Healing op afstand

Ervaar je een belemmering om naar me toe te komen voor een healing? Geen zorg, een healing is ook mogelijk op afstand. Je kunt dan rustig thuis op bed of op de bank blijven liggen, terwijl ik samen met mijn (en jouw) gidsen in je energieveld werk.

Zoals je waarschijnlijk weet, is alles energie en verbonden via één groot veld. Door de juiste afstemming op jouw energetische blauwdruk kan er ook op afstand opschoning van je energieveld plaatsvinden. Het is vaak wonderlijk om de ervaringen van mensen terug te horen na een afstandssessie. Het kan zijn dat pijnklachten verlicht worden, je stemming verbetert en dat je lijf en hoofd meer tot rust komen.

Ik geef zowel Reconnective Healing als ET Healings op afstand. Ook dieren zijn van harte welkom voor het ontvangen van een afstandshealing.

Hart van handen

Een healing op afstand kan je ondersteunen bij het vinden van meer rust in lichaam, ziel en geest.

Hoe gaat een healing op afstand in zijn werk?

 • We komen een tijdstip overeen waarop de healing plaatsvindt.
 • Je stuurt me vantevoren een foto (bij voorkeur een selfie via Whatsapp op 06-41266114).
 • Ik bel je op het afgesproken tijdstip (bij voorkeur via Whatsapp). We spreken je vraag door en gaan daarna voor de healing ‘offline’.
 • Gedurende ongeveer een 3/4 uur (Reconnective Healing) tot één uur (ET Healing), lig je rustig op bed/bank en observeer je wat je voelt in je lichaam. Gebruik je adem om los te laten. Mocht je in slaap vallen is dit geen probleem, de healing is net zo effectief.
 • Ik adviseer meestal om na de sessie zo lang mogelijk rustig te blijven liggen en in de ‘space’ te blijven ter integratie van de velden. Dan kunnen we kort appen op een later moment (ik app je sowieso als we klaar zijn, maar dat zie jij waarschijnlijk pas later).
 • In het geval van een ET Healing stuur ik je na afloop via email een geluidsopname toe via We Transfer (graag downloaden binnen één week). Ik channel mijn gidsen hardop tijdens deze healing, je kunt dan precies naluisteren wat ze hebben gezien en gedaan en je wentelen in de klanken die ze in het ether veld maken voor je. Ze hebben veelal fijne suggesties waar je mee verder kunt in je proces. Soms stapt een Hogere Zelf ook nog naar voren met een boodschap. Laat je verrassen 😉
 • Qua betaling: ik stuur je na afloop graag een Tikkie 🙂

Ervaringen met afstandshealing

 • Marie-RoseMarie-Roseover ET Healing op afstand

  Mijn naam is Marie-Rose. Ik ben van België en las over de ET healing, ik kon moeilijk geloven dat ik op zo’n grote afstand kon geholpen worden. Na een gesprek met Esther, via Skype, had ik al iets meer vertrouwen en wou het toch proberen, ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet.

  Tijdens de sessie toen ik op de bank lag, kreeg ik trillingen door mijn lichaam, twee keer, kon dit amper geloven op een afstand van Sint-Truiden-België tot Utrecht, maar het was er wel inderdaad, ik voelde duidelijk 2x trillingen, en voelde mij zalig.

  Na de sessie was ik van mijn nekpijnen en schouderpijnen af en mijn hevige buikpijnen waren verdwenen. Ik liep hier al geruime tijd mee. Ook mijn beide heupprotheses, die altijd als 30 kilo wogen, voelden lichter aan, geen druk meer. Nu na vijf dagen is dit nog steeds hetzelfde, mijn pijnen zijn nog steeds weg. Ik voel me ook blijer en veel minder emotioneel. Ik heb meer energie en moed. Het valt anderen ook op, er waren vandaag twee mensen die aan me vroegen hoe het kwam dat ik zo veel energie had!

  Ik hoop dat dit zo mag blijven en indien nodig zal ik zeker deze sessie herhalen na 5 of 6 weken.

  Deze sessie is absoluut aan te bevelen, zeker ook op afstand. Het is gewoon super om op deze manier geholpen te kunnen worden.

 • CorryCorryover ET Healing op afstand

  Wat een mooie ET healings.

  De klanken, de woorden, de lessen . .

  Met zóveel liefdevolle aandacht.

  Voel me een stuk beter; heb heel veel minder last van m’n oorsuizen.

  Ik ben héél dankbaar!

 • ChristopheChristopheover ET Healing op afstand

  Vanwege een stevige griep, vroeg ik Esther om een afstandshealing. De aanvoerder van haar ET-team liet me weten dat de griep de kurkentrekker van een achtbaan was waar ik doorheen moest. Hij kon me wel ondersteunen met een energetisch kussen - ik had nl. behoorlijk last van m'n onderrug van al het liggen. Het aanbrengen van het kussen merkte ik meteen, m'n rug voelde lichter en de pijn trok weg. Dat bleef zo voor de rest van het ziek in bed liggen. Super fijn. Maakte alles een stuk dragelijker. Dank jullie wel Esther, David & team!

 • LoesLoesover ET Healing op afstand

  Lieve Esther, ik werd vanmorgen al heeeeel anders wakker! Een heerlijke, versterkende stroom door mijn hele lichaam. Dank jullie wel! 🙏

 • GladysGladysover ET Healing op afstand

  "Al van kinds af aan had ik enorm last van wagenziekte (Vertigo), vakanties per auto door de bergen, groen van de slingerende wegen waren niet mijn meest favoriete herinneringen aan Europese zomer vakanties. Hoewel wagenziekte bij de meeste mensen vanzelf op latere leeftijd verdwijnt was dit bij mij niet het geval. Na een wel heel misselijk makende autorit was ik het na 48 jaar echt behoorlijk zat en heb ik Esther gevraagd of zij wellicht verlichting kon brengen met behulp van haar gidsen. De ET healing sessie van ongeveer anderhalf uur nam plaats op afstand aangezien ik in Australië woon. Het resultaat was verbluffend. Mijn wagenziekte was na 1 sessie totaal verdwenen, niet een beetje maar voor 100%. Na 2 weken hebben we ter check nog een korte ET healing follow up sessie gedaan en nu na 3 maanden heb ik nog altijd geen last meer gehad. Het is fantastisch en wonderbaarlijk en ik ben Esther en haar gidsen intens dankbaar voor."

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van een Healing op Afstand?

Neem contact met me op voor een afspraak

Klik hier voor een overzicht van mijn tarieven voor een healing op afstand of neem direct contact met me op door een berichtje te sturen naar 06-41266114.