Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • RobRobover Reconnective Healing

  Vaak had ik last van een vastzittende spier in mijn schouder. Tijdens een bezoek van Esther stelde ze voor om Reconnective Healing toe te passen. Ook al was ik op voorhand wat sceptisch, ik moest mijn mening hierover snel bijstellen. De pijn die er al weken zat, was opeens voorbij.

 • M. LubbersM. Lubbersover Reconnective Healing

  Al geruime tijd liep ik met RSI klachten rond. Pijnklachten in mijn hand die doorliepen tot diep in mijn schouderblad. Ik maakte me er wel wat zorgen om omdat ik veel achter de pc moet zitten voor mijn werk. Ik stond op het punt om een serie van 5 dry needling sessies te boeken die me werden aanbevolen, toen Esther me als collega aanbood om me Reconnective Healing te geven. Ik stond er wel voor open en liet haar 20 min om me heen in mijn auraveld werken. Ik voelde daarbij sterke sensaties in mijn hand en arm van warmte en koude. Een tweede sessie twee weken later leidde ook tot sterke sensaties van een soort band van warm/kou over mijn romp. Ik vond het heel verbazingwekkend! Na de sessies verdwenen mijn RSI klachten volledig. Het voelde alsof ik weer met een 'verse' hand aan het werk kon. Mijn klachten zijn maanden lang helemaal weggebleven, ongelofelijk! Ik weet dat ik ook zelf op mijn grenzen moet letten en niet te hard moet werken, omdat het anders weer terug kan komen. Toch voelt het alsof ik weer een nieuwe start heb gemaakt door deze healings! Ik kan iedereen van harte aanbevelen zich open te stellen voor een healing, het is niet eng en wie weet wat het je oplevert..!

 • Dr. C. de KroonDr. C. de Kroonover Reconnective Healing

  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik alternatieve geneeswijzen altijd argwanend bekeken heb. Ik vond het allemaal maar zweverig totdat ik eerst met een zere voet en daarna met een uiterst pijnlijke heup bij Esther belandde. De Reconnective Healing sessie heeft bij mij beide keren succes gehad. De pijn in mijn voet die steeds kwam opzetten na een wandeling is na de behandeling nooit meer teruggekeerd. Met mijn heup was het nog verbazingwekkender. Ik kwam behoorlijk strompelend binnen en voelde tijdens de behandeling een warmte door mijn been en heup gaan. Daarna kon ik weer rustig pijnvrij gaan bewegen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren tot de pijn weer zou terugkeren, maar dat is niet meer gebeurd.

  Mijn man was beide keren bij de sessie aanwezig. Nog vaak zegt hij tegen vrienden en kennissen: “als ik het niet zelf gezien had zou ik het niet geloofd hebben, maar het was echt zo."

 • M.B.M.B.over Reconnective Healing

  De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen.

 • WimWimover Reconnective Healing

  Al geruime tijd had ik last van enigszins ontstoken oogleden, het was niet zo belemmerend voor mijn dagelijkse dingen maar toch... Esther bood mij (als collega) aan om een een korte Reconnective Healing te ondergaan, waar ik op zich een beetje nuchter maar toch positief op reageerde (baat het niet dan schaadt het niet). Ik kan me niet meer zo goed herinneren hoe ik de healing heb ervaren, het is op zich een bijzondere ervaring als je 'behandeld' wordt terwijl je gewoon rustig kunt blijven zitten en het achteraf blijkt te hebben geholpen. Al na twee dagen merkte ik dat mijn klachten begonnen weg te trekken en na verloop van tijd waren mijn ogen weer als vanouds. Sindsdien heb ik er ook nooit meer last van gehad.

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • AnoniemAnoniemover ET Healing

  Zes weken na mijn eerste ET behandeling hadden we een vervolgafspraak staan. Net als de eerste keer was ook deze sessie op afstand. Het was fijn dat ik nu wist wat er ongeveer ging gebeuren. Maar net als de vorige keer was ik verbaasd wat er allemaal gebeurde in de sessie. Het was voelbaar dat er direct op mijn hart en longen gebied gewerkt werd. Wat een intense sessie. Beide sessies werken nog steeds voelbaar door. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Esther heeft mij met veel zorgvuldigheid begeleid. Ik kreeg een duidelijke uitleg van tevoren en een helder gesprek na afloop. Dank je wel Esther. Ik was in veilige handen bij je!

