healings van Esther bij ons zoontje van 6 jaar. Na de sessies - op afstand - gaf ze in heldere taal weer wat er tijdens de healing had plaatsgevonden en was er vaak sprake van herkenning bij ons. Het voelde heel veilig om hem aan Esther toe te vertrouwen. De ET’s hebben veel gewerkt aan het terug in balans brengen van zijn chakra’s, met name zijn basischakra. Doordat hij een paar maanden te vroeg is geboren was dit waarschijnlijk niet goed ontwikkeld wat leidde tot onrust en boosheid. Door de sessies is er in het gedrag van mijn zoontje verandering te bemerken: hij is rustiger geworden, durft meer los te laten en tandenknarst niet meer. Diverse mensen uit onze omgeving - die niet wisten dat hij werd behandeld - merkten op dat hij rustiger leek te zijn geworden. En de pre-Sinterklaasperiode is nog nooit zo goed verlopen als dit jaar!

Als klap op de vuurpijl kreeg ik zelf tijdens de healing van mijn zoon ook een cadeautje van de ET’s: de nekpijn waar ik al jarenlang nagenoeg elke dag last van had, verdween van de ene op de andere dag als sneeuw voor de zon. Ook de langetermijneffecten zijn erg positief.

KarenKarenover ET Healing

Ik heb enkele keren een ET healing bij Sanistrella mogen ontvangen. Het zijn hele krachtige helende energieën waar Esther mee werkt tijdens deze behandelingen. Ook in de dagen en zelfs weken erna heb ik nog duidelijk gevoeld dat de energie van de behandeling aan het doorwerken en integreren was. Het heeft bij mij een zeer positief effect gehad op mijn lichaam. Het effect is vooral op mijn energetische lichaam is geweest. Dat voelt gereinigd, verstevigd en krachtiger.

Ik ben zelf ook al jaren werkzaam als healer en ik kan uit ervaring zeggen dat Esther zeer integer te werk gaat en zich als een prachtig neutraal medium beschikbaar stelt voor de hoge vibraties van de healingsstralen.

Katja C.Katja C.over ET Healing

In augustus 2016 kreeg ik op mijn verjaardag een tegoedbon voor een behandeling bij Esther. Ik kreeg die van mijn dochter die zeer enthousiast was over haar. Al snel hebben we een afspraak gemaakt en ook ik was blij met haar.
Al jaren had ik last van mijn linker voet, die een eigen leven leek te leiden. Dat gaf me een verward gevoel, liep tegen mensen aan en ging steeds minder graag een drukke stad in. Het was verder absluut onmogelijk in een rechte lijn te lopen, ik was altijd bang dat mensen, als ze mij zouden zien lopen, zouden denken dat ik een borrel op had.
Een paar ET sessies bij Esther resulteerden erin dat ik steeds beter ging lopen, weer in een rechte lijn kon lopen en mijn zelfvertrouwen weer terug kreeg.
Wat een vrijheid!! Ik heb inmiddels een wandelclub opgericht en...heb enige tijd geleden goede wandelschoenen gekocht!
Ook sta ik sinds de sessies meer in mijn emoties, voel meer, ook lachen komt meer van binnen uit, alsof ik alles dieper voel.
Het is goed bij Esther, voel me zeer welkom. Ze is heel erg geinteresseerd in mij als mens.
Verder is ze lief en zorgzaam en heeft gelukkig.. een goed gevoel voor humor.
Ik verheug me al weer op de volgende sessie!

FrankFrankover ET Healing

Mijn eerste healing van Esther had ik in november 2019. Na een lange en vruchtbare weg van mentale ontwikkeling voelde ik 'dat er nog iets zat'. Ik had de afgelopen jaren hard aan mezelf gewerkt en veel mooie stappen gezet, maar mijn gevoel zei dat er energetisch nog iets nodig was. Mijn hele leven lang werd ik – op en af – aangetrokken tot het spirituele. Ik wist dan ook dat healing was wat ik wilde. Ik ben simpelweg gaan zoeken op 'healing Utrecht' en kwam op de site van Esther terecht. Toen ik een paar weken later via een andere zoekterm per toeval weer bij Esther terecht kwam, wist ik dat ik een afspraak met haar wilde maken.

Het eerste contact was via WhatsApp en voelde meteen prettig. Ik ervaar aan Esther een soort vanzelfsprekendheid ten opzichte van het spirituele, waardoor ze ook alles behalve zweverigheid uitstraalt. Dit was erg fijn voor iemand die nog nooit een healing had gehad. Esther raadde mij de ET-healing aan. Ik moest best wel even lachen, want zoals ik zelf altijd zeg, het klinkt best wel 'Star Trek'. Maar goed, ik was hier toch niet voor niets naar toe geleid?

De kennismaking met Esther vond ik best wel onwennig. Ik was behoorlijk zenuwachtig, wat ging er gebeuren? En ik dacht zelfs: is dit wel echt? Het was allemaal zo buiten mijn gebaande paden dat het best wat moeite kostte om er met een open geest in te gaan. Gelukkig gaf Esther al aan dat dit er helemaal mocht zijn, waardoor ik het de ruimte kon geven. De healing zelf was een bijzondere ervaring. Het is niet met woorden uit te leggen, dus dat ga ik niet proberen. Het belangrijkste wat naar voren kwam was dat ik meer mocht gaan aarden. Dit was ook mijn grootste wens.

Ik ervaarde lichamelijk vrij weinig tijdens de healing en ook de eerste dagen daarna gebeurde er niets bijzonders. Tot ik twee dagen na de healing ging slapen. Ineens voelde ik dat ik enorm aan het aarden was. Alsof ik naar de aarde toe werd getrokken. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Het leek alsof ik me steeds beter op m’n plek begon te voelen hier op aarde. Ik dacht zelfs af en toe: ja, ik wil hier zijn! Ik kon me niet herinneren wanneer dat voor het laatst was, misschien zelfs wel nooit eerder. En zo ervaarde ik nog veel meer, te veel om op te noemen. Bijvoorbeeld een oude pijn in mijn hiel die na tien pijnlijke steken ineens weg lijkt te zijn.

