Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen. We raken hierdoor een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Ook kunnen verloren zielendelen bij je terugkomen waardoor je meer heel wordt. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Healing is tevens een goede aanvulling op reguliere therapieën.

Bij Sanistrella kun je voor drie verschillende vormen van healing terecht:

1. AuraTouch®

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met heling en energiewerk, kan aurahealing met behulp van de AuraTouch® methode geschikt voor je zijn. Het is een zachte vorm van healing waarbij ik middels diverse technieken je auraveld en chakra’s (energiecentra) repareer en opnieuw in balans breng. Op deze wijze kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond voelen. AuraTouch® komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies, waarbij we steeds een stapje verder gaan. Na het in balans brengen van het auraveld en de chakra’s kunnen we met behulp van sjamanistische technieken verloren zielendelen terug halen waardoor je meer heel wordt.

 • LizetLizetover AuraTouch

  Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

Lees meer over AuraTouch®

2. Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Tijdens de healing werk ik in je energieveld en verbind je met de intelligente kracht van het universum. Je zult dit diep in je wezen voelen. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een healing kan direct optreden of zich pas na enkele maanden openbaren. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past. Meestal zijn er één tot drie sessies nodig.

Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand.

 • KeetieKeetieover Reconnective Healing

  Mijn sessie Reconnective Healing met Esther was een wonderlijke ervaring. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en Esther liet me vrij om het te ervaren zonder te veel uitleg van tevoren. Voor mij bracht de healing veel lichamelijke sensaties waarbij ik de energie door mijn hele lichaam voelde stromen en heftig naar bepaalde punten werd getrokken. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel alsof er een warme deken over mij heen werd gelegd, heerlijk. Esther nam na de sessie ruim de tijd om mij bij te laten komen en om mijn en haar gevoel bij de healing te bespreken, waardoor het duidelijk werd dat zij ook aanvoelde welke punten in mijn lichaam misschien wat meer aandacht kunnen gebruiken. Ik kan iedereen die op zoek is naar een energetische behandeling in een warme, rustige en welkome sfeer een Reconnective Healing van Sanistrella van harte aanraden!

 • M. LubbersM. Lubbersover Reconnective Healing

  Al geruime tijd liep ik met RSI klachten rond. Pijnklachten in mijn hand die doorliepen tot diep in mijn schouderblad. Ik maakte me er wel wat zorgen om omdat ik veel achter de pc moet zitten voor mijn werk. Ik stond op het punt om een serie van 5 dry needling sessies te boeken die me werden aanbevolen, toen Esther me als collega aanbood om me Reconnective Healing te geven. Ik stond er wel voor open en liet haar 20 min om me heen in mijn auraveld werken. Ik voelde daarbij sterke sensaties in mijn hand en arm van warmte en koude. Een tweede sessie twee weken later leidde ook tot sterke sensaties van een soort band van warm/kou over mijn romp. Ik vond het heel verbazingwekkend! Na de sessies verdwenen mijn RSI klachten volledig. Het voelde alsof ik weer met een 'verse' hand aan het werk kon. Mijn klachten zijn maanden lang helemaal weggebleven, ongelofelijk! Ik weet dat ik ook zelf op mijn grenzen moet letten en niet te hard moet werken, omdat het anders weer terug kan komen. Toch voelt het alsof ik weer een nieuwe start heb gemaakt door deze healings! Ik kan iedereen van harte aanbevelen zich open te stellen voor een healing, het is niet eng en wie weet wat het je oplevert..!

 • Thessa BrongersThessa Brongersover Reconnective Healing

  Op het randje van een burnout kwam ik bij Esther voor Reconnective Healing. Een hele stap voor mij omdat ik nooit zoveel geloofde in het effect en ik nogal nuchter ben. Maar na 2 weken vakantie was ik nog altijd allesbehalve ontspannen dus probeerde het maar. Groot was dan ook mijn verbazing over het enorme effect. De behandeling zelf was prettig - ook al vloog m’n arm op een gegeven moment vanzelf omhoog 😉 Ik kan absoluut stellen dat de behandeling de burnout heeft afgewend. Geen idee hoe, maar ik liep ontspannen weg, zonder gejaagd gevoel maar met een positieve blik op de toekomst. Geweldig!

