Ervaringen

Alles ET Healing Afstandshealing Channeling Retreats Reconnective Healing Dierenhealing Yin Yoga AuraTouch
ErnieErnieOver Bosnie

Vorig jaar mei 2022 had ik het geluk om mee te mogen gaan op de Bosnië reis met Esther en Christophe. Het was geweldig! Een spirituele ontdekkingsreis!

Esther is een volledig open kanaal en kan allerlei wezens uit verschillende dimensies via haar laten communiceren. Meestal in de avond na het bespreken van onze ervaringen in de tunnels maakte Esther contact met spirituele wezens. Bijzondere leerzame avonden en voor mij ging er een nieuwe wereld open. In mijn jeugd had ik al veel interesses in piramides en mogelijk buitenaards leven. Ik heb door deze reis nog meer bevestiging gekregen van wat ik altijd al dacht.

En Christophe gaf overdag heerlijke yoga oefeningen in de achtertuin van één van de  vakantiehuizen. Niet alleen yogaleraar, maar onder andere gids, chauffeur, kok en vooral spirituele draken specialist.

De tunnels waren verslavend om naar toe te gaan. Je kan met de groep gaan, maar ook wanneer je zin hebt alleen in het donker gaan mediteren. Zelfs als je claustrofobische aanleg hebt vergeet je dat daar helemaal.

Het zuurstofgehalte was boven verwachting goed en ik voelde mij heel zen daar met de hoge frequenties. Je voelde het overal daar in de omgeving, ook buiten de tunnels. Het is een pure omgeving waar je ook zuiver water uit de bronnen van de ondergrondse rivieren kan drinken.

Neem vooral een instrument mee want er wordt veel muziek gemaakt. Heerlijk getrommel en intuïtief gezang in de mooie groene Bosnische bergen en natuur.

Het is een absolute aanrader om de reis in ieder geval een keer mee te maken. Ik heb er nog steeds mooie liefdevolle herinneringen aan.

Bosnië reiziger Ernie Sonneveld

 

KeesKeesover Bosnië

Deze reis is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest. Het prachtige land, de natuur, de mooie accommodatie, de bijzondere spirituele plekken, de activiteiten, de dynamiek met de groepsgenoten en de uitstekende organisatie. Maar vooral ook de persoonlijke innerlijke processen die zijn aangeraakt. Kortom een onvergetelijke verrijkende ervaring die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan mijn persoonlijke transformatieproces, bewustwording en groei.

Marie-RoseMarie-Roseover ET Healing op afstand

Mijn naam is Marie-Rose. Ik ben van België en las over de ET healing, ik kon moeilijk geloven dat ik op zo’n grote afstand kon geholpen worden. Na een gesprek met Esther, via Skype, had ik al iets meer vertrouwen en wou het toch proberen, ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet.

Tijdens de sessie toen ik op de bank lag, kreeg ik trillingen door mijn lichaam, twee keer, kon dit amper geloven op een afstand van Sint-Truiden-België tot Utrecht, maar het was er wel inderdaad, ik voelde duidelijk 2x trillingen, en voelde mij zalig.

Na de sessie was ik van mijn nekpijnen en schouderpijnen af en mijn hevige buikpijnen waren verdwenen. Ik liep hier al geruime tijd mee. Ook mijn beide heupprotheses, die altijd als 30 kilo wogen, voelden lichter aan, geen druk meer. Nu na vijf dagen is dit nog steeds hetzelfde, mijn pijnen zijn nog steeds weg. Ik voel me ook blijer en veel minder emotioneel. Ik heb meer energie en moed. Het valt anderen ook op, er waren vandaag twee mensen die aan me vroegen hoe het kwam dat ik zo veel energie had!

Ik hoop dat dit zo mag blijven en indien nodig zal ik zeker deze sessie herhalen na 5 of 6 weken.

Deze sessie is absoluut aan te bevelen, zeker ook op afstand. Het is gewoon super om op deze manier geholpen te kunnen worden.

KeetieKeetieover Reconnective Healing

Mijn sessie Reconnective Healing met Esther was een wonderlijke ervaring. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en Esther liet me vrij om het te ervaren zonder te veel uitleg van tevoren. Voor mij bracht de healing veel lichamelijke sensaties waarbij ik de energie door mijn hele lichaam voelde stromen en heftig naar bepaalde punten werd getrokken. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel alsof er een warme deken over mij heen werd gelegd, heerlijk. Esther nam na de sessie ruim de tijd om mij bij te laten komen en om mijn en haar gevoel bij de healing te bespreken, waardoor het duidelijk werd dat zij ook aanvoelde welke punten in mijn lichaam misschien wat meer aandacht kunnen gebruiken. Ik kan iedereen die op zoek is naar een energetische behandeling in een warme, rustige en welkome sfeer een Reconnective Healing van Sanistrella van harte aanraden!

Katja C.Katja C.over ET Healing

In augustus 2016 kreeg ik op mijn verjaardag een tegoedbon voor een behandeling bij Esther. Ik kreeg die van mijn dochter die zeer enthousiast was over haar. Al snel hebben we een afspraak gemaakt en ook ik was blij met haar.
Al jaren had ik last van mijn linker voet, die een eigen leven leek te leiden. Dat gaf me een verward gevoel, liep tegen mensen aan en ging steeds minder graag een drukke stad in. Het was verder absluut onmogelijk in een rechte lijn te lopen, ik was altijd bang dat mensen, als ze mij zouden zien lopen, zouden denken dat ik een borrel op had.
Een paar ET sessies bij Esther resulteerden erin dat ik steeds beter ging lopen, weer in een rechte lijn kon lopen en mijn zelfvertrouwen weer terug kreeg.
Wat een vrijheid!! Ik heb inmiddels een wandelclub opgericht en...heb enige tijd geleden goede wandelschoenen gekocht!
Ook sta ik sinds de sessies meer in mijn emoties, voel meer, ook lachen komt meer van binnen uit, alsof ik alles dieper voel.
Het is goed bij Esther, voel me zeer welkom. Ze is heel erg geinteresseerd in mij als mens.
Verder is ze lief en zorgzaam en heeft gelukkig.. een goed gevoel voor humor.
Ik verheug me al weer op de volgende sessie!

