Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • Dr. C. de KroonDr. C. de Kroonover Reconnective Healing

  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik alternatieve geneeswijzen altijd argwanend bekeken heb. Ik vond het allemaal maar zweverig totdat ik eerst met een zere voet en daarna met een uiterst pijnlijke heup bij Esther belandde. De Reconnective Healing sessie heeft bij mij beide keren succes gehad. De pijn in mijn voet die steeds kwam opzetten na een wandeling is na de behandeling nooit meer teruggekeerd. Met mijn heup was het nog verbazingwekkender. Ik kwam behoorlijk strompelend binnen en voelde tijdens de behandeling een warmte door mijn been en heup gaan. Daarna kon ik weer rustig pijnvrij gaan bewegen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren tot de pijn weer zou terugkeren, maar dat is niet meer gebeurd.

  Mijn man was beide keren bij de sessie aanwezig. Nog vaak zegt hij tegen vrienden en kennissen: “als ik het niet zelf gezien had zou ik het niet geloofd hebben, maar het was echt zo."

 • KeetieKeetieover Reconnective Healing

  Mijn sessie Reconnective Healing met Esther was een wonderlijke ervaring. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en Esther liet me vrij om het te ervaren zonder te veel uitleg van tevoren. Voor mij bracht de healing veel lichamelijke sensaties waarbij ik de energie door mijn hele lichaam voelde stromen en heftig naar bepaalde punten werd getrokken. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel alsof er een warme deken over mij heen werd gelegd, heerlijk. Esther nam na de sessie ruim de tijd om mij bij te laten komen en om mijn en haar gevoel bij de healing te bespreken, waardoor het duidelijk werd dat zij ook aanvoelde welke punten in mijn lichaam misschien wat meer aandacht kunnen gebruiken. Ik kan iedereen die op zoek is naar een energetische behandeling in een warme, rustige en welkome sfeer een Reconnective Healing van Sanistrella van harte aanraden!

 • WimWimover Reconnective Healing

  Al geruime tijd had ik last van enigszins ontstoken oogleden, het was niet zo belemmerend voor mijn dagelijkse dingen maar toch... Esther bood mij (als collega) aan om een een korte Reconnective Healing te ondergaan, waar ik op zich een beetje nuchter maar toch positief op reageerde (baat het niet dan schaadt het niet). Ik kan me niet meer zo goed herinneren hoe ik de healing heb ervaren, het is op zich een bijzondere ervaring als je 'behandeld' wordt terwijl je gewoon rustig kunt blijven zitten en het achteraf blijkt te hebben geholpen. Al na twee dagen merkte ik dat mijn klachten begonnen weg te trekken en na verloop van tijd waren mijn ogen weer als vanouds. Sindsdien heb ik er ook nooit meer last van gehad.

 • Thessa BrongersThessa Brongersover Reconnective Healing

  Op het randje van een burnout kwam ik bij Esther voor Reconnective Healing. Een hele stap voor mij omdat ik nooit zoveel geloofde in het effect en ik nogal nuchter ben. Maar na 2 weken vakantie was ik nog altijd allesbehalve ontspannen dus probeerde het maar. Groot was dan ook mijn verbazing over het enorme effect. De behandeling zelf was prettig - ook al vloog m’n arm op een gegeven moment vanzelf omhoog 😉 Ik kan absoluut stellen dat de behandeling de burnout heeft afgewend. Geen idee hoe, maar ik liep ontspannen weg, zonder gejaagd gevoel maar met een positieve blik op de toekomst. Geweldig!

 • PeterPeterover Reconnective Healing

  In 2009 heb ik een verkeersongeluk gehad met fikse beschadigingen van mijn zenuwen in mijn schouder en arm. Er is ook een zenuw uit mijn ruggenmerg getrokken waardoor ik nu aan één arm een gedeeltelijke parese heb. In 2010 heb ik van Esther een sessie Reconnective Healing ontvangen. Toentertijd was ik er nog veel slechter aan toe en moest continue met mijn arm in een orthese lopen. Ik had ook nog nauwelijks gevoel in mijn arm en vingers.

