Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • M. LubbersM. Lubbersover Reconnective Healing

  Al geruime tijd liep ik met RSI klachten rond. Pijnklachten in mijn hand die doorliepen tot diep in mijn schouderblad. Ik maakte me er wel wat zorgen om omdat ik veel achter de pc moet zitten voor mijn werk. Ik stond op het punt om een serie van 5 dry needling sessies te boeken die me werden aanbevolen, toen Esther me als collega aanbood om me Reconnective Healing te geven. Ik stond er wel voor open en liet haar 20 min om me heen in mijn auraveld werken. Ik voelde daarbij sterke sensaties in mijn hand en arm van warmte en koude. Een tweede sessie twee weken later leidde ook tot sterke sensaties van een soort band van warm/kou over mijn romp. Ik vond het heel verbazingwekkend! Na de sessies verdwenen mijn RSI klachten volledig. Het voelde alsof ik weer met een 'verse' hand aan het werk kon. Mijn klachten zijn maanden lang helemaal weggebleven, ongelofelijk! Ik weet dat ik ook zelf op mijn grenzen moet letten en niet te hard moet werken, omdat het anders weer terug kan komen. Toch voelt het alsof ik weer een nieuwe start heb gemaakt door deze healings! Ik kan iedereen van harte aanbevelen zich open te stellen voor een healing, het is niet eng en wie weet wat het je oplevert..!

 • WimWimover Reconnective Healing

  Al geruime tijd had ik last van enigszins ontstoken oogleden, het was niet zo belemmerend voor mijn dagelijkse dingen maar toch... Esther bood mij (als collega) aan om een een korte Reconnective Healing te ondergaan, waar ik op zich een beetje nuchter maar toch positief op reageerde (baat het niet dan schaadt het niet). Ik kan me niet meer zo goed herinneren hoe ik de healing heb ervaren, het is op zich een bijzondere ervaring als je 'behandeld' wordt terwijl je gewoon rustig kunt blijven zitten en het achteraf blijkt te hebben geholpen. Al na twee dagen merkte ik dat mijn klachten begonnen weg te trekken en na verloop van tijd waren mijn ogen weer als vanouds. Sindsdien heb ik er ook nooit meer last van gehad.

 • RobRobover Reconnective Healing

  Vaak had ik last van een vastzittende spier in mijn schouder. Tijdens een bezoek van Esther stelde ze voor om Reconnective Healing toe te passen. Ook al was ik op voorhand wat sceptisch, ik moest mijn mening hierover snel bijstellen. De pijn die er al weken zat, was opeens voorbij.

 • PeterPeterover Reconnective Healing

  In 2009 heb ik een verkeersongeluk gehad met fikse beschadigingen van mijn zenuwen in mijn schouder en arm. Er is ook een zenuw uit mijn ruggenmerg getrokken waardoor ik nu aan één arm een gedeeltelijke parese heb. In 2010 heb ik van Esther een sessie Reconnective Healing ontvangen. Toentertijd was ik er nog veel slechter aan toe en moest continue met mijn arm in een orthese lopen. Ik had ook nog nauwelijks gevoel in mijn arm en vingers.

  Ik kan me de sessie nog heel goed herinneren. Ik zat op een stoel en Esther werkte om mij heen in mijn energieveld (ik ben nogal nuchter van aard en vind het moeilijk om dit precies te beschrijven). Ik voelde echt de druk van iets (het leek wel een warm kussen of een warme wolk) op mijn lichaam. Op een gegeven moment leek ik bijna van de stoel af te vallen door die druk. Voor mijn gevoel *gebeurde* er echt iets in die kamer. Ik weet niet wat, ik weet niet hoe, maar ik kijk er met een heel mooi gevoel op terug. Toen ik Esther enige tijd later weer zag kon ik mijn vingers weer bewegen. Dit was sneller dan de artsen hadden verwacht. Ik vraag me nog steeds af of de Reconnective Healing sessie aan een sneller herstel heeft bijgedragen..

 • Thessa BrongersThessa Brongersover Reconnective Healing

  Op het randje van een burnout kwam ik bij Esther voor Reconnective Healing. Een hele stap voor mij omdat ik nooit zoveel geloofde in het effect en ik nogal nuchter ben. Maar na 2 weken vakantie was ik nog altijd allesbehalve ontspannen dus probeerde het maar. Groot was dan ook mijn verbazing over het enorme effect. De behandeling zelf was prettig - ook al vloog m’n arm op een gegeven moment vanzelf omhoog 😉 Ik kan absoluut stellen dat de behandeling de burnout heeft afgewend. Geen idee hoe, maar ik liep ontspannen weg, zonder gejaagd gevoel maar met een positieve blik op de toekomst. Geweldig!

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • WilmaWilmaover ET Healing

  Het is ongeveer een jaar geleden, dat ik voor het eerst bij je kwam met meerdere klachten. Ik heb inmiddels 3 ET-behandelingen ontvangen. De resultaten zijn verbluffend:

  1. Ik heb veel meer energie en vooral zin om dingen te ondernemen. Hierdoor heb ik mijn antidepressiva medicatie kunnen staken (na ongeveer 20 jaar gebruik).
  2. Na ruim 5 jaar pijn aan mijn scheenbeen bij het lopen, na plaatsing van een knieprothese, loop ik nu pijnvrij!
  3. Mijn hoofd is minder “vol”, ik maak me minder druk en kan makkelijker loslaten.

  De behandelingen zijn een beetje “vreemd”, maar ik voelde me heel veilig!