Na de eerste sessie ben ik in een soort 'high' gekomen, waar ik erg van genoten heb. Ik voelde de verbinding met het universum, de bron, of hoe je dit ook wilt noemen. Erg mooi om mee te maken en heerlijk om over me heen te laten komen. Hierna ben ik in grote golven terechtgekomen. Hoge vloedgolven met veel energie, levenslessen die zich in hoog tempo aandienden, patronen die heel duidelijk naar de oppervlakte kwamen en grote sprongen in bewustzijn. Maar ook diepe golven, periodes van eb, die ik zo herkende uit het verleden maar waarvan ik nu wist: het is niet nodig om het aan te pakken of weg te willen hebben, omarm het en graaf het nog dieper uit. Vanbinnen weet ik nu dat ik me eraan over mag geven en dat het een functie heeft: het uitdoen van de oude jas van mijn ego. Eb en vloed wisselen elkaar af en zo kom ik stukje bij beetje steeds meer in mijn eigen licht.

Wat betreft het aarden is het nog steeds hard werken, want het niet aarden is een sterk overlevingsmechanisme van me. Het lukt nog lang niet altijd en ik schiet regelmatig terug in ontaarding. Daarom heb ik in januari 2020 een tweede sessie gehad, waarin de ET's nog meer aan mijn aarding gewerkt hebben. Over een week of acht volgt een derde afspraak. Het voelt alsof ik in Esther een kundige, lieve en toegewijde begeleider heb gevonden om mijn zo gewenste shift te kunnen maken. Zoals Esther zelf zegt is ze gids op je pad, maar doe je het samen: zij, jij en het Universum. Dat is ook wat ik ervaar. Wat dat betreft zie ik Esther ook niet als een healer, want zij is niet iemand die mij 'beter maakt', maar als begeleider om in hoog tempo te kunnen groeien in mijn niveau van bewustzijn.

MariekeMariekeover ET Healing
Lieve Esther,
Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.
De eerste ET healing was voor mij erg onwennig. Maar het resultaat was er, ik had geen last meer van mijn hoofdpijn.
Intuïtief weet ik het gewoon dat jij  zo puur, eerlijk en vol van liefde en licht bent.
Ook STAR voel ik soms heel dichtbij.
Ik ben heel blij dat je mij verder wilt helpen op mijn weg naar de volgende dimensie!
Tot gauw
❤😘💫
Vrouw, 49 jaar (anoniem)Vrouw, 49 jaar (anoniem)over ET Healing

Esther werd mij door een vriendin aanbevolen. Als een persoon die zelf veel met mensen werkt, merkte ik bij Esther op het moment dat ik in haar praktijk was, meteen dat zij met aandacht, gevoel maar ook een zekere down-to-earth kwaliteit de sessie vormgaf.

Zij heeft in het gesprek een verfijnde manier van ondersteunen en laat je in je eigen waarde staan. Ook probeert zij je niet over te halen of te missioneren.

Ik had veel verschillende aspecten voor de sessie 'meegenomen'. Opmerkelijk vond ik achteraf dat Esther een goede inschatting qua tijd had gemaakt en ook echt alle onderwerpen en wensen heeft opgepakt!

De channel en healingsessie op de massagetafel was heel bijzonder om mee te maken. Ik voelde blijschap toen mijn Hogere Zelf via Esther's Hogere Zelf tot mij ging spreken en was positief verrast in hoe ver de taal en individuele aspecten van de bodschap hun weerklank in mij konden vinden.

De healing sessie met de Mantids was supergaaf om mee te maken. Als gevoelige persoon zag ik hoe de energie in mijn lichaam in beweging werd gebracht en kon veranderden.

Ik ben oprecht blij dat ik deze investering heb gedaan en voel actueel, 3 maanden na de sessie, nog steeds de vruchten van deze energetische schoonmaak. Het meest opmerkelijke is dat ik van mijn suikerverslaving af ben, wat een bevrijding op alle niveau's! Ik voel me veel autonomer, liefdevol zorgdragend voor mezelf en zie dat mijn spirituele ontwikkeling niet meer afgeremd is door het onbewust laten versloffen van het lichaamelijk aspect.

Last but not least ben ik zo blij dat Esther ook nog met mijn E.T. familie contact kon maken en ik een naam mee kreeg met wie ik sindsdien in dialoog ben gegaan.

Zoals je leest, ben ik erg enthousiast over wat Esther en haar helpende team teweeg kan brengen. Ik gun deze ervaring iedereen die zich hiervoor open durft te stellen en klaar voelt voor een verfrissende wervelwind.

JeroenJeroenover ET Healing

De ET Healing van Esther in het voorjaar van 2017 was ontspannend en heeft me in een aantal aspecten meer inzicht en mogelijkheden gebracht wat ik zeer op prijs stel. Ook zijn mijn lastige maagzuurklachten, die mij al een aantal maanden stoorden, sindsdien verdwenen, heel bijzonder. Zeker een aanrader!

Marie-RoseMarie-Roseover ET Healing op afstand

Mijn naam is Marie-Rose. Ik ben van België en las over de ET healing, ik kon moeilijk geloven dat ik op zo’n grote afstand kon geholpen worden. Na een gesprek met Esther, via Skype, had ik al iets meer vertrouwen en wou het toch proberen, ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet.

Tijdens de sessie toen ik op de bank lag, kreeg ik trillingen door mijn lichaam, twee keer, kon dit amper geloven op een afstand van Sint-Truiden-België tot Utrecht, maar het was er wel inderdaad, ik voelde duidelijk 2x trillingen, en voelde mij zalig.

Na de sessie was ik van mijn nekpijnen en schouderpijnen af en mijn hevige buikpijnen waren verdwenen. Ik liep hier al geruime tijd mee. Ook mijn beide heupprotheses, die altijd als 30 kilo wogen, voelden lichter aan, geen druk meer. Nu na vijf dagen is dit nog steeds hetzelfde, mijn pijnen zijn nog steeds weg. Ik voel me ook blijer en veel minder emotioneel. Ik heb meer energie en moed. Het valt anderen ook op, er waren vandaag twee mensen die aan me vroegen hoe het kwam dat ik zo veel energie had!

Ik hoop dat dit zo mag blijven en indien nodig zal ik zeker deze sessie herhalen na 5 of 6 weken.

Deze sessie is absoluut aan te bevelen, zeker ook op afstand. Het is gewoon super om op deze manier geholpen te kunnen worden.

