Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • RobRobover Reconnective Healing

  Vaak had ik last van een vastzittende spier in mijn schouder. Tijdens een bezoek van Esther stelde ze voor om Reconnective Healing toe te passen. Ook al was ik op voorhand wat sceptisch, ik moest mijn mening hierover snel bijstellen. De pijn die er al weken zat, was opeens voorbij.

 • Dr. C. de KroonDr. C. de Kroonover Reconnective Healing

  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik alternatieve geneeswijzen altijd argwanend bekeken heb. Ik vond het allemaal maar zweverig totdat ik eerst met een zere voet en daarna met een uiterst pijnlijke heup bij Esther belandde. De Reconnective Healing sessie heeft bij mij beide keren succes gehad. De pijn in mijn voet die steeds kwam opzetten na een wandeling is na de behandeling nooit meer teruggekeerd. Met mijn heup was het nog verbazingwekkender. Ik kwam behoorlijk strompelend binnen en voelde tijdens de behandeling een warmte door mijn been en heup gaan. Daarna kon ik weer rustig pijnvrij gaan bewegen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren tot de pijn weer zou terugkeren, maar dat is niet meer gebeurd.

  Mijn man was beide keren bij de sessie aanwezig. Nog vaak zegt hij tegen vrienden en kennissen: “als ik het niet zelf gezien had zou ik het niet geloofd hebben, maar het was echt zo."

 • M.B.M.B.over Reconnective Healing

  De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen.

 • KeetieKeetieover Reconnective Healing

  Mijn sessie Reconnective Healing met Esther was een wonderlijke ervaring. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en Esther liet me vrij om het te ervaren zonder te veel uitleg van tevoren. Voor mij bracht de healing veel lichamelijke sensaties waarbij ik de energie door mijn hele lichaam voelde stromen en heftig naar bepaalde punten werd getrokken. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel alsof er een warme deken over mij heen werd gelegd, heerlijk. Esther nam na de sessie ruim de tijd om mij bij te laten komen en om mijn en haar gevoel bij de healing te bespreken, waardoor het duidelijk werd dat zij ook aanvoelde welke punten in mijn lichaam misschien wat meer aandacht kunnen gebruiken. Ik kan iedereen die op zoek is naar een energetische behandeling in een warme, rustige en welkome sfeer een Reconnective Healing van Sanistrella van harte aanraden!

 • M. LubbersM. Lubbersover Reconnective Healing

  Al geruime tijd liep ik met RSI klachten rond. Pijnklachten in mijn hand die doorliepen tot diep in mijn schouderblad. Ik maakte me er wel wat zorgen om omdat ik veel achter de pc moet zitten voor mijn werk. Ik stond op het punt om een serie van 5 dry needling sessies te boeken die me werden aanbevolen, toen Esther me als collega aanbood om me Reconnective Healing te geven. Ik stond er wel voor open en liet haar 20 min om me heen in mijn auraveld werken. Ik voelde daarbij sterke sensaties in mijn hand en arm van warmte en koude. Een tweede sessie twee weken later leidde ook tot sterke sensaties van een soort band van warm/kou over mijn romp. Ik vond het heel verbazingwekkend! Na de sessies verdwenen mijn RSI klachten volledig. Het voelde alsof ik weer met een 'verse' hand aan het werk kon. Mijn klachten zijn maanden lang helemaal weggebleven, ongelofelijk! Ik weet dat ik ook zelf op mijn grenzen moet letten en niet te hard moet werken, omdat het anders weer terug kan komen. Toch voelt het alsof ik weer een nieuwe start heb gemaakt door deze healings! Ik kan iedereen van harte aanbevelen zich open te stellen voor een healing, het is niet eng en wie weet wat het je oplevert..!

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • KimKimover ET Healing

  Via gemeenschappelijke vrienden leerde ik Esther kennen, en was geïnteresseerd in haar werk als healer. Nieuwsgierig ook, omdat het voor mij een weinig concreet te maken onderwerp is. Met een nuchtere kijk en met een flinke dosis humor kon ze haar werk goed uitleggen. Het was makkelijk om de keuze te maken bij haar een healing te gaan doen. Het blijft bij Esther concreet en de ervaring die je hebt, als je bij haar op de tafel ligt is bijzonder en blijft helder. Daarom zeer laagdrempelig maar niet minder effectief. Ik vond de transparante communicatie zonder poespas erg prettig. Ik kon mij goed openstellen voor de ervaring op de tafel, en voelde de prettige werking van het werk dat door de ET’s op mijn lichaam werd uitgevoerd. Ik had sinds twee jaar pijn op de borst en ik weet dit aan stress. Hoe dan ook:  ik voelde toen ik op de tafel lag al de ruimte in mijn borst vrijkomen en de pijn is daarna verdwenen. De emoties die ik daar had kon ik loslaten.