  Ik kan me de sessie nog heel goed herinneren. Ik zat op een stoel en Esther werkte om mij heen in mijn energieveld (ik ben nogal nuchter van aard en vind het moeilijk om dit precies te beschrijven). Ik voelde echt de druk van iets (het leek wel een warm kussen of een warme wolk) op mijn lichaam. Op een gegeven moment leek ik bijna van de stoel af te vallen door die druk. Voor mijn gevoel *gebeurde* er echt iets in die kamer. Ik weet niet wat, ik weet niet hoe, maar ik kijk er met een heel mooi gevoel op terug. Toen ik Esther enige tijd later weer zag kon ik mijn vingers weer bewegen. Dit was sneller dan de artsen hadden verwacht. Ik vraag me nog steeds af of de Reconnective Healing sessie aan een sneller herstel heeft bijgedragen..

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • NanniNanniover ET Healing

  Ik heb Esther ervaren als een hele toegankelijke 'down to earth’ persoon, geen zweverigheid, wat ik erg verfrissend en prettig vond, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ze heeft met haar team aan andersoortige wezens/ET’s energetische blokkades opgeheven, wat mij heeft doen stralen. Ik voelde me na de sessie als herboren, vol levensenergie. De angst die ik had is zo goed als verdwenen en zelfs enkele weken na de sessie werken de effecten nog door. Wat het mij heeft gebracht is dus nog niet duidelijk, maar het is in ieder geval een onvergetelijke ervaring geweest die mijn bewustzijn heeft vergroot van al wat is, mij een gevoel van richting in mijn leven heeft gegeven, mijn angst heeft verminderd en mijn glimlach heeft doen vergroten.

 • AnoniemAnoniemover ET Healing

  Zes weken na mijn eerste ET behandeling hadden we een vervolgafspraak staan. Net als de eerste keer was ook deze sessie op afstand. Het was fijn dat ik nu wist wat er ongeveer ging gebeuren. Maar net als de vorige keer was ik verbaasd wat er allemaal gebeurde in de sessie. Het was voelbaar dat er direct op mijn hart en longen gebied gewerkt werd. Wat een intense sessie. Beide sessies werken nog steeds voelbaar door. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Esther heeft mij met veel zorgvuldigheid begeleid. Ik kreeg een duidelijke uitleg van tevoren en een helder gesprek na afloop. Dank je wel Esther. Ik was in veilige handen bij je!

 • Thessa BrongersThessa Brongersover ET Healing

  Na een bijzonder positieve ervaring met Esther's Reconnective Healing kunsten, keerde ik terug naar werk. Terug naar 16-urige werkdagen, 6 dagen per week, en dat naast het opvoeden van mijn peuters. Ik was gesloopt maar moest nog 6 weken door. Ik kan met zekerheid stellen dat de ET healings me erdoorheen hebben gesleept. En dat niet alleen, vóór mijn eerste healing had ik vaak pijn door een littekenbreuk (keizerssnede) en dat komt nu bijna nooit meer voor. Ook voelde ik bij de 2de sessie alsof m’n schedeldak werd opgelicht en de opstoppingen in m’n hoofd werden weggehaald. Bizar maar waar. Sowieso gek wat je allemaal voelt ook al is het op afstand. En dit komt van iemand die normaal niet van die "zweverige" dingen is! Allemaal heel bijzonder maar nog belangrijker: zeer effectief. Dank Esther!

 • GondaGondaover ET Healing

  Yoga en meditatie praktiseer ik, manuele therapie en chiropractor hebben mij eerder geholpen. Maar, een healing was nog niet op mijn pad gekomen. Esther al wel. Een intelligente, warme en heel liefdevolle en empathische vrouw die heel bijzondere eigenschappen bezit.