 • RobRobover Reconnective Healing

  Vaak had ik last van een vastzittende spier in mijn schouder. Tijdens een bezoek van Esther stelde ze voor om Reconnective Healing toe te passen. Ook al was ik op voorhand wat sceptisch, ik moest mijn mening hierover snel bijstellen. De pijn die er al weken zat, was opeens voorbij.

 • M.B.M.B.over Reconnective Healing

  De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen.

Lees meer over Reconnective Healing®

3. ExtraTerrestrial (ET) Healing

De meest krachtige vorm van healing die ik aanbied is de ET Healing. Dit zijn healings in samenwerking met een team van buitenaardse artsen en wetenschappers die qua technologie vele malen verder zijn dan wij. Via de Israëlische healer Haggai Katz – die al sinds 2001 met medische teams van buitenaardsen werkt – is dit prachtige werk op mijn pad gekomen. De ET’s kunnen erg veel waaronder: pijnklachten verminderen, organen schoonmaken, entiteiten verwijderen, de chakra’s repareren en verloren zielendelen terugbrengen. Ik fungeer tijdens de sessies als kanaal voor de energie en zal tijdens de sessie terugkoppelen wat de ET’s doorgeven en doen. Voel je je aangesproken tot deze bijzondere vorm van healing, neem dan contact met me op.

Een ET Healing is ook mogelijk op afstand.

 • AnoukAnoukover ET Healing

  Wat een bijzondere ervaring is de ET Healing elke keer weer. Ik heb veel verschillende healing methodes geprobeerd, daar ook mijn interesse ligt, maar deze blijft me bij en werkt het sterkst voor me. Esther channelt de juiste boodschappen en het energiewerk dat er nodig is via de ET's door. Dit voelde voor mij direct als waarheid. Ik voelde me eindelijk gezien en gehoord in de non-fysieke dingen die ik ervaarde als hooggevoelige. En een opluchting dat ik er niet alleen voor sta, dat er hulp aan de andere zijde is in mijn groeiproces. Daarna gaat ze gericht aan de slag in het energieveld. Ik had bijvoorbeeld moeite met op Aarde komen, maar dankzij de lichtsterren die ze aan mijn voeten heeft geplaatst voelt het alsof ik eindelijk geland ben. Hier ben. Elke sessie heeft me verder gebracht op dit avontuurlijke levenspad dankzij inzichten, gericht energiewerk en de praktische tips en aanraders die ze je ook nog meegeeft. Ik ben zo dankbaar dat Esther op mijn pad is gekomen!

 • FlorenceFlorenceover ET Healing

  Zoals de meesten van ons vandaag de dag heb ik een overvolle agenda. Daarnaast ben ik  ook nog eens enorm trouw aan mijn werk en dat laatste zorgt vaak voor onrust. Na werktijd ben ik toch nog bezig met wat er niet af is, en had moeite om los te laten. Zo kwam ik bij Esther aan na de zomervakantie. Ik voelde me na 2 weekjes weg heerlijk ontspannen. Zou ik met een ET healing dat "ontkoppelde" gevoel kunnen vasthouden? En zo ging ik de healing in. Ik heb veel ervaren tijdens de healing. Ik had het gevoel dat ik in de lucht werd getild en in mijn knieën ontstond een kriebelige tinteling. Die voel ik af en toe nog. Ik voelde ook dat mijn bekkenbodem heen en weer ging. Deze was beschadigd geraakt tijdens mijn zwangerschappen. Ik kwam heel ontspannen uit de healing, en dat hele gestresste gevoel van moeten-moeten-moeten heb ik soms nog wel, maar lang niet zo sterk. Ik vond het heel fijn om dit met Esther te ondergaan. De reading die daarna kwam was ook heel bijzonder. Past precies bij het kruispunt waarop ik mij in mijn leven bevind.