JannieJannieover ET Healing

Esther ontvangt je met veel warmte en liefde. Ik voel me veilig en vertrouwd om mijn verhaal te vertellen. Dit doe ik normaal gesproken helemaal niet zo snel. Ik voel me vaak onveilig en niet welkom.

De boodschap die Esther channelt van de ET's voelt als thuiskomen. Mijn bewuste snapt er niets van en toch voelt het helemaal goed. Mijn onderbewuste herkent het en slaakt, als het ware, een diepe zucht. Een rust komt over mij heen. Ik voel me vaak eenzaam en verlang naar huis in de kosmos. Tijdens de sessie voel ik dat ik niet alleen ben én ik voel me welkom op aarde. Dit gevoel is er nog steeds. Ik heet mezelf meer en meer welkom op deze wereld.

Tijdens beide sessies (september 2018 en januari 2019) is er veel in mijn aura opgeruimd. Dan merk ik nu nog steeds. Het voelt ruimer en het stroomt meer.

In de tweede sessie is er een verbinding gemaakt tussen hart en buik. Ook bij de keel is er iets geheeld. Mezelf uiten over wat er écht speelt in mij lukt vaak niet. Dan ben ik weg bij mijn hart en schiet ik in mijn hoofd. Zoekend naar woorden. Na de sessie zit hier veel meer rust in. De juiste woorden erbij zoeken is nog lastig, dat mag ik nu gaan oefenen, maar het bijbehorende paniekgevoel en in mijn hoofd schieten is nu weg. Daar ben ik heel blij mee. Ik mag mijn stem veel meer laten horen.

Ook fijn is dat je praktische tips en oefeningen meekrijgt. En, niet te vergeten, de humor van de ET's vind ik ook prettig. Dat maakt het allemaal iets aardser…

GondaGondaover ET Healing

Yoga en meditatie praktiseer ik, manuele therapie en chiropractor hebben mij eerder geholpen. Maar, een healing was nog niet op mijn pad gekomen. Esther al wel. Een intelligente, warme en heel liefdevolle en empathische vrouw die heel bijzondere eigenschappen bezit.

We zijn met elkaar in contact  gekomen toen onze dochter, haar collega, door een noodlottig ongeval is overleden. Na 5 jaar hebben we elkaar opnieuw ontmoet. Esther bood mij aan om mij met een healing te helpen om los te komen van ons groot verdriet en om mijzelf het leven weer te gunnen. Ik vond het heel spannend, wist niet wat ik kon verwachten en was heel benieuwd of het mij wel helpen kon. Maar ik hield mij voor; Esther ziet kansen en daar wil ik graag gebruik van maken!

Op de behandeltafel kon ik mij van alles afsluiten. Mijn dochter was dicht bij mij.

Esther stelde soms vragen waar ik wel of niet op kon antwoorden. De 2 uur durende sessie kende verschillende fases. Alleen met mijzelf met heel geringe aanwezigheid van Esther, groot verdriet, intense stilte, hele bijzondere gewaarwordingen in mijn lijf en op het eind van de sessie heel veel lucht. Ik moest zo naar adem happen alsof het leek of ik over de finish kwam van een marathon. Ik voelde hoe mijn borstkas zich vulde, mijn lijf groter werd en ik er weer mocht zijn. Esther overhandigde mij de boodschappen van de gidsen. Ik lees ze nu elke dag. Ik gebruik ze als leidraad, steun en houvast.

Na de sessie terug naar huis. Ontzettend moe van alles wat er was gebeurd. De zon scheen en zo werd ik opnieuw verwarmd. Een dag of vier erna was de vermoeidheid over. En,…. het gaat echt veel beter met mij. Het leven lacht mij weer toe. Ik kan weer genieten, ik voel mij minder opgejaagd, veel rustiger. Heel bijzonder ook is dat wanneer ik wakker wordt de situatie mij niet meer zo verlamd. Het verdriet en het gemis ervaar ik elke dag. Maar, het lijkt wat minder zwaar en bepaalt niet meer mijn dag. Ik heb mij sinds die tragische gebeurtenis steeds voorgehouden om het verlies te leren nemen zonder mezelf te verliezen maar ik was mijzelf echt wel verloren. Voor anderen kan ik er zijn maar voor mijzelf lukte dat niet goed meer. Nu kan ik toch wel weer genieten en uitkijken naar mooie momenten. Het leven te nemen zoals dat nu is.

Esther ik dank je/jullie  heel hartelijk. Wanneer ik voel meer nodig te hebben kom ik graag weer bij jullie terug.

RoosRoosover ET Healing

Wow, wat was dit een bijzondere ervaring!!

Ik zag op Esthers site de ET healing staan en ik werd meteen nieuwsgierig. Wat een super unieke kans!
Ik heb een hele bijzondere middag gehad bij Esther. Ik kwam in een diepe ontspanning terecht. Mijn hele lijf reageerde erop en mijn hoofd kwam tot rust. Heerlijk!

De boodschap die Esther na afloop met me deelde, raakte me enorm. Hij kwam regelrecht mijn hart binnen. Wat ze me namens de ET's vertelde, kon Esther helemaal niet weten, want dit had ik vrijwel niemand verteld. Dat was voor mij een extra teken dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde.
Ik heb veel gehad aan de healing en de wijze woorden van deze andere wezens.

Als je open staat voor een zeer bijzondere vorm van healing, kan ik je de ET healing écht aanbevelen!

MariaMariaover ET Healing (live en op afstand)

Lieve Esther, ik ben in 2017 en 2018 een paar keer bij jou geweest voor een healing, 2x live, 2x op afstand, beide heb ik als heel waardevol ervaren. De eerste keer had te maken met mijn hoofd. Na mijn ongeluk – in 2011 – had ik echt zo’n erge hoofdpijn, ik kon jarenlang niet nadenken, niet lezen, geen tv kijken etc. Via een craniosacraal therapeut werd duidelijk dat ik te weinig vocht in mijn hersenen had, zo voelde dat ook altijd, alsof mijn hersenen ‘gekrakeleerd’ waren, te droog. In de eerste afstandshealing heb jij hieraan gewerkt met de ET’s en zonder dat ik dit bewust benoemde, ik had wel mijn hoofdpijn genoemd, maar niet waar het vandaan kwam, zeiden de ET’s dat mijn hersenen droog lagen, dat er te weinig vocht in mijn hoofd was en dat ze dat hadden aangevuld. Vanaf dat moment is mijn hoofdpijn minder geworden. Eerst zo’n 40% minder, en nu 1½ jaar verder wel 80% minder, ik ervaar bijna geen hoofdpijn meer. De healings werken door.