ChrisChrisover Yin Yoga

Heerlijk, een privé Yin-les. Ik kwam er opgefrist en energiek uit, op een ontspannen manier. Esther heeft me zacht en duidelijk begeleid. Ik ben niet overal even flexibel en ze bleef benadrukken dat het niet om de juistheid van de houding gaat, dat ik goed m’n eigen lichaam moest voelen, daar naar luisteren. Ze ondersteunde me, ook met kussens en blokken en zag goed wanneer dat nodig was. Fijn, die aandachtige steun. Die is in de groepsles (waar ik regelmatig kom) niet altijd even makkelijk aanwezig en dat mis ik dan ook soms. Nu heb ik m’n lichaam beter leren kennen. Esther wisselt houdingen waar ik wat langer in mocht blijven liggen af met bewegende oefeningen (flow). Ze bleef me begeleiden richting ontspanning in de houding, ook door me te wijzen op bijvoorbeeld “Ontspan ook je voorhoofd” terwijl ik niet eens wist dat daar en op andere plekken spanning zat! Fijn!

LenaLenaover ET Healing op afstand

Veel dank voor de healing vrijdag! Omdat ik me erna zo fijn voelde en het daar even bij wilde houden, heb ik net pas de opname afgeluisterd. Wat prachtig zeg! Echt heel indrukwekkend.

Ik voel me bijzonder goed, blij, licht, fijn, relaxt en helder. En van kortademigheid heb ik geen last meer!! Terwijl het toch best heftig was/voelde – die opgejaagde ademhaling. Net 20 km hardgelopen in het zonnetje, met heel veel zuurstof! Op de een of andere manier heeft deze healing veel meer impact dan de eerste. Echt super. Ik voel me echt een ander mens. Als cadeautje worden er nu allerlei klussen afgezegd [Corona tijd – red.], waardoor ik het de komende tijd fijn rustig heb en van alles kan integreren en laten indalen. En vooral kan genieten - klinkt wel egoïstisch in deze tijden. Maar met mijn lichte energie lever ik vast een bijdrage aan alle somberheid die er hier en daar woedt 😉 .

Veel dank dus en over een paar maanden meld ik me graag weer om verder met mijn hart te gaan. Dat lijkt echt de sleutel tot alle lichtheid.

E. DreezensE. Dreezensover ET Healing

Ik heb twee keer een ET healing bij Sanistrella mee mogen maken. Na een korte telefonische uitleg lag ik rustig op bed en liet Esther op afstand haar werk doen. Ik voelde me ontspannen en kon voelen wanneer de sessie begon en eindigde. Tijdens de eerste healing kwam een probleem met suikerhuishouding naar voren en de tweede keer een kleine storing in mijn evenwichtsorgaan. Op allebei de gebieden ervaar ik verbetering. Ik heb minder last van een schommelende bloedsuiker en wanneer ik dans (en dat doe ik nogal fanatiek) merk ik een verbetering in mijn techniek. Ik kreeg zelfs een compliment van mijn dansjuf dat het zo goed gaat! Wat een mooie veranderingen! Esther is enthousiast, oprecht geïnteresseerd in hoe het met je gaat en integer. Ga gerust bij haar langs om haar healings te ervaren!

HennyHennyAbout Bosnia

I've done many retreats/workshop/sessions etc. but looking back at all of them, it feels that they've been only 'scratching the surface' of which wanted to be seen and felt. This retreat was a deep transformational one for me, for which I'm forever grateful. After years searching for meaning, healing and purpose in my life, I can finally say that I've found all of it in Bosnia. And the good thing is, that I also did not lose it afterwards 😊.

I will definitely join again when possible!

Love & light to both of you and the beautiful work you're both doing. Forever grateful for having met both of you ❤️

Thessa BrongersThessa Brongersover Reconnective Healing

Op het randje van een burnout kwam ik bij Esther voor Reconnective Healing. Een hele stap voor mij omdat ik nooit zoveel geloofde in het effect en ik nogal nuchter ben. Maar na 2 weken vakantie was ik nog altijd allesbehalve ontspannen dus probeerde het maar. Groot was dan ook mijn verbazing over het enorme effect. De behandeling zelf was prettig - ook al vloog m’n arm op een gegeven moment vanzelf omhoog 😉 Ik kan absoluut stellen dat de behandeling de burnout heeft afgewend. Geen idee hoe, maar ik liep ontspannen weg, zonder gejaagd gevoel maar met een positieve blik op de toekomst. Geweldig!

SuzanneSuzanneover ET Healing

De ET healing van/via Esther heb ik heel diep ervaren. De channeling en healing van haar gids waren raak, respectvol en met humor en liefde.

Esther creëerde een voor mij veilige setting waarin ze vertelt wat er gaat gebeuren, wat ik kan verwachten als ze haar gids channelt, hoe het begint en eindigt. Haar liefdevolle zorgvuldigheid (ze is ook zo lief!) gaf mij het vertrouwen en de ruimte om me over te geven.
En de reis was prachtig.
Meteen toen Esther ging zitten was het veld daar. Wat een energie in en om ons heen.

Het heeft veel wakker gemaakt in mij. Vooral mijn diepe verlangen om mijn lichtwerk te doen.
Na de healing voel ik rust en vertrouwen dat ik mijn pad mag en kan volgen. De onzekerheid die ik daarover voelde, is er nog wel, maar in de basis voel ik rust.
Ik mag gewoon (…) mijn bliss volgen en durven doen wat ik heel graag wil doen, zonder al te veel na te denken hoe en wat en of de vorm klopt. Zachte actie, gevoed met zin.

De sessie werkt nog door, nu na 3 weken. Ik voel regelmatig heel veel energie in en om me heen.
Ik ervaar heling op een diepe laag en rust en vertrouwen na een zacht zetje in de rug.
Wat een bijzondere ervaring. Dank je wel Esther en jouw team!