  Wat voor klacht je ook hebt, als je ergens ook maar iets gelooft dat we een geheel zijn en dat een klacht niet alleen maar een fysieke aangelegenheid is, maak een afspraak bij  Esther, want zij heeft de professionaliteit die dit vak nodig heeft.

 • KarinKarinover ET Healing (live en op afstand)

  Wat een bijzonder werk doe je Esther!

  Ik heb een paar hele mooie sessies bij je mogen ervaren, waarbij je met je ET team mij behandelde. De behandelingen waren voor mij goed voelbaar en alle keren anders.

  Ook de afstandsbehandeling was heel bijzonder en doeltreffend. Vervolgens kon ik zonder pijnklachten toch nog mijn tenniswedstrijd spelen.

  Maar het meest blij ben ik ermee dat mijn hoofdpijn klachten verdwenen zijn. Sinds een lange tijd had ik elke maand verschillende dagen last van hoofdpijn. Dat lijkt sinds de behandelingen over te zijn.

  Esther en je team, heel erg bedankt voor de prettige en werkzame sessies. Ik kom in de toekomst zeker bij je terug.

 • SofiaSofiaover ET Healing

  Lieve Esther,

  Als eerste wil ik je bedanken dat je in mijn leven bent gekomen, voor je liefdevolle begeleiding op een professionele manier.

  De ET healing kan ik aan mensen aanraden die op een “nog” hoger niveau door het leven willen gaan (die daar ook helemaal klaar voor zijn). Ik heb nu inmiddels drie fanatische sessies mogen ervaren, mijn leven is echt verbeterd.

  De ET’s hebben mijn energetische blokkades en openingen hersteld. Mijn vibratie direct verhoogd en mijn energetisch lichaam hersteld. Ze zijn zo liefdevol, complimenteus en dankbaar voor “ons” vertrouwen. Het is één van de mooiste dingen die ik afgelopen tijd heb mogen ervaren. Het voelt een beetje als “thuis komen” , een liefdevolle helende energie die we allemaal mogen ervaren.

  Na deze ervaring heb ik besloten om nog méér liefde, licht en dankbaarheid in mijn leven toe te laten. Mezelf en mijn omgeving er nog meer van bewust te maken dat er meer wegen zijn die leiden naar onze (onbewuste) dromen.

  Dank je wel lieve ET’S en Esther hopelijk tot snel.

 • ChrisChrisover ET Healing

  De ET Healings die ik van Esther ontvang, hebben een opbouwend effect - ik ervaar steeds meer. De eerste keer voelde ik me zwaar worden, diep wegzakken, alsof ik één werd met de tafel waar ik op lag. M’n lichaam voelde uitvergroot. Die healing bracht me rust, geaardheid, dichter bij mezelf. De keren daarna, ik heb zo’n vijf sessies gedaan, heb ik gekleurde vortexen gezien. Groene ogen ook, van één van de healers wellicht? En Japanse filmbeelden, die zo duidelijk niet aan m’n fantasie ontsproten – bijzonder om dat onderscheid zo goed te kunnen ervaren – en ik heb me afgevraagd of het om beelden van een vorig leven ging. Bijzonder vind ik ook hoe ik vanaf de derde sessie lichamelijk reageer; ik schud en meander heen en weer op de tafel, m’n handen en voeten bewegen, m’n hoofd. Ontwaakt m’n Kundalini? Ik ervaar elke sessie meer en kom er energiek en lichter uit. Dat is fijn, want dat was precies m’n vraag: “Kan ik meer energie krijgen?”, iets waar ik al jaren mee worstel. Ik heb zelfs een keer gevraagd of ze m’n verkoudheid konden wegnemen en dat lukte! Helemaal fit de volgende dag!

  Esther zelf is een warm, ontwapenend en ruimhartig persoon. Ik voel me op m’n gemak bij haar. Ze durft met zachtheid door te vragen waardoor dat wat dieper speelt aan bod komt en er ook op dat niveau geheeld wordt. Mooi.

 • WilmaWilmaover ET Healing

  Het is ongeveer een jaar geleden, dat ik voor het eerst bij je kwam met meerdere klachten. Ik heb inmiddels 3 ET-behandelingen ontvangen. De resultaten zijn verbluffend:

  1. Ik heb veel meer energie en vooral zin om dingen te ondernemen. Hierdoor heb ik mijn antidepressiva medicatie kunnen staken (na ongeveer 20 jaar gebruik).
  2. Na ruim 5 jaar pijn aan mijn scheenbeen bij het lopen, na plaatsing van een knieprothese, loop ik nu pijnvrij!
  3. Mijn hoofd is minder “vol”, ik maak me minder druk en kan makkelijker loslaten.

  De behandelingen zijn een beetje “vreemd”, maar ik voelde me heel veilig!

  Veel liefs, tot ziens en met veel dank aan jou en je helpers,

  Wilma

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op