 • HenkHenkover ET Healing

  Na een operatie (wegens ziekte van Crohn) kreeg ik een hele tijd last van droge ogen. Esther stelde voor mij daar een ET healing op te geven. Als rasechte bèta (ik studeerde wiskunde) had ik daarin op voorhand weinig fiducie, maar omdat Esther mijn vrouw al eens wonderbaarlijk goed had geholpen, besloot ik erop in te gaan. En het hielp! De klachten verdwenen kort daarop.

  Ik ben nu al jaren onder controle voor mijn Crohn. Bij de voorlaatste kreeg ik te horen dat de waarde voor de witte bloedlichaampjes de veilig geachte ondergrens van 3 naderde, zou het daaronder gaan, dan moest er via medicijnen worden ingegrepen. Op de computer liet men mij inderdaad een sinds 2,5 jaar gestaag dalende lijn zien vanaf 7,6 naar 3. Ik heb toen Esther gevraagd een ET healing erop te doen, nog altijd met enige scepsis. De eerstvolgende controle waren de waarden weer op peil, toch enigszins tot mijn verbazing.

  Onlangs kreeg ik weer last van droge ogen, nog maar eens een healing laten doen, binnen 8 dagen zou het beter moeten gaan. Het was meteen de dag erop al oké en dat is het nu, 10 dagen later, nog altijd. Wie het snapt mag het zeggen, maar het werkt (bij mij) wel.

 • AsliAsliover ET Healing

  Lieve Esther, wat een bijzonder mooie ervaring was de ET healing. Ik stond er eerst nogal sceptisch in en toch bleef het me erg bezighouden. Ik ben enorm blij dat ik het heb geprobeerd. Ik was verrast over hoeveel tijd en liefde je uittrekt voor je "klanten" en de overgave waarmee je de healing uitvoert. We zijn zeker 2 uur bezig geweest en al die tijd ben je er 1000% voor gegaan. De tijd leek even stil te staan, heel bijzonder. Ook de boodschap aan het einde van de healing vond ik erg bijzonder, een extra touch. Ik denk er nog heel graag aan terug als een bijzonder warme ervaring, eentje die ik hoogstwaarschijnlijk een keer zal herhalen. Bedankt voor je oprechte interesse en toewijding.

 • SofiaSofiaover ET Healing

  Lieve Esther,

  Als eerste wil ik je bedanken dat je in mijn leven bent gekomen, voor je liefdevolle begeleiding op een professionele manier.

  De ET healing kan ik aan mensen aanraden die op een “nog” hoger niveau door het leven willen gaan (die daar ook helemaal klaar voor zijn). Ik heb nu inmiddels drie fanatische sessies mogen ervaren, mijn leven is echt verbeterd.

  De ET’s hebben mijn energetische blokkades en openingen hersteld. Mijn vibratie direct verhoogd en mijn energetisch lichaam hersteld. Ze zijn zo liefdevol, complimenteus en dankbaar voor “ons” vertrouwen. Het is één van de mooiste dingen die ik afgelopen tijd heb mogen ervaren. Het voelt een beetje als “thuis komen” , een liefdevolle helende energie die we allemaal mogen ervaren.

  Na deze ervaring heb ik besloten om nog méér liefde, licht en dankbaarheid in mijn leven toe te laten. Mezelf en mijn omgeving er nog meer van bewust te maken dat er meer wegen zijn die leiden naar onze (onbewuste) dromen.

  Dank je wel lieve ET’S en Esther hopelijk tot snel.

Lees meer over ET Healing

Mocht ET Healing (nog?) een te-ver-van-je-bed-show zijn, dan is AuraTouch® of Reconnective Healing® wellicht meer iets voor jou op dit moment.

Tijdens een healing lig je gedurende ongeveer 45-60 minuten in gemakkelijke kleding op een massagetafel. Je hoeft zelf niets anders te doen dan met een open mind te observeren wat zich aandient en erop te vertrouwen dat je de heling ontvangt die op dat moment geschikt is voor jou.

Neem contact met me op