Channeling

Channeling, een vaker gehoord woord, maar wat is dat nu precies? ‘Channel’ betekent ‘kanaal’. In feite zijn we allemaal kanalen. De een ‘channelt’ prachtige kunst, de ander creëert goddelijke muziek, weer een ander heeft een briljante ingeving die leidt tot een wetenschappelijke doorbraak. Bij channeling breng je energieën van ‘boven’ (de ongeziene wereld), naar ‘beneden’ (gemanifesteerd op Aarde in onze zichtbare wereld).

Ik channel gidsen, wezens, velden, energieën, hoe je het noemen wilt 😉, die via mij de mogelijkheid krijgen om met jou in gesprek te gaan. Als ik me open stel vloeien ze tijdelijk samen met mijn eigen energielichaam waardoor ze het woord tot je kunnen richten en mijn lichaam als instrument kunnen inzetten om dingen uit te beelden/duidelijk te maken.

Mijn sterrenfamilie met wie ik sinds 2014 samenwerk hebben mijn energielichamen door de jaren heen verder helpen verruimen waardoor ik gaandeweg heb mogen ervaren dat werkelijk waar alles bewustzijn heeft! En dat wat gedeeld wordt draagt zo veel Wijsheid, Licht en Liefde in zich. Ik voel me erg dankbaar dat ik op deze wijze een brug mag helpen bouwen en de ongeziene wereld een stukje dichterbij je mag brengen.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen Gidsen? Naar een gesprek met je Hogere Zelf of je Ziel? Wil je meer afstemming met je Lichaamsbewustzijn (jawel, het lichaam heeft zijn/haar eigen intelligentie)?

Neem contact met me op voor een afspraak

Een channeling sessie is ook mogelijk op afstand.