KimKimover ET Healing

Via gemeenschappelijke vrienden leerde ik Esther kennen, en was geïnteresseerd in haar werk als healer. Nieuwsgierig ook, omdat het voor mij een weinig concreet te maken onderwerp is. Met een nuchtere kijk en met een flinke dosis humor kon ze haar werk goed uitleggen. Het was makkelijk om de keuze te maken bij haar een healing te gaan doen. Het blijft bij Esther concreet en de ervaring die je hebt, als je bij haar op de tafel ligt is bijzonder en blijft helder. Daarom zeer laagdrempelig maar niet minder effectief. Ik vond de transparante communicatie zonder poespas erg prettig. Ik kon mij goed openstellen voor de ervaring op de tafel, en voelde de prettige werking van het werk dat door de ET’s op mijn lichaam werd uitgevoerd. Ik had sinds twee jaar pijn op de borst en ik weet dit aan stress. Hoe dan ook:  ik voelde toen ik op de tafel lag al de ruimte in mijn borst vrijkomen en de pijn is daarna verdwenen. De emoties die ik daar had kon ik loslaten.

Wat voor klacht je ook hebt, als je ergens ook maar iets gelooft dat we een geheel zijn en dat een klacht niet alleen maar een fysieke aangelegenheid is, maak een afspraak bij  Esther, want zij heeft de professionaliteit die dit vak nodig heeft.

HenkHenkover ET Healing

Na een operatie (wegens ziekte van Crohn) kreeg ik een hele tijd last van droge ogen. Esther stelde voor mij daar een ET healing op te geven. Als rasechte bèta (ik studeerde wiskunde) had ik daarin op voorhand weinig fiducie, maar omdat Esther mijn vrouw al eens wonderbaarlijk goed had geholpen, besloot ik erop in te gaan. En het hielp! De klachten verdwenen kort daarop.

Ik ben nu al jaren onder controle voor mijn Crohn. Bij de voorlaatste kreeg ik te horen dat de waarde voor de witte bloedlichaampjes de veilig geachte ondergrens van 3 naderde, zou het daaronder gaan, dan moest er via medicijnen worden ingegrepen. Op de computer liet men mij inderdaad een sinds 2,5 jaar gestaag dalende lijn zien vanaf 7,6 naar 3. Ik heb toen Esther gevraagd een ET healing erop te doen, nog altijd met enige scepsis. De eerstvolgende controle waren de waarden weer op peil, toch enigszins tot mijn verbazing.

Onlangs kreeg ik weer last van droge ogen, nog maar eens een healing laten doen, binnen 8 dagen zou het beter moeten gaan. Het was meteen de dag erop al oké en dat is het nu, 10 dagen later, nog altijd. Wie het snapt mag het zeggen, maar het werkt (bij mij) wel.

DorothéDorothéover ET Healing

In april 2015 heeft Esther mij een ET Healing gegeven, omdat ik een hele lange tijd last had van o.a. mijn nek ten gevolge van artrose. Na deze behandeling ging het met mijn nek ineens een stuk beter. Ik kon het bijna niet geloven, maar mijn hoofd kon ik ineens weer goed van links naar rechts draaien! Na deze eerste healing heeft Esther mij nog een aantal keren behandeld – ook een paar keer op afstand – en mijn klachten zijn een stuk verminderd. Ik slikte al jaren stevige medicatie voor mijn reumatische klachten en dankzij de healings ben ik daarmee kunnen stoppen.

JanJanover Bosnië

Grensverleggend, magisch en een prachtige reis door tijd, tempels en mezelf.

NathalieNathalieover ET Healing

Ha lieve Esther, je ET healing heeft echt wonderen gedaan!! Sinds 2 dagen heb ik het gevoel weer 'together' te zijn, alsof ik weer helemaal mezelf ben, beschermd, niet meer poreus. Zo heb ik me lange tijd niet meer gevoeld sinds de operatie, ondanks bezoeken aan de homeopaat, osteopaat en fysio. Wel nog veel last van straling, daar kom ik graag nog keer een healing voor halen, kijken of dat te verbeteren is. Verder is ook mijn energieniveau weer verbeterd, en mijn rugpijn was tijdelijk wat minder. Mooi hè?? Wat ik verder heel prettig vond was dat alles er mocht zijn, zonder dat dat raar was. Shaken, geluiden maken en de sjamaan uithangen haha! Heel fijn om die vrije, oordeelloze ruimte te voelen, super bedankt. Ik ben echt onder de indruk en kom graag nog een keer terug!

FrankFrankover ET Healing

Mijn eerste healing van Esther had ik in november 2019. Na een lange en vruchtbare weg van mentale ontwikkeling voelde ik 'dat er nog iets zat'. Ik had de afgelopen jaren hard aan mezelf gewerkt en veel mooie stappen gezet, maar mijn gevoel zei dat er energetisch nog iets nodig was. Mijn hele leven lang werd ik – op en af – aangetrokken tot het spirituele. Ik wist dan ook dat healing was wat ik wilde. Ik ben simpelweg gaan zoeken op 'healing Utrecht' en kwam op de site van Esther terecht. Toen ik een paar weken later via een andere zoekterm per toeval weer bij Esther terecht kwam, wist ik dat ik een afspraak met haar wilde maken.

Het eerste contact was via WhatsApp en voelde meteen prettig. Ik ervaar aan Esther een soort vanzelfsprekendheid ten opzichte van het spirituele, waardoor ze ook alles behalve zweverigheid uitstraalt. Dit was erg fijn voor iemand die nog nooit een healing had gehad. Esther raadde mij de ET-healing aan. Ik moest best wel even lachen, want zoals ik zelf altijd zeg, het klinkt best wel 'Star Trek'. Maar goed, ik was hier toch niet voor niets naar toe geleid?

De kennismaking met Esther vond ik best wel onwennig. Ik was behoorlijk zenuwachtig, wat ging er gebeuren? En ik dacht zelfs: is dit wel echt? Het was allemaal zo buiten mijn gebaande paden dat het best wat moeite kostte om er met een open geest in te gaan. Gelukkig gaf Esther al aan dat dit er helemaal mocht zijn, waardoor ik het de ruimte kon geven. De healing zelf was een bijzondere ervaring. Het is niet met woorden uit te leggen, dus dat ga ik niet proberen. Het belangrijkste wat naar voren kwam was dat ik meer mocht gaan aarden. Dit was ook mijn grootste wens.

