Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • RobRobover Reconnective Healing

  Vaak had ik last van een vastzittende spier in mijn schouder. Tijdens een bezoek van Esther stelde ze voor om Reconnective Healing toe te passen. Ook al was ik op voorhand wat sceptisch, ik moest mijn mening hierover snel bijstellen. De pijn die er al weken zat, was opeens voorbij.

 • WimWimover Reconnective Healing

  Al geruime tijd had ik last van enigszins ontstoken oogleden, het was niet zo belemmerend voor mijn dagelijkse dingen maar toch... Esther bood mij (als collega) aan om een een korte Reconnective Healing te ondergaan, waar ik op zich een beetje nuchter maar toch positief op reageerde (baat het niet dan schaadt het niet). Ik kan me niet meer zo goed herinneren hoe ik de healing heb ervaren, het is op zich een bijzondere ervaring als je 'behandeld' wordt terwijl je gewoon rustig kunt blijven zitten en het achteraf blijkt te hebben geholpen. Al na twee dagen merkte ik dat mijn klachten begonnen weg te trekken en na verloop van tijd waren mijn ogen weer als vanouds. Sindsdien heb ik er ook nooit meer last van gehad.

 • M.B.M.B.over Reconnective Healing

  De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen.

 • Dr. C. de KroonDr. C. de Kroonover Reconnective Healing

  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik alternatieve geneeswijzen altijd argwanend bekeken heb. Ik vond het allemaal maar zweverig totdat ik eerst met een zere voet en daarna met een uiterst pijnlijke heup bij Esther belandde. De Reconnective Healing sessie heeft bij mij beide keren succes gehad. De pijn in mijn voet die steeds kwam opzetten na een wandeling is na de behandeling nooit meer teruggekeerd. Met mijn heup was het nog verbazingwekkender. Ik kwam behoorlijk strompelend binnen en voelde tijdens de behandeling een warmte door mijn been en heup gaan. Daarna kon ik weer rustig pijnvrij gaan bewegen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren tot de pijn weer zou terugkeren, maar dat is niet meer gebeurd.

  Mijn man was beide keren bij de sessie aanwezig. Nog vaak zegt hij tegen vrienden en kennissen: “als ik het niet zelf gezien had zou ik het niet geloofd hebben, maar het was echt zo."

 • PeterPeterover Reconnective Healing

  In 2009 heb ik een verkeersongeluk gehad met fikse beschadigingen van mijn zenuwen in mijn schouder en arm. Er is ook een zenuw uit mijn ruggenmerg getrokken waardoor ik nu aan één arm een gedeeltelijke parese heb. In 2010 heb ik van Esther een sessie Reconnective Healing ontvangen. Toentertijd was ik er nog veel slechter aan toe en moest continue met mijn arm in een orthese lopen. Ik had ook nog nauwelijks gevoel in mijn arm en vingers.

  Ik kan me de sessie nog heel goed herinneren. Ik zat op een stoel en Esther werkte om mij heen in mijn energieveld (ik ben nogal nuchter van aard en vind het moeilijk om dit precies te beschrijven). Ik voelde echt de druk van iets (het leek wel een warm kussen of een warme wolk) op mijn lichaam. Op een gegeven moment leek ik bijna van de stoel af te vallen door die druk. Voor mijn gevoel *gebeurde* er echt iets in die kamer. Ik weet niet wat, ik weet niet hoe, maar ik kijk er met een heel mooi gevoel op terug. Toen ik Esther enige tijd later weer zag kon ik mijn vingers weer bewegen. Dit was sneller dan de artsen hadden verwacht. Ik vraag me nog steeds af of de Reconnective Healing sessie aan een sneller herstel heeft bijgedragen..

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • KarenKarenover ET Healing

  Ik heb enkele keren een ET healing bij Sanistrella mogen ontvangen. Het zijn hele krachtige helende energieën waar Esther mee werkt tijdens deze behandelingen. Ook in de dagen en zelfs weken erna heb ik nog duidelijk gevoeld dat de energie van de behandeling aan het doorwerken en integreren was. Het heeft bij mij een zeer positief effect gehad op mijn lichaam. Het effect is vooral op mijn energetische lichaam is geweest. Dat voelt gereinigd, verstevigd en krachtiger.

  Ik ben zelf ook al jaren werkzaam als healer en ik kan uit ervaring zeggen dat Esther zeer integer te werk gaat en zich als een prachtig neutraal medium beschikbaar stelt voor de hoge vibraties van de healingsstralen.