  Veel liefs, tot ziens en met veel dank aan jou en je helpers,

  Wilma

 • GhislaineGhislaineover ET Healing (live en op afstand)

  Door de sessies met Esther voel ik me gedragen, alsof het allemaal niet lukraak of toevallig is wat mij overkomt, maar ik een ontwikkeling doormaak die zo bedoeld is. Het effect is geruststellend en het helpt me om op mijn pad te blijven, waarbij de verbinding met mezelf en de energie rondom ons heen de sleutel vormt. De effecten van de healing zijn soms al onmiddellijk merkbaar en soms na een paar weken. Als ik sessies terug luister zie ik de rode draad van mijn ontwikkeling die zich mooi en helder aftekent, steeds een stapje dichter bij mijn persoonlijke harmonie en welzijn.

  Liefs, Ghislaine

 • JannieJannieover ET Healing

  Esther ontvangt je met veel warmte en liefde. Ik voel me veilig en vertrouwd om mijn verhaal te vertellen. Dit doe ik normaal gesproken helemaal niet zo snel. Ik voel me vaak onveilig en niet welkom.

  De boodschap die Esther channelt van de ET's voelt als thuiskomen. Mijn bewuste snapt er niets van en toch voelt het helemaal goed. Mijn onderbewuste herkent het en slaakt, als het ware, een diepe zucht. Een rust komt over mij heen. Ik voel me vaak eenzaam en verlang naar huis in de kosmos. Tijdens de sessie voel ik dat ik niet alleen ben én ik voel me welkom op aarde. Dit gevoel is er nog steeds. Ik heet mezelf meer en meer welkom op deze wereld.

  Tijdens beide sessies (september 2018 en januari 2019) is er veel in mijn aura opgeruimd. Dan merk ik nu nog steeds. Het voelt ruimer en het stroomt meer.

  In de tweede sessie is er een verbinding gemaakt tussen hart en buik. Ook bij de keel is er iets geheeld. Mezelf uiten over wat er écht speelt in mij lukt vaak niet. Dan ben ik weg bij mijn hart en schiet ik in mijn hoofd. Zoekend naar woorden. Na de sessie zit hier veel meer rust in. De juiste woorden erbij zoeken is nog lastig, dat mag ik nu gaan oefenen, maar het bijbehorende paniekgevoel en in mijn hoofd schieten is nu weg. Daar ben ik heel blij mee. Ik mag mijn stem veel meer laten horen.

  Ook fijn is dat je praktische tips en oefeningen meekrijgt. En, niet te vergeten, de humor van de ET's vind ik ook prettig. Dat maakt het allemaal iets aardser…

 • MarjoleinMarjoleinover ET Healing

  Het was een voorrecht om jullie te leren kennen dit jaar, de twee sessies die wij dit jaar hebben gedaan in het voorjaar en in november zijn beide nog steeds zeer waardevol voor mij.
  Het bijzondere aan Esther is dat je van te voren je verhaal kan bedenken maar als je eenmaal in alle rust tegenover haar zit, durf je een veel dieper verhaal te vertellen, wat je niet dacht ooit te vertellen en dat terwijl we elkaar pas een kwartier kenden. Dit heeft een boel losgemaakt en na de eerste sessie voelde ik een rust en een opgeruimdheid over mij die ik lang niet had ervaren. Het dwangmatig handelen, lat heel hoog leggen en het gevoel te hebben dat je alsmaar moet was weg. Dat was al direct voelbaar. Nog steeds hou ik van lijstjes maar het moet niet allemaal meer zo nodig klaar. Ik voel me zelfstandiger en weerbaarder.
  Jaren was ik een dieet jojo en in dezelfde valkuil liep ik de maanden na de eerste sessie weer in. Echter begin september heb ik besloten geen suiker meer te eten en wat minder van alles. Het is moeiteloos in m'n dagelijkse routine gekomen en de kilo's zijn er de afgelopen vier maanden vanaf gevlogen. Mijn jarenlange suikerverslaving is eindelijk op een goede en natuurlijke manier verdwenen. Roeien is één van mijn grootste passies en sinds april roei ik in m'n skiff niet meer om af te vallen (wat de laatste jaren vaak zo was) maar vanuit mijn eigen plezier, dat was een gelukkig moment om dat te beseffen. Het mooiste is dat ik weet dat ik deze nieuwe levensstijl kan volhouden. Ik voel me sterk, gezond, gelukkig en beleef alles met meer aandacht. Aan het einde van een bijzonder jaar wil ik jou en het team ontzettend bedanken voor jullie liefdevolle en respectvolle hulp die zoveel moois teweeg hebben gebracht. Tot een volgende ontmoeting, lieve groet Marjolein

 • AnoukAnoukover ET Healing

  Wat een bijzondere ervaring is de ET Healing elke keer weer. Ik heb veel verschillende healing methodes geprobeerd, daar ook mijn interesse ligt, maar deze blijft me bij en werkt het sterkst voor me. Esther channelt de juiste boodschappen en het energiewerk dat er nodig is via de ET's door. Dit voelde voor mij direct als waarheid. Ik voelde me eindelijk gezien en gehoord in de non-fysieke dingen die ik ervaarde als hooggevoelige. En een opluchting dat ik er niet alleen voor sta, dat er hulp aan de andere zijde is in mijn groeiproces. Daarna gaat ze gericht aan de slag in het energieveld. Ik had bijvoorbeeld moeite met op Aarde komen, maar dankzij de lichtsterren die ze aan mijn voeten heeft geplaatst voelt het alsof ik eindelijk geland ben. Hier ben. Elke sessie heeft me verder gebracht op dit avontuurlijke levenspad dankzij inzichten, gericht energiewerk en de praktische tips en aanraders die ze je ook nog meegeeft. Ik ben zo dankbaar dat Esther op mijn pad is gekomen!

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op