Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • RobRobover Reconnective Healing

  Vaak had ik last van een vastzittende spier in mijn schouder. Tijdens een bezoek van Esther stelde ze voor om Reconnective Healing toe te passen. Ook al was ik op voorhand wat sceptisch, ik moest mijn mening hierover snel bijstellen. De pijn die er al weken zat, was opeens voorbij.

 • Dr. C. de KroonDr. C. de Kroonover Reconnective Healing

  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik alternatieve geneeswijzen altijd argwanend bekeken heb. Ik vond het allemaal maar zweverig totdat ik eerst met een zere voet en daarna met een uiterst pijnlijke heup bij Esther belandde. De Reconnective Healing sessie heeft bij mij beide keren succes gehad. De pijn in mijn voet die steeds kwam opzetten na een wandeling is na de behandeling nooit meer teruggekeerd. Met mijn heup was het nog verbazingwekkender. Ik kwam behoorlijk strompelend binnen en voelde tijdens de behandeling een warmte door mijn been en heup gaan. Daarna kon ik weer rustig pijnvrij gaan bewegen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren tot de pijn weer zou terugkeren, maar dat is niet meer gebeurd.

  Mijn man was beide keren bij de sessie aanwezig. Nog vaak zegt hij tegen vrienden en kennissen: “als ik het niet zelf gezien had zou ik het niet geloofd hebben, maar het was echt zo."

 • M.B.M.B.over Reconnective Healing

  De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen.

 • KeetieKeetieover Reconnective Healing

  Mijn sessie Reconnective Healing met Esther was een wonderlijke ervaring. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en Esther liet me vrij om het te ervaren zonder te veel uitleg van tevoren. Voor mij bracht de healing veel lichamelijke sensaties waarbij ik de energie door mijn hele lichaam voelde stromen en heftig naar bepaalde punten werd getrokken. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel alsof er een warme deken over mij heen werd gelegd, heerlijk. Esther nam na de sessie ruim de tijd om mij bij te laten komen en om mijn en haar gevoel bij de healing te bespreken, waardoor het duidelijk werd dat zij ook aanvoelde welke punten in mijn lichaam misschien wat meer aandacht kunnen gebruiken. Ik kan iedereen die op zoek is naar een energetische behandeling in een warme, rustige en welkome sfeer een Reconnective Healing van Sanistrella van harte aanraden!

 • WimWimover Reconnective Healing

  Al geruime tijd had ik last van enigszins ontstoken oogleden, het was niet zo belemmerend voor mijn dagelijkse dingen maar toch... Esther bood mij (als collega) aan om een een korte Reconnective Healing te ondergaan, waar ik op zich een beetje nuchter maar toch positief op reageerde (baat het niet dan schaadt het niet). Ik kan me niet meer zo goed herinneren hoe ik de healing heb ervaren, het is op zich een bijzondere ervaring als je 'behandeld' wordt terwijl je gewoon rustig kunt blijven zitten en het achteraf blijkt te hebben geholpen. Al na twee dagen merkte ik dat mijn klachten begonnen weg te trekken en na verloop van tijd waren mijn ogen weer als vanouds. Sindsdien heb ik er ook nooit meer last van gehad.

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • GhislaineGhislaineover ET Healing (live en op afstand)

  Door de sessies met Esther voel ik me gedragen, alsof het allemaal niet lukraak of toevallig is wat mij overkomt, maar ik een ontwikkeling doormaak die zo bedoeld is. Het effect is geruststellend en het helpt me om op mijn pad te blijven, waarbij de verbinding met mezelf en de energie rondom ons heen de sleutel vormt. De effecten van de healing zijn soms al onmiddellijk merkbaar en soms na een paar weken. Als ik sessies terug luister zie ik de rode draad van mijn ontwikkeling die zich mooi en helder aftekent, steeds een stapje dichter bij mijn persoonlijke harmonie en welzijn.