Ik ervaarde lichamelijk vrij weinig tijdens de healing en ook de eerste dagen daarna gebeurde er niets bijzonders. Tot ik twee dagen na de healing ging slapen. Ineens voelde ik dat ik enorm aan het aarden was. Alsof ik naar de aarde toe werd getrokken. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Het leek alsof ik me steeds beter op m’n plek begon te voelen hier op aarde. Ik dacht zelfs af en toe: ja, ik wil hier zijn! Ik kon me niet herinneren wanneer dat voor het laatst was, misschien zelfs wel nooit eerder. En zo ervaarde ik nog veel meer, te veel om op te noemen. Bijvoorbeeld een oude pijn in mijn hiel die na tien pijnlijke steken ineens weg lijkt te zijn.

Na de eerste sessie ben ik in een soort 'high' gekomen, waar ik erg van genoten heb. Ik voelde de verbinding met het universum, de bron, of hoe je dit ook wilt noemen. Erg mooi om mee te maken en heerlijk om over me heen te laten komen. Hierna ben ik in grote golven terechtgekomen. Hoge vloedgolven met veel energie, levenslessen die zich in hoog tempo aandienden, patronen die heel duidelijk naar de oppervlakte kwamen en grote sprongen in bewustzijn. Maar ook diepe golven, periodes van eb, die ik zo herkende uit het verleden maar waarvan ik nu wist: het is niet nodig om het aan te pakken of weg te willen hebben, omarm het en graaf het nog dieper uit. Vanbinnen weet ik nu dat ik me eraan over mag geven en dat het een functie heeft: het uitdoen van de oude jas van mijn ego. Eb en vloed wisselen elkaar af en zo kom ik stukje bij beetje steeds meer in mijn eigen licht.

Wat betreft het aarden is het nog steeds hard werken, want het niet aarden is een sterk overlevingsmechanisme van me. Het lukt nog lang niet altijd en ik schiet regelmatig terug in ontaarding. Daarom heb ik in januari 2020 een tweede sessie gehad, waarin de ET's nog meer aan mijn aarding gewerkt hebben. Over een week of acht volgt een derde afspraak. Het voelt alsof ik in Esther een kundige, lieve en toegewijde begeleider heb gevonden om mijn zo gewenste shift te kunnen maken. Zoals Esther zelf zegt is ze gids op je pad, maar doe je het samen: zij, jij en het Universum. Dat is ook wat ik ervaar. Wat dat betreft zie ik Esther ook niet als een healer, want zij is niet iemand die mij 'beter maakt', maar als begeleider om in hoog tempo te kunnen groeien in mijn niveau van bewustzijn.

DaveDaveover ET Healing

De ET healing heb ik bewust gekozen om mijn hart te openen en om meer bewust te worden van mijn emoties. Tijdens de sessie voelde het letterlijk alsof mijn hart geopend werd, wat een heel intens gevoel was. Het voelde alsof mijn hart open werd getrokken en daarbij kwamen ook emoties bij. Vanaf mijn hart werden de emoties omlaag gebracht richting mijn benen, en zo uit mijn tenen getrokken. Het voelde direct aan alsof er een last uit mijn lichaam verdween.

Het is nu 3 weken sinds de ET Healing en ik ben elke dag in een hoog tempo spiritueel aan het ontwikkelen. Ik heb vrede kunnen maken met mijn verleden en daardoor sta ik heel zelfverzekerd in het leven. Ik heb sinds de healing de vaardigheid ontwikkeld om emoties en gedrag met gemak te kunnen lezen bij anderen en bij mijzelf, hierdoor begrijp ik de mensen om mij heen veel beter. De ET healing heeft mij vooral geholpen in het bewust worden van mijn mentale blokkades. Ik ben veel vrijer gaan leven, wat anderen over mij denken, daar denk ik zelf niet meer aan.

AsliAsliover ET Healing

Lieve Esther, wat een bijzonder mooie ervaring was de ET healing. Ik stond er eerst nogal sceptisch in en toch bleef het me erg bezighouden. Ik ben enorm blij dat ik het heb geprobeerd. Ik was verrast over hoeveel tijd en liefde je uittrekt voor je "klanten" en de overgave waarmee je de healing uitvoert. We zijn zeker 2 uur bezig geweest en al die tijd ben je er 1000% voor gegaan. De tijd leek even stil te staan, heel bijzonder. Ook de boodschap aan het einde van de healing vond ik erg bijzonder, een extra touch. Ik denk er nog heel graag aan terug als een bijzonder warme ervaring, eentje die ik hoogstwaarschijnlijk een keer zal herhalen. Bedankt voor je oprechte interesse en toewijding.

VéroniqueVéroniqueover ET Healing

Dit voorjaar heb ik 2 ET Healings gehad bij Esther van Sanistrella. Ik kampte al bijna 4 jaar met chronische rugklachten. Na intensieve behandelingen in het reguliere circuit had ik wel het gevoel eindelijk op de juiste weg te zitten, maar mijn herstel bleef stagneren. Eigenlijk ten einde raad heb ik me gewend tot Sanistrella.

Tijdens de eerste behandeling – op afstand – heb ik heel veel dingen ervaren die ik niet goed kan omschrijven. Alsof mijn ingewanden uitgeknepen werden, oren voelden drukverschil, enorm gevoel van misselijkheid ... Die beschrijving komt het dichtst in de buurt. Direct na de behandeling moest ik echt even bijkomen, alsof ik de marathon gelopen had. In de weken erna heb ik niet zoveel verschil gemerkt in mijn klachten.

