Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • PeterPeterover Reconnective Healing

  In 2009 heb ik een verkeersongeluk gehad met fikse beschadigingen van mijn zenuwen in mijn schouder en arm. Er is ook een zenuw uit mijn ruggenmerg getrokken waardoor ik nu aan één arm een gedeeltelijke parese heb. In 2010 heb ik van Esther een sessie Reconnective Healing ontvangen. Toentertijd was ik er nog veel slechter aan toe en moest continue met mijn arm in een orthese lopen. Ik had ook nog nauwelijks gevoel in mijn arm en vingers.

  Ik kan me de sessie nog heel goed herinneren. Ik zat op een stoel en Esther werkte om mij heen in mijn energieveld (ik ben nogal nuchter van aard en vind het moeilijk om dit precies te beschrijven). Ik voelde echt de druk van iets (het leek wel een warm kussen of een warme wolk) op mijn lichaam. Op een gegeven moment leek ik bijna van de stoel af te vallen door die druk. Voor mijn gevoel *gebeurde* er echt iets in die kamer. Ik weet niet wat, ik weet niet hoe, maar ik kijk er met een heel mooi gevoel op terug. Toen ik Esther enige tijd later weer zag kon ik mijn vingers weer bewegen. Dit was sneller dan de artsen hadden verwacht. Ik vraag me nog steeds af of de Reconnective Healing sessie aan een sneller herstel heeft bijgedragen..

 • Dr. C. de KroonDr. C. de Kroonover Reconnective Healing

  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik alternatieve geneeswijzen altijd argwanend bekeken heb. Ik vond het allemaal maar zweverig totdat ik eerst met een zere voet en daarna met een uiterst pijnlijke heup bij Esther belandde. De Reconnective Healing sessie heeft bij mij beide keren succes gehad. De pijn in mijn voet die steeds kwam opzetten na een wandeling is na de behandeling nooit meer teruggekeerd. Met mijn heup was het nog verbazingwekkender. Ik kwam behoorlijk strompelend binnen en voelde tijdens de behandeling een warmte door mijn been en heup gaan. Daarna kon ik weer rustig pijnvrij gaan bewegen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren tot de pijn weer zou terugkeren, maar dat is niet meer gebeurd.

  Mijn man was beide keren bij de sessie aanwezig. Nog vaak zegt hij tegen vrienden en kennissen: “als ik het niet zelf gezien had zou ik het niet geloofd hebben, maar het was echt zo."

 • KeetieKeetieover Reconnective Healing

  Mijn sessie Reconnective Healing met Esther was een wonderlijke ervaring. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en Esther liet me vrij om het te ervaren zonder te veel uitleg van tevoren. Voor mij bracht de healing veel lichamelijke sensaties waarbij ik de energie door mijn hele lichaam voelde stromen en heftig naar bepaalde punten werd getrokken. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel alsof er een warme deken over mij heen werd gelegd, heerlijk. Esther nam na de sessie ruim de tijd om mij bij te laten komen en om mijn en haar gevoel bij de healing te bespreken, waardoor het duidelijk werd dat zij ook aanvoelde welke punten in mijn lichaam misschien wat meer aandacht kunnen gebruiken. Ik kan iedereen die op zoek is naar een energetische behandeling in een warme, rustige en welkome sfeer een Reconnective Healing van Sanistrella van harte aanraden!

 • Thessa BrongersThessa Brongersover Reconnective Healing

  Op het randje van een burnout kwam ik bij Esther voor Reconnective Healing. Een hele stap voor mij omdat ik nooit zoveel geloofde in het effect en ik nogal nuchter ben. Maar na 2 weken vakantie was ik nog altijd allesbehalve ontspannen dus probeerde het maar. Groot was dan ook mijn verbazing over het enorme effect. De behandeling zelf was prettig - ook al vloog m’n arm op een gegeven moment vanzelf omhoog 😉 Ik kan absoluut stellen dat de behandeling de burnout heeft afgewend. Geen idee hoe, maar ik liep ontspannen weg, zonder gejaagd gevoel maar met een positieve blik op de toekomst. Geweldig!