 • Carmen GeerdinkCarmen Geerdinkover ET Healing

  Ik heb al behoorlijk wat healings mogen ontvangen, maar eentje met ET's had ik nog nooit gehad. Ik was hier dan ook erg nieuwsgierig naar. Van tevoren heb ik een aantal fysieke klachten aangegeven, zoals last van mijn rug, schouders, vol hoofd. Deze klachten worden vaak versterkt door stress, enz. Esther zou dit doorgeven. Ik mocht lekker gaan liggen en Esther nam plaats naast mij. Ze fungeerde als medium tussen mij en de ET's.

  Wat er toen allemaal gebeurde was zeer bijzonder: zonder dat er iemand aan mij zat en zonder dat ik het zelf deed gingen mijn schouders bewegen, mijn hoofd en mijn benen. Dit alles duurde een half uurtje. Hierna kreeg ik van Esther te horen dat de ET's vooral met schouders bezig waren geweest met het losmaken en versterken van de spieren. Hierbij kreeg ik ook te horen dat er veel druk op stond waarbij ik er zelf ook verantwoordelijk voor ben om het niet zover te laten komen. Dat is natuurlijk ook zo. Ook kreeg ik het advies om op reis te gaan en te gaan drummen om de spanning uit mijn schouders los te kunnen laten. Erg bijzonder, omdat ik de laatste tijd zelf ook bezig ben met op vakantie gaan en drummen iets is wat ik altijd al heb willen doen. Na de healing waren mijn benen zeer onrustig maar dit verdween na een tijdje.

  Het meest opvallende was dat mijn schouders geen zeer meer deden, terwijl deze de laatste paar maanden constant zeer deden. Ook was mijn hoofd rustiger. De volgende dag werd ik voor het eerst in maanden zonder pijn in mijn schouders wakker. Inmiddels ben ik een maand verder en tot op heden heb ik geen last meer gehad van mijn schouders. Erg bijzonder.

  Ik vond mijn healing met de ET's zeer bijzonder en het effect ervan op mij is groot geweest. Het is een aanrader voor iedereen.

 • CoraCoraover ET Healing

  Ik liep al een tijd rond met klachten bij mijn onderrug. Ik ken Esther van een opleiding en ze bood aan me te behandelen. Ze vertelde dat ik gewoon thuis – op afstand – behandeld kon worden en ikzelf vind dat erg prettig en ontspannen. Bij het zien van een lezing over ET Healing van de healer Haggai Katz begreep ik dat we ook last van een ‘parasiet’ kunnen hebben. Mijn gevoel zei me dat ik misschien ook een ongenode gast bij me had. Vlak voor de behandeling belde Esther en vroeg of ze nog specifiek naar iets moest kijken dus heb ik gevraagd of er naar mijn onderrug en een parasiet gekeken kon worden. Tijdens de behandeling voelde ik duidelijk dat er aan me gesleuteld werd (niet pijnlijk). Na de behandeling kreeg ik te horen dat er daadwerkelijk een parasiet was weggehaald. Ik ging voelen en inderdaad was er een bobbeltje uit mijn onderrug verdwenen en nu na een paar maanden is het nog steeds weg! Sindsdien zijn mijn klachten zo goed als weg. Esther vertelde wat de ET’s tijdens de sessie hadden gedaan. Ze gaf me ook nog een boodschap van mijn pas overleden moeder door wat ik erg troostend vond. Na zes weken is er nog een nabehandeling geweest. Wat ik prettig van Esther vind is dat ze serieus is maar ook gevoel voor humor heeft.

 • WilmaWilmaover ET Healing

  Het is ongeveer een jaar geleden, dat ik voor het eerst bij je kwam met meerdere klachten. Ik heb inmiddels 3 ET-behandelingen ontvangen. De resultaten zijn verbluffend:

  1. Ik heb veel meer energie en vooral zin om dingen te ondernemen. Hierdoor heb ik mijn antidepressiva medicatie kunnen staken (na ongeveer 20 jaar gebruik).
  2. Na ruim 5 jaar pijn aan mijn scheenbeen bij het lopen, na plaatsing van een knieprothese, loop ik nu pijnvrij!
  3. Mijn hoofd is minder “vol”, ik maak me minder druk en kan makkelijker loslaten.

  De behandelingen zijn een beetje “vreemd”, maar ik voelde me heel veilig!

  Veel liefs, tot ziens en met veel dank aan jou en je helpers,

  Wilma

 • HelmaHelmaover ET Healing

  Vorige maand heb ik een ET healing mogen ontvangen van Esther tijdens een spirituele beurs in IJsselstein. De healing gaf mij warmte en rust en ik voelde duidelijk dat hij was afgelopen, omdat ik kouder werd. Ik had aangegeven last te hebben van mijn kaak, die ontstoken was door een implantaat, na de ET healing was die weg en bleef weg.

  Ook gaf zij mij een doorgekregen boodschap door waar ik echt verbaasd over was, omdat ik Esther er niets over had verteld.

  Heel bijzonder allemaal. Het gaf mij vooral rust.

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op