Healing op afstand

Ervaar je een belemmering om naar me toe te komen voor een healing? Geen zorg, een healing is ook mogelijk op afstand. Je kunt dan rustig thuis op bed of op de bank blijven liggen, terwijl ik samen met mijn (en jouw) gidsen in je energieveld werk.

Zoals je waarschijnlijk weet, is alles energie en verbonden via één groot veld. Door de juiste afstemming op jouw energetische blauwdruk kan er ook op afstand opschoning van je energieveld plaatsvinden. Het is vaak wonderlijk om de ervaringen van mensen terug te horen na een afstandssessie. Het kan zijn dat pijnklachten verlicht worden, je stemming verbetert en dat je lijf en hoofd meer tot rust komen.

Ik geef zowel Reconnective Healing als ET Healings op afstand. Ook dieren zijn van harte welkom voor het ontvangen van een afstandshealing.

Hart van handen

Een healing op afstand kan je ondersteunen bij het vinden van meer rust in lichaam, ziel en geest.

Hoe gaat een healing op afstand in zijn werk?

 • We komen een tijdstip overeen waarop de healing plaatsvindt.
 • Je stuurt me vantevoren een foto (bij voorkeur een selfie via Whatsapp op 06-41266114).
 • Ik bel je op het afgesproken tijdstip (bij voorkeur via Whatsapp). We spreken je vraag door en gaan daarna voor de healing ‘offline’.
 • Gedurende ongeveer een half uur (Reconnective Healing) tot één uur (ET Healing), lig je rustig op bed/bank en observeer je wat je voelt in je lichaam. Gebruik je adem om los te laten. Mocht je in slaap vallen is dit geen probleem, de healing is net zo effectief.
 • Als je het fijn vindt bel ik je na afloop kort om de sessie door te spreken. Je mag er ook voor kiezen rustig in de ‘space’ te blijven, dan kunnen we kort appen op een later moment.
 • In het geval van een ET Healing stuur ik je na afloop via email een geluidsopname toe via We Transfer (graag downloaden binnen één week). Ik channel mijn gidsen hardop tijdens deze healing, je kunt dan precies naluisteren wat ze hebben gezien en gedaan en je wentelen in de klanken die ze in het ether veld maken voor je.
 • Qua betaling: ik stuur je na afloop graag een Tikkie 🙂

Ervaringen met afstandshealing

 • ChristopheChristopheover ET Healing op afstand

  Vanwege een stevige griep, vroeg ik Esther om een afstandshealing. De aanvoerder van haar ET-team liet me weten dat de griep de kurkentrekker van een achtbaan was waar ik doorheen moest. Hij kon me wel ondersteunen met een energetisch kussen - ik had nl. behoorlijk last van m'n onderrug van al het liggen. Het aanbrengen van het kussen merkte ik meteen, m'n rug voelde lichter en de pijn trok weg. Dat bleef zo voor de rest van het ziek in bed liggen. Super fijn. Maakte alles een stuk dragelijker. Dank jullie wel Esther, David & team!

 • CorryCorryover ET Healing op afstand

  Wat een mooie ET healings.

  De klanken, de woorden, de lessen . .

  Met zóveel liefdevolle aandacht.

  Voel me een stuk beter; heb heel veel minder last van m’n oorsuizen.

  Ik ben héél dankbaar!

 • GladysGladysover ET Healing op afstand

  "Al van kinds af aan had ik enorm last van wagenziekte (Vertigo), vakanties per auto door de bergen, groen van de slingerende wegen waren niet mijn meest favoriete herinneringen aan Europese zomer vakanties. Hoewel wagenziekte bij de meeste mensen vanzelf op latere leeftijd verdwijnt was dit bij mij niet het geval. Na een wel heel misselijk makende autorit was ik het na 48 jaar echt behoorlijk zat en heb ik Esther gevraagd of zij wellicht verlichting kon brengen met behulp van haar gidsen. De ET healing sessie van ongeveer anderhalf uur nam plaats op afstand aangezien ik in Australië woon. Het resultaat was verbluffend. Mijn wagenziekte was na 1 sessie totaal verdwenen, niet een beetje maar voor 100%. Na 2 weken hebben we ter check nog een korte ET healing follow up sessie gedaan en nu na 3 maanden heb ik nog altijd geen last meer gehad. Het is fantastisch en wonderbaarlijk en ik ben Esther en haar gidsen intens dankbaar voor."

 • LoesLoesover ET Healing op afstand

  Lieve Esther, ik werd vanmorgen al heeeeel anders wakker! Een heerlijke, versterkende stroom door mijn hele lichaam. Dank jullie wel! 🙏

 • GhislaineGhislaineover ET Healing (live en op afstand)

  Door de sessies met Esther voel ik me gedragen, alsof het allemaal niet lukraak of toevallig is wat mij overkomt, maar ik een ontwikkeling doormaak die zo bedoeld is. Het effect is geruststellend en het helpt me om op mijn pad te blijven, waarbij de verbinding met mezelf en de energie rondom ons heen de sleutel vormt. De effecten van de healing zijn soms al onmiddellijk merkbaar en soms na een paar weken. Als ik sessies terug luister zie ik de rode draad van mijn ontwikkeling die zich mooi en helder aftekent, steeds een stapje dichter bij mijn persoonlijke harmonie en welzijn.

  Liefs, Ghislaine

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van een Healing op Afstand?

Neem contact met me op voor een afspraak

Klik hier voor een overzicht van mijn tarieven voor een healing op afstand of neem direct contact met me op door een berichtje te sturen naar 06-41266114.