 • M.B.M.B.over Reconnective Healing

  De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen.

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • DaveDaveover ET Healing

  De ET healing heb ik bewust gekozen om mijn hart te openen en om meer bewust te worden van mijn emoties. Tijdens de sessie voelde het letterlijk alsof mijn hart geopend werd, wat een heel intens gevoel was. Het voelde alsof mijn hart open werd getrokken en daarbij kwamen ook emoties bij. Vanaf mijn hart werden de emoties omlaag gebracht richting mijn benen, en zo uit mijn tenen getrokken. Het voelde direct aan alsof er een last uit mijn lichaam verdween.

  Het is nu 3 weken sinds de ET Healing en ik ben elke dag in een hoog tempo spiritueel aan het ontwikkelen. Ik heb vrede kunnen maken met mijn verleden en daardoor sta ik heel zelfverzekerd in het leven. Ik heb sinds de healing de vaardigheid ontwikkeld om emoties en gedrag met gemak te kunnen lezen bij anderen en bij mijzelf, hierdoor begrijp ik de mensen om mij heen veel beter. De ET healing heeft mij vooral geholpen in het bewust worden van mijn mentale blokkades. Ik ben veel vrijer gaan leven, wat anderen over mij denken, daar denk ik zelf niet meer aan.

 • GondaGondaover ET Healing

  Yoga en meditatie praktiseer ik, manuele therapie en chiropractor hebben mij eerder geholpen. Maar, een healing was nog niet op mijn pad gekomen. Esther al wel. Een intelligente, warme en heel liefdevolle en empathische vrouw die heel bijzondere eigenschappen bezit.

  We zijn met elkaar in contact  gekomen toen onze dochter, haar collega, door een noodlottig ongeval is overleden. Na 5 jaar hebben we elkaar opnieuw ontmoet. Esther bood mij aan om mij met een healing te helpen om los te komen van ons groot verdriet en om mijzelf het leven weer te gunnen. Ik vond het heel spannend, wist niet wat ik kon verwachten en was heel benieuwd of het mij wel helpen kon. Maar ik hield mij voor; Esther ziet kansen en daar wil ik graag gebruik van maken!

  Op de behandeltafel kon ik mij van alles afsluiten. Mijn dochter was dicht bij mij.

  Esther stelde soms vragen waar ik wel of niet op kon antwoorden. De 2 uur durende sessie kende verschillende fases. Alleen met mijzelf met heel geringe aanwezigheid van Esther, groot verdriet, intense stilte, hele bijzondere gewaarwordingen in mijn lijf en op het eind van de sessie heel veel lucht. Ik moest zo naar adem happen alsof het leek of ik over de finish kwam van een marathon. Ik voelde hoe mijn borstkas zich vulde, mijn lijf groter werd en ik er weer mocht zijn. Esther overhandigde mij de boodschappen van de gidsen. Ik lees ze nu elke dag. Ik gebruik ze als leidraad, steun en houvast.

  Na de sessie terug naar huis. Ontzettend moe van alles wat er was gebeurd. De zon scheen en zo werd ik opnieuw verwarmd. Een dag of vier erna was de vermoeidheid over. En,…. het gaat echt veel beter met mij. Het leven lacht mij weer toe. Ik kan weer genieten, ik voel mij minder opgejaagd, veel rustiger. Heel bijzonder ook is dat wanneer ik wakker wordt de situatie mij niet meer zo verlamd. Het verdriet en het gemis ervaar ik elke dag. Maar, het lijkt wat minder zwaar en bepaalt niet meer mijn dag. Ik heb mij sinds die tragische gebeurtenis steeds voorgehouden om het verlies te leren nemen zonder mezelf te verliezen maar ik was mijzelf echt wel verloren. Voor anderen kan ik er zijn maar voor mijzelf lukte dat niet goed meer. Nu kan ik toch wel weer genieten en uitkijken naar mooie momenten. Het leven te nemen zoals dat nu is.

  Esther ik dank je/jullie  heel hartelijk. Wanneer ik voel meer nodig te hebben kom ik graag weer bij jullie terug.

