Reconnective Healing®

helende handen

Reconnective Healing® gaat voorbij aan ‘techniek’. Het betreft een bandbreedte aan helende frequenties die het zelfherstellend vermogen kunnen activeren.

Reconnective Healing® is een recente vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige helende frequenties die sinds kort in ons zonnestelsel aanwezig zijn. Reconnective Healing® kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past.

Bij Reconnective Healing® wordt volledig los van het lichaam – in je energieveld – gewerkt. Als healer verbind ik je op een diep niveau met de kracht van het universum. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd worden. De energie wordt sterker met afstand, waardoor ik soms meters van je af zal lopen om je energieveld als het ware te ‘masseren’ en ‘uit te rekken’.

Wonderbaarlijke genezingen…

Reconnective Healing® heeft zich midden jaren ’90 geopenbaard bij de destijds succesvolle chiropractor dr. Eric Pearl. In zijn praktijk ontstonden wonderbaarlijke genezingen bij mensen met uiteenlopende – vaak chronische – klachten terwijl hij ze niet aanraakte. Zijn cliënten beschreven een gevoel van niet alleen te zijn in de ruimte, van een liefdevolle aanwezigheid, het horen van engelen en gidsen of van prachtige muziek en het zien van kleuren. Sommige cliënten gaven – tot de grote verbazing van zowel henzelf als Eric – zelfs spontaan boodschappen door. En het waren steeds dezelfde boodschappen. Ze hadden allemaal te maken met het brengen van licht, energie en informatie naar onze planeet. De genezingen en gechannelde berichten leidden Eric Pearl naar een zoektocht die hij op geweldige open en humoristische wijze heeft verhaald in zijn boek ‘De Reconnectie’ dat inmiddels vertaald is in meer dan 30 talen.

Lees ook over enkele bijzondere ervaringen met Reconnective Healing® die staan beschreven op de Nederlandse website van De Reconnectie.

Observatie en Overgave zijn sleutelwoorden bij Reconnective Healing. Ontvang de healing die op dit moment bedoeld is voor jou

Tijdens de sessie

Tijdens de sessie lig je in gemakkelijke kleding op een behandeltafel terwijl ik in je energieveld werk. Je hoeft zelf niets anders te doen dan ontspannen en observeren wat zich aandient.

Een sessie Reconnective Healing® duurt ongeveer 5 kwartier inclusief voor- en nagesprek.

Mijn persoonlijke ervaring met Reconnective Healing®

  • EstherEsthereigen ervaring met Reconnective Healing

    Door een ongeluk met een bootje heb ik ooit een diepe wond aan mijn linker scheenbeen opgelopen. De huid rondom het litteken bleef jarenlang irriteren: roodheid, jeuk, uitslag en zwellingen. Zalfjes losten het probleem niet op. Ik werd doorverwezen naar het ziekenhuis voor een scan om te zien of mijn bloedvaten nog goed functioneerden en of het iets met spataderen te maken zou kunnen hebben. Alles was in orde.

    Nadat ik Reconnective Healing® had geleerd bij Eric Pearl, paste ik de frequenties toe rondom mijn eigen been. Als door een wonder verdween de voorheen immer aanwezige irritatie en roodheid om nooit meer terug te keren! Ik vermoed dat er door het diepe litteken een energetische blokkade in de aanwezige energiebanen was ontstaan die door de healing definitief werd opgeheven.

    Hoe de frequenties zijn werk doen weten we niet precies, en hoeven we misschien ook niet te weten. Er treden echter wel duidelijk bijzondere genezingen op.

    Lees ook ervaringen van anderen met Reconnective Healing

FAQ over Reconnective Healing®

Is Reconnective Healing® een speciale gave?

Gaandeweg bleek dat Eric het intappen op deze nieuwe frequenties ook aan andere mensen kon leren en sindsdien reist hij met een team van practitioners de wereld rond om zoveel mogelijk mensen op te leiden tot Reconnective Healing practitioner. Reconnective Healing® is dus géén speciale gave. Iedereen kan het leren. Kinderen leren het in een paar uur – volwassenen hebben er vanwege hun in de weg zittende verstand een weekend voor nodig 😉 Daarna kun je zowel jezelf, anderen als je huisdieren en planten helpen genezen.

Wat kan ik verwachten van een Reconnective Healing® sessie?