Ongeveer 6 weken later heb ik een tweede afstandsbehandeling aangevraagd. Ik was inmiddels best nieuwsgierig naar een vervolg. Tijdens de tweede sessie heb ik niet zoveel ervaren. Maar meteen na de behandeling voelde ik me zo ontzettend opgelucht, lichter, vrolijk, ontspannen.. Ik genóót van mijn nieuwe lichtheid. Alsof ik ontwaakte uit een onopgemerkte depressie. Dit is voor mij een keerpunt geweest. Opeens ging mijn herstel met sprongen vooruit, en mijn pijnklachten namen af. Mijn actieradius – jaren beperkt door pijn – kon zich weer uitbreiden. Het is zeker nog niet 100%, maar ik ben wél heel tevreden waar ik nu ben, en heb vertrouwen dat er zelfs nóg meer vooruitgang mogelijk is.

LexLexOver Bosnie

Deze reis was heel bijzonder voor mijn lichaam, geest en ziel.

Ik kwam terug op de plek waar ik (mijn ziel) duizenden jaren geleden geweest is.

Al de eerste dag eerste ochtend bij de ‘sharing’ werd er met ons allemaal een mooi veld gecreëerd waardoor ik meteen ‘aan’ ging. Met behulp van Esther en Christophe werd er een entiteit verwijderd uit mijn lichaam en vrijwel direct daarna kwamen zielsdelen terug en begon ik allerlei Lichttaal te spreken. Inmiddels stond de hele groep om me heen om mij te ondersteunen, het was werkelijk magie en dat binnen 24 uur op de mooie plek tussen de piramides waar we sliepen en elke ochtend de deel cirkels, of eigenlijk healing cirkels deden.

De rest van de week werd heel mooi geleid door Esther en Christophe en alle gidsen. Het was voor mij een begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Heel dankbaar voor deze mooie week.

Jeffro BindadinJeffro Bindadinover ET Healing
Door een ongeluk in mijn jeugd, kon ik niet meer volledig vrij ademen door mijn neus. Jaren later is middels een (pijnlijke) neusoperatie geprobeerd om dit te herstellen, maar helaas zonder resultaat. Nu weer zoveel jaar later kwam ik na puur toeval en nieuwsgierigheid bij ET Healing terecht. Kort na de behandeling merkte ik, tot mijn grote verbazing, dat ik helemaal vrij kon ademen door mijn neus. Blijft tot op heden voor mij nog steeds een wonder, waar ik dagelijks van geniet.
Ook door deze ervaring ben ik mij gaan afvragen, wat ik persoonlijk nog te zoeken heb bij een reguliere arts.
In een vervolg sessie gaf Esther's gids Ka aan dat de heling plaats kon vinden omdat de helende velden waarmee ze werken heel goed door me waren geintegreerd. Hij zei dat ze mijn energielichamen weer gekoppeld hebben aan mijn fysieke lichaam, waardoor de heling plaats kon vinden.
M. LubbersM. Lubbersover Reconnective Healing

Al geruime tijd liep ik met RSI klachten rond. Pijnklachten in mijn hand die doorliepen tot diep in mijn schouderblad. Ik maakte me er wel wat zorgen om omdat ik veel achter de pc moet zitten voor mijn werk. Ik stond op het punt om een serie van 5 dry needling sessies te boeken die me werden aanbevolen, toen Esther me als collega aanbood om me Reconnective Healing te geven. Ik stond er wel voor open en liet haar 20 min om me heen in mijn auraveld werken. Ik voelde daarbij sterke sensaties in mijn hand en arm van warmte en koude. Een tweede sessie twee weken later leidde ook tot sterke sensaties van een soort band van warm/kou over mijn romp. Ik vond het heel verbazingwekkend! Na de sessies verdwenen mijn RSI klachten volledig. Het voelde alsof ik weer met een 'verse' hand aan het werk kon. Mijn klachten zijn maanden lang helemaal weggebleven, ongelofelijk! Ik weet dat ik ook zelf op mijn grenzen moet letten en niet te hard moet werken, omdat het anders weer terug kan komen. Toch voelt het alsof ik weer een nieuwe start heb gemaakt door deze healings! Ik kan iedereen van harte aanbevelen zich open te stellen voor een healing, het is niet eng en wie weet wat het je oplevert..!

RoosRoosover ET Healing

Wow, wat was dit een bijzondere ervaring!!

Ik zag op Esthers site de ET healing staan en ik werd meteen nieuwsgierig. Wat een super unieke kans!
Ik heb een hele bijzondere middag gehad bij Esther. Ik kwam in een diepe ontspanning terecht. Mijn hele lijf reageerde erop en mijn hoofd kwam tot rust. Heerlijk!

De boodschap die Esther na afloop met me deelde, raakte me enorm. Hij kwam regelrecht mijn hart binnen. Wat ze me namens de ET's vertelde, kon Esther helemaal niet weten, want dit had ik vrijwel niemand verteld. Dat was voor mij een extra teken dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde.
Ik heb veel gehad aan de healing en de wijze woorden van deze andere wezens.

Als je open staat voor een zeer bijzondere vorm van healing, kan ik je de ET healing écht aanbevelen!

GhislaineGhislaineover ET Healing (live en op afstand)

Door de sessies met Esther voel ik me gedragen, alsof het allemaal niet lukraak of toevallig is wat mij overkomt, maar ik een ontwikkeling doormaak die zo bedoeld is. Het effect is geruststellend en het helpt me om op mijn pad te blijven, waarbij de verbinding met mezelf en de energie rondom ons heen de sleutel vormt. De effecten van de healing zijn soms al onmiddellijk merkbaar en soms na een paar weken. Als ik sessies terug luister zie ik de rode draad van mijn ontwikkeling die zich mooi en helder aftekent, steeds een stapje dichter bij mijn persoonlijke harmonie en welzijn.