Daarnaast heb ik heel veel baat gehad met het slecht kunnen lopen, sinds mijn ongeluk, waar jij heel veel in hebt gedaan. Ik kan nu hele stukken en dagen lopen zonder stok, ook daar ben ik je heel dankbaar voor.

Ook ben ik een keer bij je geweest voor mijn buik en alles wat daarin opgeslagen lag, oude herinneringen mbt misbruik van vroeger. Ook daarin heb je me heel goed geholpen, zodat mijn darmen weer bezig gingen met verteren want dat deden ze haast niet meer. De ET’s gaven ook aan dat ik wel veel zware lessen had gekozen en dat mijn gidsen dat ook vinden. En dat ze een deel ervan zouden wegnemen. Dat was heel fijn, want sindsdien kan ik weer ruimte ervaren in mijn leven voor leuke dingen en heb ik meer innerlijke rust.

Ik ben je heel dankbaar voor je sessies. Het is soms niet te benoemen wat er gebeurt. Ik voel altijd alsof ik een hele diepe reis gemaakt heb. Ook als het op afstand is. En ik kan gewoon voelen wat je doet, ook op afstand. Misschien is dat mijn hooggevoeligheid dat ik dat kan voelen.

En altijd bij de afstandshealing komen mijn katten bij me liggen zodat ze ook de energie mee kunnen pikken 😊!

AnoniemAnoniemover ET Healing

Zes weken na mijn eerste ET behandeling hadden we een vervolgafspraak staan. Net als de eerste keer was ook deze sessie op afstand. Het was fijn dat ik nu wist wat er ongeveer ging gebeuren. Maar net als de vorige keer was ik verbaasd wat er allemaal gebeurde in de sessie. Het was voelbaar dat er direct op mijn hart en longen gebied gewerkt werd. Wat een intense sessie. Beide sessies werken nog steeds voelbaar door. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Esther heeft mij met veel zorgvuldigheid begeleid. Ik kreeg een duidelijke uitleg van tevoren en een helder gesprek na afloop. Dank je wel Esther. Ik was in veilige handen bij je!

ErnaErnaover ET Healing

"Al langere tijd droeg ik een "sombere verdrietige wolk" bij me; ik wist niet wat het was maar voelde intuïtief dat het niet van mij was.  Tijdens een ET sessie met Esther en Armin bleek dat een lieve kleine entiteit na haar overlijden de weg naar het licht niet had kunnen vinden. Zij had zich angstig aan mij vastgeklampt, iets waar  ik destijds liefdevol voor open heb gestaan. Tijdens de sessie is de kleine lieve entiteit van mij losgemaakt en door Aartsengel Michael en andere engelen liefdevol naar het licht geleid.

Nog altijd onder de indruk en vooral diep dankbaar." 🙏💫

NathalieNathalieover ET Healing

Ha lieve Esther, je ET healing heeft echt wonderen gedaan!! Sinds 2 dagen heb ik het gevoel weer 'together' te zijn, alsof ik weer helemaal mezelf ben, beschermd, niet meer poreus. Zo heb ik me lange tijd niet meer gevoeld sinds de operatie, ondanks bezoeken aan de homeopaat, osteopaat en fysio. Wel nog veel last van straling, daar kom ik graag nog keer een healing voor halen, kijken of dat te verbeteren is. Verder is ook mijn energieniveau weer verbeterd, en mijn rugpijn was tijdelijk wat minder. Mooi hè?? Wat ik verder heel prettig vond was dat alles er mocht zijn, zonder dat dat raar was. Shaken, geluiden maken en de sjamaan uithangen haha! Heel fijn om die vrije, oordeelloze ruimte te voelen, super bedankt. Ik ben echt onder de indruk en kom graag nog een keer terug!

ManishaManishaover ET Healing
Toen ik bij ik bij Esther terecht kwam zat ik in mijn awakening process, ik kwam van een donkere periode en had het licht gevonden in spiritualiteit. Ik had op een gegeven moment last van paniek aanvallen en het gevoel dat ik soms niet in touch meer was met onze menselijke 3D realiteit wat best eng is omdat het niet meer voelt alsof je controle hebt. Naar mate het vaker gebeurde en ik geen hulp bij de dokter of me familie kon vragen, besloot ik op zoek te gaan naar een healing. Deze zoektocht bracht mij naar de liefdevolle Esther en haar geweldige liefdevolle buitenaardse team.  Ik moet zeggen ik vond het zeer spannend en het heeft even geduurd voor ik er klaar voor was, maar Esther en haar team gingen ter werk met zoveel geduld, liefde en respect. De healing was intens en het mooiste wat me is overkomen. Ik voel me nu sterker in mijn schoenen dan ooit, ik vertrouw het universum blind, mijn affirmaties komen uit en ik kom elke dag dichter bij mijn levensdoel. Ik kan oneindig mooie fruits noemen die ik heb ontvangen bij de healing maar de belangrijkste is dat ik mijn angsten in hun ogen durf aan te kijken waardoor al mijn angsten wegvallen. Ik ben gelukkig, de paniekaanvallen zijn verleden tijd. & ik ben in touch met reality 🙂
MarjoleinMarjoleinover ET Healing