 • JannieJannieover ET Healing

  Esther ontvangt je met veel warmte en liefde. Ik voel me veilig en vertrouwd om mijn verhaal te vertellen. Dit doe ik normaal gesproken helemaal niet zo snel. Ik voel me vaak onveilig en niet welkom.

  De boodschap die Esther channelt van de ET's voelt als thuiskomen. Mijn bewuste snapt er niets van en toch voelt het helemaal goed. Mijn onderbewuste herkent het en slaakt, als het ware, een diepe zucht. Een rust komt over mij heen. Ik voel me vaak eenzaam en verlang naar huis in de kosmos. Tijdens de sessie voel ik dat ik niet alleen ben én ik voel me welkom op aarde. Dit gevoel is er nog steeds. Ik heet mezelf meer en meer welkom op deze wereld.

  Tijdens beide sessies (september 2018 en januari 2019) is er veel in mijn aura opgeruimd. Dan merk ik nu nog steeds. Het voelt ruimer en het stroomt meer.

  In de tweede sessie is er een verbinding gemaakt tussen hart en buik. Ook bij de keel is er iets geheeld. Mezelf uiten over wat er écht speelt in mij lukt vaak niet. Dan ben ik weg bij mijn hart en schiet ik in mijn hoofd. Zoekend naar woorden. Na de sessie zit hier veel meer rust in. De juiste woorden erbij zoeken is nog lastig, dat mag ik nu gaan oefenen, maar het bijbehorende paniekgevoel en in mijn hoofd schieten is nu weg. Daar ben ik heel blij mee. Ik mag mijn stem veel meer laten horen.

  Ook fijn is dat je praktische tips en oefeningen meekrijgt. En, niet te vergeten, de humor van de ET's vind ik ook prettig. Dat maakt het allemaal iets aardser…

 • KarenKarenover ET Healing

  Ik heb enkele keren een ET healing bij Sanistrella mogen ontvangen. Het zijn hele krachtige helende energieën waar Esther mee werkt tijdens deze behandelingen. Ook in de dagen en zelfs weken erna heb ik nog duidelijk gevoeld dat de energie van de behandeling aan het doorwerken en integreren was. Het heeft bij mij een zeer positief effect gehad op mijn lichaam. Het effect is vooral op mijn energetische lichaam is geweest. Dat voelt gereinigd, verstevigd en krachtiger.

  Ik ben zelf ook al jaren werkzaam als healer en ik kan uit ervaring zeggen dat Esther zeer integer te werk gaat en zich als een prachtig neutraal medium beschikbaar stelt voor de hoge vibraties van de healingsstralen.

 • Katja C.Katja C.over ET Healing

  In augustus 2016 kreeg ik op mijn verjaardag een tegoedbon voor een behandeling bij Esther. Ik kreeg die van mijn dochter die zeer enthousiast was over haar. Al snel hebben we een afspraak gemaakt en ook ik was blij met haar.
  Al jaren had ik last van mijn linker voet, die een eigen leven leek te leiden. Dat gaf me een verward gevoel, liep tegen mensen aan en ging steeds minder graag een drukke stad in. Het was verder absluut onmogelijk in een rechte lijn te lopen, ik was altijd bang dat mensen, als ze mij zouden zien lopen, zouden denken dat ik een borrel op had.
  Een paar ET sessies bij Esther resulteerden erin dat ik steeds beter ging lopen, weer in een rechte lijn kon lopen en mijn zelfvertrouwen weer terug kreeg.
  Wat een vrijheid!! Ik heb inmiddels een wandelclub opgericht en...heb enige tijd geleden goede wandelschoenen gekocht!
  Ook sta ik sinds de sessies meer in mijn emoties, voel meer, ook lachen komt meer van binnen uit, alsof ik alles dieper voel.
  Het is goed bij Esther, voel me zeer welkom. Ze is heel erg geinteresseerd in mij als mens.
  Verder is ze lief en zorgzaam en heeft gelukkig.. een goed gevoel voor humor.
  Ik verheug me al weer op de volgende sessie!

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op