Liefs, Ghislaine

HerkeHerkeover Bosnië

Mocht je nog twijfel hebben om mee te gaan naar Bosnië? Stop daar dan nu direct mee en schrijf je in voor de retreat met Esther en Christophe. Esther en Christophe zijn lieve, doortastende en kundige begeleiders. De accommodatie is groot, de huisjes schoon en mooi en het zwembad en het bubbelbad zijn heerlijk. Het programma is behoorlijk vol en is aan te passen aan de voorkeuren van de groep. Deze veelheid aan activiteiten is juist ook heel prettig. Esther en Christophe komen al vijf jaar in dit gebied en weten de juiste mensen te vinden en de beste paden te bewandelen. De gechannelde boodschappen die Esther doorkrijgt, geven deze reis de extra magie, die het zo bijzonder maakt. Ik heb meer dan 100% genoten van alles. Nu, vijf dagen later ben ik nog steeds niet geland. Ik zweef nog even door. Tot een volgende keer. Liefs, Herke

RobRobover Reconnective Healing

Vaak had ik last van een vastzittende spier in mijn schouder. Tijdens een bezoek van Esther stelde ze voor om Reconnective Healing toe te passen. Ook al was ik op voorhand wat sceptisch, ik moest mijn mening hierover snel bijstellen. De pijn die er al weken zat, was opeens voorbij.

ImkeImkeover ET Healing

Hoi Esther, ik voel me goed vandaag. Over het algemeen veel energieker en vol nieuwe ideeën en inspiratie. Ik voel me weer mezelf. De basis is er weer. Ik merk wel dat het nog doorwerkt en ik ook slaap nodig heb. Ik vond het heel bijzonder en ben de ETs erg dankbaar. Het was een diepe healing.

Dank voor je hulp en ook heel veel dank aan onze vrienden van Sirius B 🙏🙏🙏 jullie hebben me ontzettend geholpen.

JitskeJitskeover ET Healing

Mijn rug is, pardon was, mijn zwakke plek. Dat plekje tussen de schouderbladen kon zeer pijnlijk aanvoelen. De eerste healing was bij Esther thuis. Ik voelde in mijn lijf waar de ET’s mee bezig waren. Er was geen pijn eerder een gewaarwording van waar ze aan werkten. Het was een bijzondere ervaring. De tweede keer was op afstand en daarbij voelde ik nog wel iets, maar minder dan toen ik bij haar thuis was. Na 2 healings via Esther gaat het nu goed met mijn rug en voel ik nu mijn grenzen op tijd aan.

SaskiaSaskiaover ET Healing op afstand

Wij hebben mooie ervaringen opgedaan met de ET Healings van Esther bij ons zoontje van 6 jaar. Na de sessies - op afstand - gaf ze in heldere taal weer wat er tijdens de healing had plaatsgevonden en was er vaak sprake van herkenning bij ons. Het voelde heel veilig om hem aan Esther toe te vertrouwen. De ET’s hebben veel gewerkt aan het terug in balans brengen van zijn chakra’s, met name zijn basischakra. Doordat hij een paar maanden te vroeg is geboren was dit waarschijnlijk niet goed ontwikkeld wat leidde tot onrust en boosheid. Door de sessies is er in het gedrag van mijn zoontje verandering te bemerken: hij is rustiger geworden, durft meer los te laten en tandenknarst niet meer. Diverse mensen uit onze omgeving - die niet wisten dat hij werd behandeld - merkten op dat hij rustiger leek te zijn geworden. En de pre-Sinterklaasperiode is nog nooit zo goed verlopen als dit jaar!

Als klap op de vuurpijl kreeg ik zelf tijdens de healing van mijn zoon ook een cadeautje van de ET’s: de nekpijn waar ik al jarenlang nagenoeg elke dag last van had, verdween van de ene op de andere dag als sneeuw voor de zon. Ook de langetermijneffecten zijn erg positief.

SanneSanneover Yin Yoga

Esther geeft meer dan fysiek Yin Yoga. Ze geeft energie! Ze past op zorgzame wijze haar uitgebreide kennis over het menselijk lichaam en geest toe. De sessies zijn op maat en nooit eentonig, want ze put uit een bron van creatieve practices die ze, zo heb ik gemerkt, met veel liefde en passie eigen heeft gemaakt. En het resultaat was daar: Esther heeft mij in een stressvolle periode van mijn KANS-klachten afgeholpen.

Lenne StinsLenne Stinsover ET Healing

Ik heb bij Esther een ET healing gekregen en ik vond het een hele bijzondere ervaring. In het begin vond ik het begrip ET wel een beetje gek maar heb mezelf ervoor opengesteld en echt ervaren dat ze aan het werk waren. De energie was heel rustgevend en ik voelde ter plekke allerlei veranderingen. Naderhand heeft dit nog doorgewerkt en mijn thema 'vertrouwen' is regelmatig voorbijgekomen. Ook de healing op afstand was bijzonder. Minder sterk qua sensaties, maar zeker niet minder effectief. Ik zou graag nog een keer bij Esther een behandeling willen doen.

Moeder van AnakinMoeder van Anakinover ET Healing

Mijn zoon was al een jaar lang bijna iedere dag misselijk. Vitamines en homeopathie hielpen niet. Na 1 ET-healing op afstand via Esther is de misselijkheid helemaal weg. Zij heeft met haar team een entiteit bij zijn maag weggehaald. Hij lag ondertussen rustig op bed en merkte wel iets maar niet heel veel. Bij de tweede healing vroeg ik of de ET’s konden kijken naar het niet goed kunnen samenspelen met vriendjes. Tijdens de healing werd het thema schaamte zo veel mogelijk opgeschoond, ook uit vorige levens. Super bedankt!

MarjanMarjanOver Bosnie

Wat een prachtige mooie reizen heb ik gehad naar Bosnië!!!

Zelfs een 2e keer geweest!

Het voelen van de krachtige energieën van de verschillende piramides die we bezocht hebben......

De fijne liefdevolle begeleiding bij de transformatie processen waar we in de groep doorheen mochten gaan in een veilige bedding op een prachtige plek!

Monique de WitMonique de Witover ET Healing

Ik ben nu drie keer bij Esther geweest en iedere keer was een hele intense ervaring. Ik zie beelden van wat er met me gebeurt en alle drie keren ging mijn lichaam ineens een aantal minuten heel erg schokken.