Het was een voorrecht om jullie te leren kennen dit jaar, de twee sessies die wij dit jaar hebben gedaan in het voorjaar en in november zijn beide nog steeds zeer waardevol voor mij.
Het bijzondere aan Esther is dat je van te voren je verhaal kan bedenken maar als je eenmaal in alle rust tegenover haar zit, durf je een veel dieper verhaal te vertellen, wat je niet dacht ooit te vertellen en dat terwijl we elkaar pas een kwartier kenden. Dit heeft een boel losgemaakt en na de eerste sessie voelde ik een rust en een opgeruimdheid over mij die ik lang niet had ervaren. Het dwangmatig handelen, lat heel hoog leggen en het gevoel te hebben dat je alsmaar moet was weg. Dat was al direct voelbaar. Nog steeds hou ik van lijstjes maar het moet niet allemaal meer zo nodig klaar. Ik voel me zelfstandiger en weerbaarder.
Jaren was ik een dieet jojo en in dezelfde valkuil liep ik de maanden na de eerste sessie weer in. Echter begin september heb ik besloten geen suiker meer te eten en wat minder van alles. Het is moeiteloos in m'n dagelijkse routine gekomen en de kilo's zijn er de afgelopen vier maanden vanaf gevlogen. Mijn jarenlange suikerverslaving is eindelijk op een goede en natuurlijke manier verdwenen. Roeien is één van mijn grootste passies en sinds april roei ik in m'n skiff niet meer om af te vallen (wat de laatste jaren vaak zo was) maar vanuit mijn eigen plezier, dat was een gelukkig moment om dat te beseffen. Het mooiste is dat ik weet dat ik deze nieuwe levensstijl kan volhouden. Ik voel me sterk, gezond, gelukkig en beleef alles met meer aandacht. Aan het einde van een bijzonder jaar wil ik jou en het team ontzettend bedanken voor jullie liefdevolle en respectvolle hulp die zoveel moois teweeg hebben gebracht. Tot een volgende ontmoeting, lieve groet Marjolein

VéroniqueVéroniqueover ET Healing

Dit voorjaar heb ik 2 ET Healings gehad bij Esther van Sanistrella. Ik kampte al bijna 4 jaar met chronische rugklachten. Na intensieve behandelingen in het reguliere circuit had ik wel het gevoel eindelijk op de juiste weg te zitten, maar mijn herstel bleef stagneren. Eigenlijk ten einde raad heb ik me gewend tot Sanistrella.

Tijdens de eerste behandeling – op afstand – heb ik heel veel dingen ervaren die ik niet goed kan omschrijven. Alsof mijn ingewanden uitgeknepen werden, oren voelden drukverschil, enorm gevoel van misselijkheid ... Die beschrijving komt het dichtst in de buurt. Direct na de behandeling moest ik echt even bijkomen, alsof ik de marathon gelopen had. In de weken erna heb ik niet zoveel verschil gemerkt in mijn klachten.

Ongeveer 6 weken later heb ik een tweede afstandsbehandeling aangevraagd. Ik was inmiddels best nieuwsgierig naar een vervolg. Tijdens de tweede sessie heb ik niet zoveel ervaren. Maar meteen na de behandeling voelde ik me zo ontzettend opgelucht, lichter, vrolijk, ontspannen.. Ik genóót van mijn nieuwe lichtheid. Alsof ik ontwaakte uit een onopgemerkte depressie. Dit is voor mij een keerpunt geweest. Opeens ging mijn herstel met sprongen vooruit, en mijn pijnklachten namen af. Mijn actieradius – jaren beperkt door pijn – kon zich weer uitbreiden. Het is zeker nog niet 100%, maar ik ben wél heel tevreden waar ik nu ben, en heb vertrouwen dat er zelfs nóg meer vooruitgang mogelijk is.

HelmaHelmaover ET Healing

Vorige maand heb ik een ET healing mogen ontvangen van Esther tijdens een spirituele beurs in IJsselstein. De healing gaf mij warmte en rust en ik voelde duidelijk dat hij was afgelopen, omdat ik kouder werd. Ik had aangegeven last te hebben van mijn kaak, die ontstoken was door een implantaat, na de ET healing was die weg en bleef weg.

Ook gaf zij mij een doorgekregen boodschap door waar ik echt verbaasd over was, omdat ik Esther er niets over had verteld.

Heel bijzonder allemaal. Het gaf mij vooral rust.

JitskeJitskeover ET Healing

Mijn rug is, pardon was, mijn zwakke plek. Dat plekje tussen de schouderbladen kon zeer pijnlijk aanvoelen. De eerste healing was bij Esther thuis. Ik voelde in mijn lijf waar de ET’s mee bezig waren. Er was geen pijn eerder een gewaarwording van waar ze aan werkten. Het was een bijzondere ervaring. De tweede keer was op afstand en daarbij voelde ik nog wel iets, maar minder dan toen ik bij haar thuis was. Na 2 healings via Esther gaat het nu goed met mijn rug en voel ik nu mijn grenzen op tijd aan.

SuzanneSuzanneover ET Healing

De ET healing van/via Esther heb ik heel diep ervaren. De channeling en healing van haar gids waren raak, respectvol en met humor en liefde.

Esther creëerde een voor mij veilige setting waarin ze vertelt wat er gaat gebeuren, wat ik kan verwachten als ze haar gids channelt, hoe het begint en eindigt. Haar liefdevolle zorgvuldigheid (ze is ook zo lief!) gaf mij het vertrouwen en de ruimte om me over te geven.
En de reis was prachtig.
Meteen toen Esther ging zitten was het veld daar. Wat een energie in en om ons heen.

Het heeft veel wakker gemaakt in mij. Vooral mijn diepe verlangen om mijn lichtwerk te doen.
Na de healing voel ik rust en vertrouwen dat ik mijn pad mag en kan volgen. De onzekerheid die ik daarover voelde, is er nog wel, maar in de basis voel ik rust.
Ik mag gewoon (…) mijn bliss volgen en durven doen wat ik heel graag wil doen, zonder al te veel na te denken hoe en wat en of de vorm klopt. Zachte actie, gevoed met zin.

De sessie werkt nog door, nu na 3 weken. Ik voel regelmatig heel veel energie in en om me heen.
Ik ervaar heling op een diepe laag en rust en vertrouwen na een zacht zetje in de rug.
Wat een bijzondere ervaring. Dank je wel Esther en jouw team!