 • RichRichover ET Healing

  Ik ben nu een aantal keer bij Esther geweest voor een ET Healing. De eerste keer, direct bij binnenkomst, merkten wij (mijn vriendin was ook mee) dat er een hele fijne sfeer hangt in het huis van Esther. Dat tezamen met de persoonlijkheid en het luisterend oor dat ze biedt, maakte dat ik mij direct op mijn gemak voelde. Die eerste keer, en ook de keren die volgde en nog gaan volgen, waren allemaal bijzonder. Het is zo gaaf om te voelen dat de ET's aan je werken. De wijsheid die ze hebben wat doorkomt via Esther, ik sta er elke keer weer versteld van. Nu ben ik zelf een appel die langzaam rijpt en moet ik vaker dan eens mijn hoofd stoten, maar na de healing en gedurende de periode die volgde merk ik elke keer dat ze het bij het juiste eind hadden. Ik ben herstellende van een burn out, daarom ben ik ook naar Esther gegaan. Een van mijn makken is dat ik te veel wil doen/aangrijpen om te herstellen. De ET's voelden dit feilloos aan en omschreven het als een waterhoos door een rietje willen duwen. Nu na veel vallen en opstaan heb ik dat eindelijk beseft en neem ik nu continu gas terug. Echter wisten zij dit al te benoemen. Inmiddels hebben meerdere teams aan mij gewerkt en is het elke keer een fijne ervaring. Ik merk dat mijn vertrouwen is toegenomen en mijn liespijn waar ik al heel lang last van had, is compleet verdwenen. Ze hebben er aan gewerkt en het is weg. Ik was ook sceptisch in het begin, maar het maakt hen niet uit. Je bent welkom. Ik ben nog niet klaar met de ET Healings; maar de stappen die ik nu al heb gezet en wat ik heb geleerd, ik ben er zo dankbaar voor. Het is fijn om te weten dat er voor ons wordt gezorgd. Ik wens jou hetzelfde toe.

 • ErnaErnaover ET Healing

  "Al langere tijd droeg ik een "sombere verdrietige wolk" bij me; ik wist niet wat het was maar voelde intuïtief dat het niet van mij was.  Tijdens een ET sessie met Esther en Armin bleek dat een lieve kleine entiteit na haar overlijden de weg naar het licht niet had kunnen vinden. Zij had zich angstig aan mij vastgeklampt, iets waar  ik destijds liefdevol voor open heb gestaan. Tijdens de sessie is de kleine lieve entiteit van mij losgemaakt en door Aartsengel Michael en andere engelen liefdevol naar het licht geleid.

  Nog altijd onder de indruk en vooral diep dankbaar." 🙏💫

 • DorothéDorothéover ET Healing

  In april 2015 heeft Esther mij een ET Healing gegeven, omdat ik een hele lange tijd last had van o.a. mijn nek ten gevolge van artrose. Na deze behandeling ging het met mijn nek ineens een stuk beter. Ik kon het bijna niet geloven, maar mijn hoofd kon ik ineens weer goed van links naar rechts draaien! Na deze eerste healing heeft Esther mij nog een aantal keren behandeld – ook een paar keer op afstand – en mijn klachten zijn een stuk verminderd. Ik slikte al jaren stevige medicatie voor mijn reumatische klachten en dankzij de healings ben ik daarmee kunnen stoppen.

 • VéroniqueVéroniqueover ET Healing

  Dit voorjaar heb ik 2 ET Healings gehad bij Esther van Sanistrella. Ik kampte al bijna 4 jaar met chronische rugklachten. Na intensieve behandelingen in het reguliere circuit had ik wel het gevoel eindelijk op de juiste weg te zitten, maar mijn herstel bleef stagneren. Eigenlijk ten einde raad heb ik me gewend tot Sanistrella.

  Tijdens de eerste behandeling – op afstand – heb ik heel veel dingen ervaren die ik niet goed kan omschrijven. Alsof mijn ingewanden uitgeknepen werden, oren voelden drukverschil, enorm gevoel van misselijkheid ... Die beschrijving komt het dichtst in de buurt. Direct na de behandeling moest ik echt even bijkomen, alsof ik de marathon gelopen had. In de weken erna heb ik niet zoveel verschil gemerkt in mijn klachten.

  Ongeveer 6 weken later heb ik een tweede afstandsbehandeling aangevraagd. Ik was inmiddels best nieuwsgierig naar een vervolg. Tijdens de tweede sessie heb ik niet zoveel ervaren. Maar meteen na de behandeling voelde ik me zo ontzettend opgelucht, lichter, vrolijk, ontspannen.. Ik genóót van mijn nieuwe lichtheid. Alsof ik ontwaakte uit een onopgemerkte depressie. Dit is voor mij een keerpunt geweest. Opeens ging mijn herstel met sprongen vooruit, en mijn pijnklachten namen af. Mijn actieradius – jaren beperkt door pijn – kon zich weer uitbreiden. Het is zeker nog niet 100%, maar ik ben wél heel tevreden waar ik nu ben, en heb vertrouwen dat er zelfs nóg meer vooruitgang mogelijk is.

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op