Waarschijnlijk kom je met een bepaalde hulpvraag bij me terecht. Je wilt bijvoorbeeld dat fysieke ongemak verholpen hebben. Het is belangrijk te benadrukken dat er geen garantie kan worden gegeven op het effect van de sessie. Zoals Eric het zelf verwoordt: “Als je geluk hebt, komt je healing in de vorm die je gehoopt had; als je echt heel veel geluk hebt, komt je healing op een manier waar je niet eens aan had gedacht, een die het universum speciaal voor jou in gedachte had”. Een genezing kan ogenblikkelijk plaatsvinden – zoals pijn die direct verdwijnt om niet meer terug te keren – of het kan langere tijd duren voordat een healing zich ontvouwt. Soms merk je pas na een paar maanden dat een bepaalde aandoening niet meer terugkeert.

Is er iets wat ik zelf kan doen tijdens een sessie?

Tijdens de sessie adviseer ik altijd om te ontspannen met de ogen dicht en te laten komen wat zich aandient. Observeer wat er in je lichaam en geest gebeurt. Dit kan van alles zijn. Je lichaam kan op verschillende manieren op de energie reageren: met energy twitches, tintelingen, kou of juist warmte. Soms kun je sensaties van lichte pijn of druk ervaren – vaak op gebieden waar je een fysieke uitdaging hebt. Geen zorgen, dit gaat voorbij en heeft te maken met de werking van de energie. Het kan ook zijn dat je in slaap valt – dit is niet erg en beïnvloedt de uitkomst van de sessie niet. Het kan alleen jammer zijn dat je de ervaring zelf deels mist.

Je hoeft de energie niet te sturen met je adem of intentie. De energie weet precies waar hij zijn moet, die leidt zichzelf. Ook hoef je niet je geest leeg te maken of aan ‘niets te denken’ – iets dat doorgaans vrij lastig is 😉 Probeer zo veel mogelijk in een onthechte staat te zijn met zo min mogelijk verwachtingen over de uitkomst. Laat los en vertrouw erop dat alles precies zo loopt zoals het hoort te lopen.

Hoeveel sessies Reconnective Healing® heb ik nodig?

Dit valt niet te voorspellen. Soms kan de healing in een ogenblik plaatsvinden, dan zijn we na één sessie klaar. Het kan echter ook zijn dat je twee of drie sessies nodig hebt. Als je met de derde sessie nog niets ontvangen hebt, is Reconnective Healing misschien niet de vorm voor jou op dit moment. Je kunt dan overwegen om een aantal maanden later terug te komen.

Er bestaat niet zoiets als een ‘onderhoudsbeurt’ voor Reconnective Healing®. De healing die heeft plaats gevonden is meestal permanent van aard en hoort vanaf dat moment bij jou. Je raakt hem niet meer kwijt. Je kunt natuurlijk wel terugkomen indien je een nieuwe hulpvraag hebt of als je voelt dat je wel verbeteringen ervaart maar er nog net wat meer uit wilt halen.

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing® en De Reconnectie®?

‘To reconnect’ betekent ‘verbinden’ – hiermee wordt gedoeld op het herstel van de band met je Hogere Zelf. Reconnective Healing® kun je gebruiken wanneer je een hulpvraag hebt – wanneer je ergens van wilt genezen. Dit kan zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel zijn. Reconnective Healing® kun je zo vaak ontvangen als je wilt.

De Reconnectie® ontvang je maar eenmaal in je leven. Deze healing wordt verdeeld over twee sessies en heeft als doel je opnieuw te verbinden met de axiatonale lijnen – energielijnen – van het universum. Deze verbinding helpt je te versnellen op je spirituele pad.

Zelf ben ik opgeleid tot Reconnective Healing® practitioner. In de toekomst ga ik de opleiding volgen tot het geven van De Reconnectie®.

Voor meer informatie zie de Nederlandse website van De Reconnectie.

Wat zegt wetenschappelijk onderzoek over Reconnective Healing®?

Wetenschappers aan de Universiteiten van Stanford, Arizona en Sint Petersburg hebben via hun onderzoek het effect van Reconnective Healing® bevestigd. Zoals prof. dr. Gary Schwartz van de Universiteit van Arizona het omschrijft: “Reconnective Healing practitioners can ‘produce’ a wave, or more specifically a bandwidth of frequency waves that literally affect the DNA of living things in a powerful and healing fashion”.*

Zowel de groepsenergie tijdens de Reconnective Healing® seminars als de individuele energie van de deelnemers laat zien dat er een grote shift van energie optreedt door de Reconnective Healing® frequenties. Deelnemers met alle mogelijke achtergronden – ook zij die nog geen healing achtergrond hadden – verlieten het seminar met “permanent verhoogde healing capaciteiten”.

*Bron: Korotkov, K. (2012). Science confirms Reconnective Healing.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van Reconnective Healing®?

Neem contact met me op voor een afspraak