Ik ben op zoek naar genezing van bronchie ectasieen, een zeldzame, progressieve en ongeneeslijke longziekte. Ik merk de laatste jaren dat ik minder lucht heb. Maar na de laatste sessie was het alsof een zware rugzak is afgezet. Ik loop rechter, en heb het gevoel dat ik iets mis op mijn rug. Ik adem veel dieper nu, alsof ik opnieuw kan leren ademen. Regelmatig adem ik heel diep in, voelt heel goed.

We zijn nog niet klaar, de ETs geven aan dat nog een paar sessies nodig zijn. Ik heb er vertrouwen in. Ik heb mijn medicijn gebruik intussen gehalveerd en mijn doel is om volledig te stoppen. Bedankt lieve Esther 🙏

ManishaManishaover ET Healing
Toen ik bij ik bij Esther terecht kwam zat ik in mijn awakening process, ik kwam van een donkere periode en had het licht gevonden in spiritualiteit. Ik had op een gegeven moment last van paniek aanvallen en het gevoel dat ik soms niet in touch meer was met onze menselijke 3D realiteit wat best eng is omdat het niet meer voelt alsof je controle hebt. Naar mate het vaker gebeurde en ik geen hulp bij de dokter of me familie kon vragen, besloot ik op zoek te gaan naar een healing. Deze zoektocht bracht mij naar de liefdevolle Esther en haar geweldige liefdevolle buitenaardse team.  Ik moet zeggen ik vond het zeer spannend en het heeft even geduurd voor ik er klaar voor was, maar Esther en haar team gingen ter werk met zoveel geduld, liefde en respect. De healing was intens en het mooiste wat me is overkomen. Ik voel me nu sterker in mijn schoenen dan ooit, ik vertrouw het universum blind, mijn affirmaties komen uit en ik kom elke dag dichter bij mijn levensdoel. Ik kan oneindig mooie fruits noemen die ik heb ontvangen bij de healing maar de belangrijkste is dat ik mijn angsten in hun ogen durf aan te kijken waardoor al mijn angsten wegvallen. Ik ben gelukkig, de paniekaanvallen zijn verleden tijd. & ik ben in touch met reality 🙂
HilekaHilekaover ET Healing op afstand

Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van verwerken van trauma's uit mijn familielijn. De behandelingen van Esthers gids David en team geven mij steeds weer nieuwe inzichten die me ondersteunen bij dit pad van heling. Omdat ik in Antwerpen woon, ontvang ik de sessies op afstand, maar dat maakt niet uit, ik kom altijd in een diepe trance-staat terecht en voel de aanwezigheid van David om me heen. Hij voelt als een vriend voor me. De ET's werken veel aan het helen van mijn hartchakra, ik heb veel hartepijn door alles wat er gebeurd is. Dit uit zich zelfs fysiek in hart fibrilleren en maar liefst vier stents. Een leuk lichtpuntje is dat de ET's mijn keelchakra helpen helen, waardoor mijn zangstem weer terug begint te komen. Dit geeft me plezier. Lieve Esther, hartelijk dank voor je healings en voor de warme eerlijke persoon die je bent. Wie heeft me naar jou via internet geleid???

LiesbetLiesbetover de Zoom Channeling Events

De channelings van Esther zijn heel bijzonder om mee te maken. Voor mij voelen ze telkens als een groot geschenk van liefde, zoals toen bij Moeder Maria, of van wijsheid en inspiratie, bij al haar channelings.

Wat een prachtig, zuiver kanaal heb je ontwikkeld, Esther, waarin zoveel Lichtwezens hun stem via jou mogen laten klinken. Ik wil er geen één meer missen! Dank je wel!

FlorenceFlorenceover ET Healing

Zoals de meesten van ons vandaag de dag heb ik een overvolle agenda. Daarnaast ben ik  ook nog eens enorm trouw aan mijn werk en dat laatste zorgt vaak voor onrust. Na werktijd ben ik toch nog bezig met wat er niet af is, en had moeite om los te laten. Zo kwam ik bij Esther aan na de zomervakantie. Ik voelde me na 2 weekjes weg heerlijk ontspannen. Zou ik met een ET healing dat "ontkoppelde" gevoel kunnen vasthouden? En zo ging ik de healing in. Ik heb veel ervaren tijdens de healing. Ik had het gevoel dat ik in de lucht werd getild en in mijn knieën ontstond een kriebelige tinteling. Die voel ik af en toe nog. Ik voelde ook dat mijn bekkenbodem heen en weer ging. Deze was beschadigd geraakt tijdens mijn zwangerschappen. Ik kwam heel ontspannen uit de healing, en dat hele gestresste gevoel van moeten-moeten-moeten heb ik soms nog wel, maar lang niet zo sterk. Ik vond het heel fijn om dit met Esther te ondergaan. De reading die daarna kwam was ook heel bijzonder. Past precies bij het kruispunt waarop ik mij in mijn leven bevind.

MichaelMichaelOver Bosnie

Ik heb de reis als wonderlijk ervaren. Het werken met elkaar, de uitnodiging ieder in zijn of haar kracht en talent. De prachtige plekken waar jullie ons mee naar toe namen, zo in thuis zijn, het beste laten zien en ik op die manier volledig de verschillende energieën kon waarnemen en voelen. Ik voelde me gedragen in jullie zorg en jullie toewijding dit avontuur neer te zetten.

De heerlijke plek waar we met elkaar verbleven, de rust en ruimte om te integreren. Het channelen van Esther en daarmee veel meer helderheid gaf aan de piramides en de energie. Ze woorden gaf aan de piramides en buitenaardse volkeren. Ik heb ook veel meer mogen leren over donkere energie en dit is belangrijk voor me. Het opent me, maakt me ontvankelijk en mag er meer mee gaan zijn in het dagelijkse leven. Er mocht ruimte zijn voor alles wat zich aandiende, jullie waren er, in aanwezigheid en met liefde.

Een enorme aanvulling om met jullie de piramides te hebben mogen leren kennen.

 

Dana GitaDana GitaAbout Channeling of Body Consciousness

I work with Esther for some time already. When she contacted my body consciousness I was touched by the beautiful connection. I was truly surprised by some of the findings, they made perfect sense. I received suggestions of do’s and don’ts which I slowly adapt in my life. I happily recommend Esther’s valuable service!

