Dierenhealing

Altijd al meer te weten willen komen over de binnenwereld van je (huis)dier? Gun je je dier meer balans en vreugde?

Samen met mijn liefdevolle team van buitenaardse gidsen van Sirius B geef ik je huisdier graag een ET healing op afstand. De ET’s zullen door me heen spreken (‘channelen’) en aangeven wat ze zien in het veld van je dier en wat ze doen om meer balans te brengen.

There is no placebo-effect with animals. They do not have a faith, are not aware that the therapist is a healer nor aware of the benefits healing can give. When healing is given to them they take it readily and are ready to move on if possible and gain wellbeing improvements” ~ Margrit Coates, Animal Healer

Een dier is vrij van ego

Huisdieren zijn pure wezens van onvoorwaardelijke liefde. Dat voelen we als mens meestal direct. Een dier kan zo helend voor ons zijn. De kat die bij ons komt liggen als we het moeilijk hebben, de hond die ons aankijkt met zo veel liefde in zijn ogen, het gevoelige paard dat jou precies spiegelt. Het is voor een mens soms gemakkelijker om zich aan een dier te binden dan aan een ander mens. Een dier heeft geen ego, geen mind die hem met vastgeroeste overtuigingen en ideeën in de weg kan zitten. Bij een dier hoef je niet bang te zijn voor afwijzing. Het ontvangt en geeft zonder oordeel.

Een dier kent geen placebo-effect

Ook een dier kan ziek worden of getraumatiseerd zijn door gebeurtenissen uit het verleden. Een healing kan dan uitkomst bieden. Angsten kunnen oplossen als verloren zielendelen worden teruggebracht en de ET’s helend licht naar binnen brengen. Omdat een dier geen mind heeft zoals wij, kent het ook geen placebo-effect. Het stemt zich feilloos af op de energie in zijn veld, een eigenschap die wij als mensen van nature ook hebben, maar waar we niet altijd even goed naar luisteren 😉

Omdat een dier geen mind heeft die hem in de weg zit, kan een dierenhealing snel resultaat laten zien. Een dier hoeft niets te ‘verklaren’, het past zich moeiteloos aan aan het nieuwe veld.

Ervaring met dierenhealing

 • DierenhealingDierenhealingHealing proces van Miss Pinny de kat

  Vorig jaar heeft Esther Miss Pinny meerdere keren een ET healing gegeven.
  Miss Pinny de poes was op jonge leeftijd uit een slaapkamerraam naar beneden gevallen en heeft geen medische verzorging gehad.
  Dat resulteerde in onvoorspelbaar gedrag zoals bijten bij aanraking en chagrijnig zijn.
  Na meerdere healings is er langzaam een verandering op gang gekomen.
  Haar gedrag is flink verbeterd, ze is liever, loopt minder mank en laat het aaien gebeuren zonder direct een klap uit te delen of te bijten.
  Het is een proces wat tijd nodig had maar het heeft zijn vruchten afgeworpen.
  Dank lieve Esther!

 • DierenhealingDierenhealingErvaring van het baasje van Max

  Ik heb zelf nu al twee keer een ET healing bij Esther gehad, en na de eerste keer merkte ik al ontzettend grote verschillen in mijn leven. Ik werd een stuk vrolijker, ervaarde minder stress, mijn fysieke klachten werden minder en ik merkte echt weer dat ik op de juiste weg was.

  Toen ik voor de tweede keer bij Esther kwam, had ik net een hond (Max) geadopteerd uit het buitenland. Hij was pas 7 maanden oud, maar zwaar mishandeld geweest waardoor hij letterlijk voor alles bang was. Aan mij begon hij al een beetje te wennen, maar hij durfde buiten nog geen stap te zetten en schrok van elke geluidje dat hij hoorde. Daarom vroeg ik aan Esther of er niet ook bij hem een ET healing kon worden gedaan, zodat hij een beetje geholpen kon worden om over zijn angsten heen te komen. Esther stond hier gelukkig erg voor open, dus we hadden een afstandshealing ingepland voor 1,5 week later.

  Tijdens de healing werd hij ontzettend rustig en lag hij lekker te slapen, al was hij af en toe wel wat aan het bewegen. Tot mijn verbazing zette hij de volgende dag al zijn eerste stappen buiten, en twee dagen later hebben we zelfs een boswandeling kunnen doen. Inmiddels is hij veranderd in een ontzettend vrolijke hond die heerlijk los door het bos heen rent, veel hondenvrienden heeft gemaakt en graag met balletjes en takken speelt. Ik had echt niet durven hopen dat hij zo snel over zo een groot deel van zijn angsten heen zou komen. Ik ben Esther en haar ET’s echt ontzettend dankbaar en ondanks dat natuurlijk niet alle angsten helemaal weg zijn, is mijn hond nu echt blijer en speelser dan ik ooit had verwacht. Ik zou Esther en haar ET-team dus echt aan iedereen aanbevelen, ook voor onze huisdieren die een healing vaak even hard nodig hebben als wij.

Hoe werkt een dierenhealing op afstand?

We stemmen een tijdstip af waarop de healing plaats zal vinden. Vantevoren ontvang ik graag een foto van je (huis)dier (het liefst via Whatsapp) en je vraag voor de healing. De foto gebruik ik voor de afstemming met mijn gidsen. Je kunt tijdens de healing aanwezig blijven bij je huisdier om te observeren hoe hij op de energie reageert. Wel raad ik je aan op een kleine afstand te blijven (dus bijv. niet op schoot nemen), zodat er geen vermenging van energieën optreedt. De ET’s spreken de healing volledig voor je in, alles wat ze zien en doen. De geluidsopname stuur ik na afloop aan je door. Inclusief voor- en nagesprek duurt de sessie ongeveer één uur.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een Dierenhealing op afstand?

Neem contact met me op


NB: Healing is geen vervanging van reguliere therapie. Raadpleeg bij gezondheidsklachten van uw dier ook altijd een dierenarts.