  Liefs, Ghislaine

 • Thessa BrongersThessa Brongersover ET Healing

  Na een bijzonder positieve ervaring met Esther's Reconnective Healing kunsten, keerde ik terug naar werk. Terug naar 16-urige werkdagen, 6 dagen per week, en dat naast het opvoeden van mijn peuters. Ik was gesloopt maar moest nog 6 weken door. Ik kan met zekerheid stellen dat de ET healings me erdoorheen hebben gesleept. En dat niet alleen, vóór mijn eerste healing had ik vaak pijn door een littekenbreuk (keizerssnede) en dat komt nu bijna nooit meer voor. Ook voelde ik bij de 2de sessie alsof m’n schedeldak werd opgelicht en de opstoppingen in m’n hoofd werden weggehaald. Bizar maar waar. Sowieso gek wat je allemaal voelt ook al is het op afstand. En dit komt van iemand die normaal niet van die "zweverige" dingen is! Allemaal heel bijzonder maar nog belangrijker: zeer effectief. Dank Esther!

 • JitskeJitskeover ET Healing

  Mijn rug is, pardon was, mijn zwakke plek. Dat plekje tussen de schouderbladen kon zeer pijnlijk aanvoelen. De eerste healing was bij Esther thuis. Ik voelde in mijn lijf waar de ET’s mee bezig waren. Er was geen pijn eerder een gewaarwording van waar ze aan werkten. Het was een bijzondere ervaring. De tweede keer was op afstand en daarbij voelde ik nog wel iets, maar minder dan toen ik bij haar thuis was. Na 2 healings via Esther gaat het nu goed met mijn rug en voel ik nu mijn grenzen op tijd aan.

 • Carmen GeerdinkCarmen Geerdinkover ET Healing

  Ik heb al behoorlijk wat healings mogen ontvangen, maar eentje met ET's had ik nog nooit gehad. Ik was hier dan ook erg nieuwsgierig naar. Van tevoren heb ik een aantal fysieke klachten aangegeven, zoals last van mijn rug, schouders, vol hoofd. Deze klachten worden vaak versterkt door stress, enz. Esther zou dit doorgeven. Ik mocht lekker gaan liggen en Esther nam plaats naast mij. Ze fungeerde als medium tussen mij en de ET's.

  Wat er toen allemaal gebeurde was zeer bijzonder: zonder dat er iemand aan mij zat en zonder dat ik het zelf deed gingen mijn schouders bewegen, mijn hoofd en mijn benen. Dit alles duurde een half uurtje. Hierna kreeg ik van Esther te horen dat de ET's vooral met schouders bezig waren geweest met het losmaken en versterken van de spieren. Hierbij kreeg ik ook te horen dat er veel druk op stond waarbij ik er zelf ook verantwoordelijk voor ben om het niet zover te laten komen. Dat is natuurlijk ook zo. Ook kreeg ik het advies om op reis te gaan en te gaan drummen om de spanning uit mijn schouders los te kunnen laten. Erg bijzonder, omdat ik de laatste tijd zelf ook bezig ben met op vakantie gaan en drummen iets is wat ik altijd al heb willen doen. Na de healing waren mijn benen zeer onrustig maar dit verdween na een tijdje.

  Het meest opvallende was dat mijn schouders geen zeer meer deden, terwijl deze de laatste paar maanden constant zeer deden. Ook was mijn hoofd rustiger. De volgende dag werd ik voor het eerst in maanden zonder pijn in mijn schouders wakker. Inmiddels ben ik een maand verder en tot op heden heb ik geen last meer gehad van mijn schouders. Erg bijzonder.

  Ik vond mijn healing met de ET's zeer bijzonder en het effect ervan op mij is groot geweest. Het is een aanrader voor iedereen.

 • NathalieNathalieover ET Healing

  Ha lieve Esther, je ET healing heeft echt wonderen gedaan!! Sinds 2 dagen heb ik het gevoel weer 'together' te zijn, alsof ik weer helemaal mezelf ben, beschermd, niet meer poreus. Zo heb ik me lange tijd niet meer gevoeld sinds de operatie, ondanks bezoeken aan de homeopaat, osteopaat en fysio. Wel nog veel last van straling, daar kom ik graag nog keer een healing voor halen, kijken of dat te verbeteren is. Verder is ook mijn energieniveau weer verbeterd, en mijn rugpijn was tijdelijk wat minder. Mooi hè?? Wat ik verder heel prettig vond was dat alles er mocht zijn, zonder dat dat raar was. Shaken, geluiden maken en de sjamaan uithangen haha! Heel fijn om die vrije, oordeelloze ruimte te voelen, super bedankt. Ik ben echt onder de indruk en kom graag nog een keer terug!

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op