Channeling

Channeling, een vaker gehoord woord, maar wat is dat nu precies? ‘Channel’ betekent ‘kanaal’. In feite zijn we allemaal kanalen. De een ‘channelt’ prachtige kunst, de ander creëert goddelijke muziek, weer een ander heeft een briljante ingeving die leidt tot een wetenschappelijke doorbraak. Bij channeling breng je energieën van ‘boven’ (de ongeziene wereld), naar ‘beneden’ (gemanifesteerd op Aarde in onze zichtbare wereld).

Ik channel gidsen, wezens, velden, energieën, hoe je het noemen wilt 😉, die via mij de mogelijkheid krijgen om met jou in gesprek te gaan. Als ik me open stel vloeien ze tijdelijk samen met mijn eigen energielichaam waardoor ze het woord tot je kunnen richten en mijn lichaam als instrument kunnen inzetten om dingen uit te beelden/duidelijk te maken.

Mijn sterrenfamilie met wie ik sinds 2014 samenwerk hebben mijn energielichamen door de jaren heen verder helpen verruimen waardoor ik gaandeweg heb mogen ervaren dat werkelijk waar alles bewustzijn heeft! En dat wat gedeeld wordt draagt zo veel Wijsheid, Licht en Liefde in zich. Ik voel me erg dankbaar dat ik op deze wijze een brug mag helpen bouwen en de ongeziene wereld een stukje dichterbij je mag brengen.

 • Anne MarieAnne Marieover Channeling Lichaamsbewustzijn

  Lieve Esther,

  Gisteren heb je mijn lichaamsbewustzijn gechanneld. Wat een bijzonder ervaring. Het was zo'n liefdevolle en helende ontmoeting met dat deel van mij wat zo dichtbij is en waar ik één mee ben. Door het weten en nu ervaren dat zij een eigen bewustzijn heeft voelt het nog meer als een liefdevolle bedding.

  Mijn levensweg van op een steeds dieper niveau mijn liefde en licht te leven tot in het diepst van mijn cellen en het geloof/weten dat ik mijn lichaam kan helen, werd door haar benoemd. Zo’n mooie bevestiging. Ik voelde me zeer ontroerd.

  Ze vertelde over mijn verbinding met de Bron en lichtwezens en hoe dit mijn lichaam verlicht, en ook hoe de verbinding met de aarde, die ik steeds dieper ga voelen, belangrijk is en nog meer aandacht behoeft. Voelt zo waar. Ook mooie suggesties gekregen zoals het masseren van bepaalde lichaamsdelen en organen.

  Het testen van bepaalde supplementen was heel treffend en soms hilarisch. Wat niet (meer) goed voor mij was werd weggeworpen. Ook dit klopte in vele gevallen met mijn gevoel.

  Dank je wel lieve Esther voor dit prachtige geschenk.

  Anne Marie

Lees meer ervaringen

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen Gidsen? Naar een gesprek met je Hogere Zelf of je Ziel? Wil je meer afstemming met je Lichaamsbewustzijn (jawel, het lichaam heeft zijn/haar eigen intelligentie)?

Neem contact met me op voor een afspraak

Een channeling sessie is ook mogelijk op afstand.