Dierenhealing

Altijd al meer te weten willen komen over de binnenwereld van je (huis)dier? Gun je je dier meer balans en vreugde?

Samen met mijn liefdevolle team van buitenaardse gidsen van Sirius B geef ik je huisdier graag een ET healing op afstand. De ET’s zullen door me heen spreken (‘channelen’) en aangeven wat ze zien in het veld van je dier en wat ze doen om meer balans te brengen.

There is no placebo-effect with animals. They do not have a faith, are not aware that the therapist is a healer nor aware of the benefits healing can give. When healing is given to them they take it readily and are ready to move on if possible and gain wellbeing improvements” ~ Margrit Coates, Animal Healer

Een dier is vrij van ego

Huisdieren zijn pure wezens van onvoorwaardelijke liefde. Dat voelen we als mens meestal direct. Een dier kan zo helend voor ons zijn. De kat die bij ons komt liggen als we het moeilijk hebben, de hond die ons aankijkt met zo veel liefde in zijn ogen, het gevoelige paard dat jou precies spiegelt. Het is voor een mens soms gemakkelijker om zich aan een dier te binden dan aan een ander mens. Een dier heeft geen ego, geen mind die hem met vastgeroeste overtuigingen en ideeën in de weg kan zitten. Bij een dier hoef je niet bang te zijn voor afwijzing. Het ontvangt en geeft zonder oordeel.

Een dier kent geen placebo-effect

Ook een dier kan ziek worden of getraumatiseerd zijn door gebeurtenissen uit het verleden. Een healing kan dan uitkomst bieden. Angsten kunnen oplossen als verloren zielendelen worden teruggebracht en de ET’s helend licht naar binnen brengen. Omdat een dier geen mind heeft zoals wij, kent het ook geen placebo-effect. Het stemt zich feilloos af op de energie in zijn veld, een eigenschap die wij als mensen van nature ook hebben, maar waar we niet altijd even goed naar luisteren 😉

Omdat een dier geen mind heeft die hem in de weg zit, kan een dierenhealing snel resultaat laten zien. Een dier hoeft niets te ‘verklaren’, het past zich moeiteloos aan aan het nieuwe veld.

Ervaring met dierenhealing

 • DierenhealingDierenhealingCasper de kat eet weer goed!

  "Casper, mijn kat van 13 jaar liep al enige tijd met pijnklachten en een verminderde eetlust. Hij is in 2 jaar tijd veel afgevallen.

  Na een ET healing van Esther - op afstand - leken de klachten aan het begin een weekje iets te verergeren, daarna is hij als een raket vooruitgegaan. Inmiddels eet Casper uit zichzelf weer meerdere malen per dag droogvoer en zagen we hem laatst tot onze verbazing weer op het aanrecht (een plek waar hij wegens zijn spondyloze al zeker 3 jaar niet opgesprongen is). In combinatie met de ET Healing en pijnstillers gaat het nu onwijs goed met Casper. Alsof hij weer de kat is die hij was toen hij 7 jaar/jonger was.

  We weten zeker dat zijn verbetering niet alleen door de pijnstillers komt, gezien Casper deze pijnstillers al eerder een paar jaar gekregen heeft. Toen was zijn verbetering echter minimaal.

  OJA!!
  En wat we tegenwoordig ook zien is dat Casper zo graag droogvoer eet, dat hij het natvoer wat 1 meter verder op staat, laat staan en het droogvoer gaat eten 😊”

 • DierenhealingDierenhealingHealing proces van Miss Pinny de kat

  Vorig jaar heeft Esther Miss Pinny meerdere keren een ET healing gegeven.
  Miss Pinny de poes was op jonge leeftijd uit een slaapkamerraam naar beneden gevallen en heeft geen medische verzorging gehad.
  Dat resulteerde in onvoorspelbaar gedrag zoals bijten bij aanraking en chagrijnig zijn.
  Na meerdere healings is er langzaam een verandering op gang gekomen.
  Haar gedrag is flink verbeterd, ze is liever, loopt minder mank en laat het aaien gebeuren zonder direct een klap uit te delen of te bijten.
  Het is een proces wat tijd nodig had maar het heeft zijn vruchten afgeworpen.
  Dank lieve Esther!

Hoe werkt een dierenhealing op afstand?

We stemmen een tijdstip af waarop de healing plaats zal vinden. Vantevoren ontvang ik graag een foto van je (huis)dier (het liefst via Whatsapp) en je vraag voor de healing. De foto gebruik ik voor de afstemming met mijn gidsen. Je kunt tijdens de healing aanwezig blijven bij je huisdier om te observeren hoe hij op de energie reageert. Wel raad ik je aan op een kleine afstand te blijven (dus bijv. niet op schoot nemen), zodat er geen vermenging van energieën optreedt. De ET’s spreken de healing volledig voor je in, alles wat ze zien en doen. De geluidsopname stuur ik na afloop aan je door. Inclusief voor- en nagesprek duurt de sessie ongeveer één uur.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een Dierenhealing op afstand?

Neem contact met me op


NB: Healing is geen vervanging van reguliere therapie. Raadpleeg bij gezondheidsklachten van uw dier ook altijd een dierenarts.