FlorenceFlorenceover ET Healing

Zoals de meesten van ons vandaag de dag heb ik een overvolle agenda. Daarnaast ben ik  ook nog eens enorm trouw aan mijn werk en dat laatste zorgt vaak voor onrust. Na werktijd ben ik toch nog bezig met wat er niet af is, en had moeite om los te laten. Zo kwam ik bij Esther aan na de zomervakantie. Ik voelde me na 2 weekjes weg heerlijk ontspannen. Zou ik met een ET healing dat "ontkoppelde" gevoel kunnen vasthouden? En zo ging ik de healing in. Ik heb veel ervaren tijdens de healing. Ik had het gevoel dat ik in de lucht werd getild en in mijn knieën ontstond een kriebelige tinteling. Die voel ik af en toe nog. Ik voelde ook dat mijn bekkenbodem heen en weer ging. Deze was beschadigd geraakt tijdens mijn zwangerschappen. Ik kwam heel ontspannen uit de healing, en dat hele gestresste gevoel van moeten-moeten-moeten heb ik soms nog wel, maar lang niet zo sterk. Ik vond het heel fijn om dit met Esther te ondergaan. De reading die daarna kwam was ook heel bijzonder. Past precies bij het kruispunt waarop ik mij in mijn leven bevind.

Lenne StinsLenne Stinsover ET Healing

Ik heb bij Esther een ET healing gekregen en ik vond het een hele bijzondere ervaring. In het begin vond ik het begrip ET wel een beetje gek maar heb mezelf ervoor opengesteld en echt ervaren dat ze aan het werk waren. De energie was heel rustgevend en ik voelde ter plekke allerlei veranderingen. Naderhand heeft dit nog doorgewerkt en mijn thema 'vertrouwen' is regelmatig voorbijgekomen. Ook de healing op afstand was bijzonder. Minder sterk qua sensaties, maar zeker niet minder effectief. Ik zou graag nog een keer bij Esther een behandeling willen doen.

Maria IdaMaria Idaover ET Healing

Zeer bijzondere, positieve ervaring! Ik heb een healing mogen ontvangen, op het nippertje voordat Esther op vakantie ging (juli 2017). Ik had nieuwe energie nodig na een hersenschudding en ook meer kracht door de gevolgen van een eerdere burn-out. Wat een bijzondere ervaring! Esther laat je meteen op je gemak voelen. Ze is begripvol, verrassend nuchter en tegelijk inspirerend door een bijzondere combinatie van spiritueel inzicht, psychologie-achtergrond en een bepaalde humorvolle lichtheid. Wat Esther doet, is met het hele hart. Ze geeft je een volledige behandeling, incl. voor- en nabespreking. Waardevol dat alleen al, maar ook het gesprek met haar en de inzichten die zij biedt.
De healing zelf was verrassend effectief! Ik voelde hoe er 'gewerkt werd' precies daar waar ik het nodig had en aan het eind werd er merkbaar energie in het bovenlichaam als een opdruk geperst! Drie weken later heb ik nog steeds voelbaar energie.
Het is m.i. belangrijk je open te stellen voor de hulp die je gegeven wordt en met Esther 'mee te werken' om zo optimaal effect te bereiken (zij kanaliseert de buitenaardse energie naar jouw lichaam). Last but not least, de boodschap die Esther aan het eind ontving, bevatte antwoorden op meerdere persoonlijke kwesties (waar ik met haar niet over gesproken had) wat de ervaring tot heel bijzonder maakte. Heel dankbaar naar Esther en David en zijn ET-Team dat dit mogelijk is!

Jeffro BindadinJeffro Bindadinover ET Healing
Door een ongeluk in mijn jeugd, kon ik niet meer volledig vrij ademen door mijn neus. Jaren later is middels een (pijnlijke) neusoperatie geprobeerd om dit te herstellen, maar helaas zonder resultaat. Nu weer zoveel jaar later kwam ik na puur toeval en nieuwsgierigheid bij ET Healing terecht. Kort na de behandeling merkte ik, tot mijn grote verbazing, dat ik helemaal vrij kon ademen door mijn neus. Blijft tot op heden voor mij nog steeds een wonder, waar ik dagelijks van geniet.
Ook door deze ervaring ben ik mij gaan afvragen, wat ik persoonlijk nog te zoeken heb bij een reguliere arts.
In een vervolg sessie gaf Esther's gids Ka aan dat de heling plaats kon vinden omdat de helende velden waarmee ze werken heel goed door me waren geintegreerd. Hij zei dat ze mijn energielichamen weer gekoppeld hebben aan mijn fysieke lichaam, waardoor de heling plaats kon vinden.
ImkeImkeover ET Healing

Hoi Esther, ik voel me goed vandaag. Over het algemeen veel energieker en vol nieuwe ideeën en inspiratie. Ik voel me weer mezelf. De basis is er weer. Ik merk wel dat het nog doorwerkt en ik ook slaap nodig heb. Ik vond het heel bijzonder en ben de ETs erg dankbaar. Het was een diepe healing.

Dank voor je hulp en ook heel veel dank aan onze vrienden van Sirius B 🙏🙏🙏 jullie hebben me ontzettend geholpen.

E. DreezensE. Dreezensover ET Healing

Ik heb twee keer een ET healing bij Sanistrella mee mogen maken. Na een korte telefonische uitleg lag ik rustig op bed en liet Esther op afstand haar werk doen. Ik voelde me ontspannen en kon voelen wanneer de sessie begon en eindigde. Tijdens de eerste healing kwam een probleem met suikerhuishouding naar voren en de tweede keer een kleine storing in mijn evenwichtsorgaan. Op allebei de gebieden ervaar ik verbetering. Ik heb minder last van een schommelende bloedsuiker en wanneer ik dans (en dat doe ik nogal fanatiek) merk ik een verbetering in mijn techniek. Ik kreeg zelfs een compliment van mijn dansjuf dat het zo goed gaat! Wat een mooie veranderingen! Esther is enthousiast, oprecht geïnteresseerd in hoe het met je gaat en integer. Ga gerust bij haar langs om haar healings te ervaren!