  We zijn met elkaar in contact  gekomen toen onze dochter, haar collega, door een noodlottig ongeval is overleden. Na 5 jaar hebben we elkaar opnieuw ontmoet. Esther bood mij aan om mij met een healing te helpen om los te komen van ons groot verdriet en om mijzelf het leven weer te gunnen. Ik vond het heel spannend, wist niet wat ik kon verwachten en was heel benieuwd of het mij wel helpen kon. Maar ik hield mij voor; Esther ziet kansen en daar wil ik graag gebruik van maken!

  Op de behandeltafel kon ik mij van alles afsluiten. Mijn dochter was dicht bij mij.

  Esther stelde soms vragen waar ik wel of niet op kon antwoorden. De 2 uur durende sessie kende verschillende fases. Alleen met mijzelf met heel geringe aanwezigheid van Esther, groot verdriet, intense stilte, hele bijzondere gewaarwordingen in mijn lijf en op het eind van de sessie heel veel lucht. Ik moest zo naar adem happen alsof het leek of ik over de finish kwam van een marathon. Ik voelde hoe mijn borstkas zich vulde, mijn lijf groter werd en ik er weer mocht zijn. Esther overhandigde mij de boodschappen van de gidsen. Ik lees ze nu elke dag. Ik gebruik ze als leidraad, steun en houvast.

  Na de sessie terug naar huis. Ontzettend moe van alles wat er was gebeurd. De zon scheen en zo werd ik opnieuw verwarmd. Een dag of vier erna was de vermoeidheid over. En,…. het gaat echt veel beter met mij. Het leven lacht mij weer toe. Ik kan weer genieten, ik voel mij minder opgejaagd, veel rustiger. Heel bijzonder ook is dat wanneer ik wakker wordt de situatie mij niet meer zo verlamd. Het verdriet en het gemis ervaar ik elke dag. Maar, het lijkt wat minder zwaar en bepaalt niet meer mijn dag. Ik heb mij sinds die tragische gebeurtenis steeds voorgehouden om het verlies te leren nemen zonder mezelf te verliezen maar ik was mijzelf echt wel verloren. Voor anderen kan ik er zijn maar voor mijzelf lukte dat niet goed meer. Nu kan ik toch wel weer genieten en uitkijken naar mooie momenten. Het leven te nemen zoals dat nu is.

  Esther ik dank je/jullie  heel hartelijk. Wanneer ik voel meer nodig te hebben kom ik graag weer bij jullie terug.

 • VéroniqueVéroniqueover ET Healing

  Dit voorjaar heb ik 2 ET Healings gehad bij Esther van Sanistrella. Ik kampte al bijna 4 jaar met chronische rugklachten. Na intensieve behandelingen in het reguliere circuit had ik wel het gevoel eindelijk op de juiste weg te zitten, maar mijn herstel bleef stagneren. Eigenlijk ten einde raad heb ik me gewend tot Sanistrella.

  Tijdens de eerste behandeling – op afstand – heb ik heel veel dingen ervaren die ik niet goed kan omschrijven. Alsof mijn ingewanden uitgeknepen werden, oren voelden drukverschil, enorm gevoel van misselijkheid ... Die beschrijving komt het dichtst in de buurt. Direct na de behandeling moest ik echt even bijkomen, alsof ik de marathon gelopen had. In de weken erna heb ik niet zoveel verschil gemerkt in mijn klachten.

  Ongeveer 6 weken later heb ik een tweede afstandsbehandeling aangevraagd. Ik was inmiddels best nieuwsgierig naar een vervolg. Tijdens de tweede sessie heb ik niet zoveel ervaren. Maar meteen na de behandeling voelde ik me zo ontzettend opgelucht, lichter, vrolijk, ontspannen.. Ik genóót van mijn nieuwe lichtheid. Alsof ik ontwaakte uit een onopgemerkte depressie. Dit is voor mij een keerpunt geweest. Opeens ging mijn herstel met sprongen vooruit, en mijn pijnklachten namen af. Mijn actieradius – jaren beperkt door pijn – kon zich weer uitbreiden. Het is zeker nog niet 100%, maar ik ben wél heel tevreden waar ik nu ben, en heb vertrouwen dat er zelfs nóg meer vooruitgang mogelijk is.

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op