ChrisChrisover ET Healing

De ET Healings die ik van Esther ontvang, hebben een opbouwend effect - ik ervaar steeds meer. De eerste keer voelde ik me zwaar worden, diep wegzakken, alsof ik één werd met de tafel waar ik op lag. M’n lichaam voelde uitvergroot. Die healing bracht me rust, geaardheid, dichter bij mezelf. De keren daarna, ik heb zo’n vijf sessies gedaan, heb ik gekleurde vortexen gezien. Groene ogen ook, van één van de healers wellicht? En Japanse filmbeelden, die zo duidelijk niet aan m’n fantasie ontsproten – bijzonder om dat onderscheid zo goed te kunnen ervaren – en ik heb me afgevraagd of het om beelden van een vorig leven ging. Bijzonder vind ik ook hoe ik vanaf de derde sessie lichamelijk reageer; ik schud en meander heen en weer op de tafel, m’n handen en voeten bewegen, m’n hoofd. Ontwaakt m’n Kundalini? Ik ervaar elke sessie meer en kom er energiek en lichter uit. Dat is fijn, want dat was precies m’n vraag: “Kan ik meer energie krijgen?”, iets waar ik al jaren mee worstel. Ik heb zelfs een keer gevraagd of ze m’n verkoudheid konden wegnemen en dat lukte! Helemaal fit de volgende dag!

Esther zelf is een warm, ontwapenend en ruimhartig persoon. Ik voel me op m’n gemak bij haar. Ze durft met zachtheid door te vragen waardoor dat wat dieper speelt aan bod komt en er ook op dat niveau geheeld wordt. Mooi.

DaveDaveover ET Healing

De ET healing heb ik bewust gekozen om mijn hart te openen en om meer bewust te worden van mijn emoties. Tijdens de sessie voelde het letterlijk alsof mijn hart geopend werd, wat een heel intens gevoel was. Het voelde alsof mijn hart open werd getrokken en daarbij kwamen ook emoties bij. Vanaf mijn hart werden de emoties omlaag gebracht richting mijn benen, en zo uit mijn tenen getrokken. Het voelde direct aan alsof er een last uit mijn lichaam verdween.

Het is nu 3 weken sinds de ET Healing en ik ben elke dag in een hoog tempo spiritueel aan het ontwikkelen. Ik heb vrede kunnen maken met mijn verleden en daardoor sta ik heel zelfverzekerd in het leven. Ik heb sinds de healing de vaardigheid ontwikkeld om emoties en gedrag met gemak te kunnen lezen bij anderen en bij mijzelf, hierdoor begrijp ik de mensen om mij heen veel beter. De ET healing heeft mij vooral geholpen in het bewust worden van mijn mentale blokkades. Ik ben veel vrijer gaan leven, wat anderen over mij denken, daar denk ik zelf niet meer aan.

Monique de WitMonique de Witover ET Healing

Ik ben nu drie keer bij Esther geweest en iedere keer was een hele intense ervaring. Ik zie beelden van wat er met me gebeurt en alle drie keren ging mijn lichaam ineens een aantal minuten heel erg schokken.

Ik ben op zoek naar genezing van bronchie ectasieen, een zeldzame, progressieve en ongeneeslijke longziekte. Ik merk de laatste jaren dat ik minder lucht heb. Maar na de laatste sessie was het alsof een zware rugzak is afgezet. Ik loop rechter, en heb het gevoel dat ik iets mis op mijn rug. Ik adem veel dieper nu, alsof ik opnieuw kan leren ademen. Regelmatig adem ik heel diep in, voelt heel goed.

We zijn nog niet klaar, de ETs geven aan dat nog een paar sessies nodig zijn. Ik heb er vertrouwen in. Ik heb mijn medicijn gebruik intussen gehalveerd en mijn doel is om volledig te stoppen. Bedankt lieve Esther 🙏

NanniNanniover ET Healing

Ik heb Esther ervaren als een hele toegankelijke 'down to earth’ persoon, geen zweverigheid, wat ik erg verfrissend en prettig vond, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ze heeft met haar team aan andersoortige wezens/ET’s energetische blokkades opgeheven, wat mij heeft doen stralen. Ik voelde me na de sessie als herboren, vol levensenergie. De angst die ik had is zo goed als verdwenen en zelfs enkele weken na de sessie werken de effecten nog door. Wat het mij heeft gebracht is dus nog niet duidelijk, maar het is in ieder geval een onvergetelijke ervaring geweest die mijn bewustzijn heeft vergroot van al wat is, mij een gevoel van richting in mijn leven heeft gegeven, mijn angst heeft verminderd en mijn glimlach heeft doen vergroten.

HenkHenkover ET Healing

Na een operatie (wegens ziekte van Crohn) kreeg ik een hele tijd last van droge ogen. Esther stelde voor mij daar een ET healing op te geven. Als rasechte bèta (ik studeerde wiskunde) had ik daarin op voorhand weinig fiducie, maar omdat Esther mijn vrouw al eens wonderbaarlijk goed had geholpen, besloot ik erop in te gaan. En het hielp! De klachten verdwenen kort daarop.

Ik ben nu al jaren onder controle voor mijn Crohn. Bij de voorlaatste kreeg ik te horen dat de waarde voor de witte bloedlichaampjes de veilig geachte ondergrens van 3 naderde, zou het daaronder gaan, dan moest er via medicijnen worden ingegrepen. Op de computer liet men mij inderdaad een sinds 2,5 jaar gestaag dalende lijn zien vanaf 7,6 naar 3. Ik heb toen Esther gevraagd een ET healing erop te doen, nog altijd met enige scepsis. De eerstvolgende controle waren de waarden weer op peil, toch enigszins tot mijn verbazing.

Onlangs kreeg ik weer last van droge ogen, nog maar eens een healing laten doen, binnen 8 dagen zou het beter moeten gaan. Het was meteen de dag erop al oké en dat is het nu, 10 dagen later, nog altijd. Wie het snapt mag het zeggen, maar het werkt (bij mij) wel.

AnoukAnoukover ET Healing

Wat een bijzondere ervaring is de ET Healing elke keer weer. Ik heb veel verschillende healing methodes geprobeerd, daar ook mijn interesse ligt, maar deze blijft me bij en werkt het sterkst voor me. Esther channelt de juiste boodschappen en het energiewerk dat er nodig is via de ET's door. Dit voelde voor mij direct als waarheid. Ik voelde me eindelijk gezien en gehoord in de non-fysieke dingen die ik ervaarde als hooggevoelige. En een opluchting dat ik er niet alleen voor sta, dat er hulp aan de andere zijde is in mijn groeiproces. Daarna gaat ze gericht aan de slag in het energieveld. Ik had bijvoorbeeld moeite met op Aarde komen, maar dankzij de lichtsterren die ze aan mijn voeten heeft geplaatst voelt het alsof ik eindelijk geland ben. Hier ben. Elke sessie heeft me verder gebracht op dit avontuurlijke levenspad dankzij inzichten, gericht energiewerk en de praktische tips en aanraders die ze je ook nog meegeeft. Ik ben zo dankbaar dat Esther op mijn pad is gekomen!

Thessa BrongersThessa Brongersover ET Healing

Na een bijzonder positieve ervaring met Esther's Reconnective Healing kunsten, keerde ik terug naar werk. Terug naar 16-urige werkdagen, 6 dagen per week, en dat naast het opvoeden van mijn peuters. Ik was gesloopt maar moest nog 6 weken door. Ik kan met zekerheid stellen dat de ET healings me erdoorheen hebben gesleept. En dat niet alleen, vóór mijn eerste healing had ik vaak pijn door een littekenbreuk (keizerssnede) en dat komt nu bijna nooit meer voor. Ook voelde ik bij de 2de sessie alsof m’n schedeldak werd opgelicht en de opstoppingen in m’n hoofd werden weggehaald. Bizar maar waar. Sowieso gek wat je allemaal voelt ook al is het op afstand. En dit komt van iemand die normaal niet van die "zweverige" dingen is! Allemaal heel bijzonder maar nog belangrijker: zeer effectief. Dank Esther!

WilmaWilmaover ET Healing

Het is ongeveer een jaar geleden, dat ik voor het eerst bij je kwam met meerdere klachten. Ik heb inmiddels 3 ET-behandelingen ontvangen. De resultaten zijn verbluffend:

1. Ik heb veel meer energie en vooral zin om dingen te ondernemen. Hierdoor heb ik mijn antidepressiva medicatie kunnen staken (na ongeveer 20 jaar gebruik).
2. Na ruim 5 jaar pijn aan mijn scheenbeen bij het lopen, na plaatsing van een knieprothese, loop ik nu pijnvrij!
3. Mijn hoofd is minder “vol”, ik maak me minder druk en kan makkelijker loslaten.

De behandelingen zijn een beetje “vreemd”, maar ik voelde me heel veilig!

Veel liefs, tot ziens en met veel dank aan jou en je helpers,

Wilma

DorothéDorothéover ET Healing

In april 2015 heeft Esther mij een ET Healing gegeven, omdat ik een hele lange tijd last had van o.a. mijn nek ten gevolge van artrose. Na deze behandeling ging het met mijn nek ineens een stuk beter. Ik kon het bijna niet geloven, maar mijn hoofd kon ik ineens weer goed van links naar rechts draaien! Na deze eerste healing heeft Esther mij nog een aantal keren behandeld – ook een paar keer op afstand – en mijn klachten zijn een stuk verminderd. Ik slikte al jaren stevige medicatie voor mijn reumatische klachten en dankzij de healings ben ik daarmee kunnen stoppen.

Carmen GeerdinkCarmen Geerdinkover ET Healing

Ik heb al behoorlijk wat healings mogen ontvangen, maar eentje met ET's had ik nog nooit gehad. Ik was hier dan ook erg nieuwsgierig naar. Van tevoren heb ik een aantal fysieke klachten aangegeven, zoals last van mijn rug, schouders, vol hoofd. Deze klachten worden vaak versterkt door stress, enz. Esther zou dit doorgeven. Ik mocht lekker gaan liggen en Esther nam plaats naast mij. Ze fungeerde als medium tussen mij en de ET's.

Wat er toen allemaal gebeurde was zeer bijzonder: zonder dat er iemand aan mij zat en zonder dat ik het zelf deed gingen mijn schouders bewegen, mijn hoofd en mijn benen. Dit alles duurde een half uurtje. Hierna kreeg ik van Esther te horen dat de ET's vooral met schouders bezig waren geweest met het losmaken en versterken van de spieren. Hierbij kreeg ik ook te horen dat er veel druk op stond waarbij ik er zelf ook verantwoordelijk voor ben om het niet zover te laten komen. Dat is natuurlijk ook zo. Ook kreeg ik het advies om op reis te gaan en te gaan drummen om de spanning uit mijn schouders los te kunnen laten. Erg bijzonder, omdat ik de laatste tijd zelf ook bezig ben met op vakantie gaan en drummen iets is wat ik altijd al heb willen doen. Na de healing waren mijn benen zeer onrustig maar dit verdween na een tijdje.

Het meest opvallende was dat mijn schouders geen zeer meer deden, terwijl deze de laatste paar maanden constant zeer deden. Ook was mijn hoofd rustiger. De volgende dag werd ik voor het eerst in maanden zonder pijn in mijn schouders wakker. Inmiddels ben ik een maand verder en tot op heden heb ik geen last meer gehad van mijn schouders. Erg bijzonder.

Ik vond mijn healing met de ET's zeer bijzonder en het effect ervan op mij is groot geweest. Het is een aanrader voor iedereen.

Moeder van AnakinMoeder van Anakinover ET Healing

Mijn zoon was al een jaar lang bijna iedere dag misselijk. Vitamines en homeopathie hielpen niet. Na 1 ET-healing op afstand via Esther is de misselijkheid helemaal weg. Zij heeft met haar team een entiteit bij zijn maag weggehaald. Hij lag ondertussen rustig op bed en merkte wel iets maar niet heel veel. Bij de tweede healing vroeg ik of de ET’s konden kijken naar het niet goed kunnen samenspelen met vriendjes. Tijdens de healing werd het thema schaamte zo veel mogelijk opgeschoond, ook uit vorige levens. Super bedankt!

KarinKarinover ET Healing (live en op afstand)

Wat een bijzonder werk doe je Esther!

Ik heb een paar hele mooie sessies bij je mogen ervaren, waarbij je met je ET team mij behandelde. De behandelingen waren voor mij goed voelbaar en alle keren anders.

Ook de afstandsbehandeling was heel bijzonder en doeltreffend. Vervolgens kon ik zonder pijnklachten toch nog mijn tenniswedstrijd spelen.

Maar het meest blij ben ik ermee dat mijn hoofdpijn klachten verdwenen zijn. Sinds een lange tijd had ik elke maand verschillende dagen last van hoofdpijn. Dat lijkt sinds de behandelingen over te zijn.

Esther en je team, heel erg bedankt voor de prettige en werkzame sessies. Ik kom in de toekomst zeker bij je terug.