JaleesiaJaleesiaAbout Bosnia

I experienced a very beautiful journey to Bosnia, I enjoyed 'hiking' to and around the pyramids. It is nice to be outside in nature and at the same time discover the oldest pyramids on the earth so far. The tunnels were also amazing, I liked the tour and it is interesting what this is doing with your own field.

Esther and Christophe are kind and loving guides. It was beautiful to experience the group during the morning healing circles, we observed a lot of channelings by Esther during the week of different interesting beings. If you look for nature, group traveling, and going into an adventure full of cosmic energy you will definitely join them on an upcoming journey to Bosnia.

 

Thessa BrongersThessa Brongersover ET Healing

Na een bijzonder positieve ervaring met Esther's Reconnective Healing kunsten, keerde ik terug naar werk. Terug naar 16-urige werkdagen, 6 dagen per week, en dat naast het opvoeden van mijn peuters. Ik was gesloopt maar moest nog 6 weken door. Ik kan met zekerheid stellen dat de ET healings me erdoorheen hebben gesleept. En dat niet alleen, vóór mijn eerste healing had ik vaak pijn door een littekenbreuk (keizerssnede) en dat komt nu bijna nooit meer voor. Ook voelde ik bij de 2de sessie alsof m’n schedeldak werd opgelicht en de opstoppingen in m’n hoofd werden weggehaald. Bizar maar waar. Sowieso gek wat je allemaal voelt ook al is het op afstand. En dit komt van iemand die normaal niet van die "zweverige" dingen is! Allemaal heel bijzonder maar nog belangrijker: zeer effectief. Dank Esther!

SofiaSofiaover ET Healing

Lieve Esther,

Als eerste wil ik je bedanken dat je in mijn leven bent gekomen, voor je liefdevolle begeleiding op een professionele manier.

De ET healing kan ik aan mensen aanraden die op een “nog” hoger niveau door het leven willen gaan (die daar ook helemaal klaar voor zijn). Ik heb nu inmiddels drie fanatische sessies mogen ervaren, mijn leven is echt verbeterd.

De ET’s hebben mijn energetische blokkades en openingen hersteld. Mijn vibratie direct verhoogd en mijn energetisch lichaam hersteld. Ze zijn zo liefdevol, complimenteus en dankbaar voor “ons” vertrouwen. Het is één van de mooiste dingen die ik afgelopen tijd heb mogen ervaren. Het voelt een beetje als “thuis komen” , een liefdevolle helende energie die we allemaal mogen ervaren.

Na deze ervaring heb ik besloten om nog méér liefde, licht en dankbaarheid in mijn leven toe te laten. Mezelf en mijn omgeving er nog meer van bewust te maken dat er meer wegen zijn die leiden naar onze (onbewuste) dromen.

Dank je wel lieve ET’S en Esther hopelijk tot snel.

LoesLoesover ET Healing op afstand

Lieve Esther, ik werd vanmorgen al heeeeel anders wakker! Een heerlijke, versterkende stroom door mijn hele lichaam. Dank jullie wel! 🙏

DierenhealingDierenhealingHealing proces van Miss Pinny de kat

Vorig jaar heeft Esther Miss Pinny meerdere keren een ET healing gegeven.
Miss Pinny de poes was op jonge leeftijd uit een slaapkamerraam naar beneden gevallen en heeft geen medische verzorging gehad.
Dat resulteerde in onvoorspelbaar gedrag zoals bijten bij aanraking en chagrijnig zijn.
Na meerdere healings is er langzaam een verandering op gang gekomen.
Haar gedrag is flink verbeterd, ze is liever, loopt minder mank en laat het aaien gebeuren zonder direct een klap uit te delen of te bijten.
Het is een proces wat tijd nodig had maar het heeft zijn vruchten afgeworpen.
Dank lieve Esther!

AsarAsarAbout Channeling of Higher Self and Body Consciousness

Although I am well connected with my Soul and my Intuition I gained a lot of beautiful insights from my session with my Higher Self. I was able to ask very specific questions and got detailed answers, that truly relaxed me into my current life.

In another session I had a few questions to my body consciousness regarding diet, training and some health issues. It was a great pleasure to talk to 'Frank' and get his very concrete advice on supplements, foods, exercise and being more in nature. It was a beautiful exchange, thank you so much, Esther for facilitating this! I'll be back!

NanniNanniover ET Healing

Ik heb Esther ervaren als een hele toegankelijke 'down to earth’ persoon, geen zweverigheid, wat ik erg verfrissend en prettig vond, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ze heeft met haar team aan andersoortige wezens/ET’s energetische blokkades opgeheven, wat mij heeft doen stralen. Ik voelde me na de sessie als herboren, vol levensenergie. De angst die ik had is zo goed als verdwenen en zelfs enkele weken na de sessie werken de effecten nog door. Wat het mij heeft gebracht is dus nog niet duidelijk, maar het is in ieder geval een onvergetelijke ervaring geweest die mijn bewustzijn heeft vergroot van al wat is, mij een gevoel van richting in mijn leven heeft gegeven, mijn angst heeft verminderd en mijn glimlach heeft doen vergroten.

EstherEstherover ET Healing op afstand
Nadat ik bij Esther op een Kundalini/ ET healingsmiddag ben geweest. Heb ik besloten om bij haar een ET Healing te ontvangen. En ongelooflijk wat dat heeft gebracht. Het heeft mij zo'n gevoel van thuiskomen, heelheid, gedragen en gezien worden gegeven. Mijn energie is zachter, mijn lichaam is zachter, alles is eigenlijk verzacht. Maar ook overal is veel meer energie en is het kinderlijke energie naar boven gekomen van enthousiasme en ongeduld.  Het is zo heerlijk om thuis te komen. Er is zo ongelooflijke dankbaarheid in mijzelf aanwezig en weer zo'n erkenning naar de wereld waar ik vandaan kom Andromeda. Die ik zo gemist had en nu weer mee in verbinding ben gekomen. De healingen die ik geef zijn zoveel intenser en ook zachter. Ik voel in de healing de duidelijke verbinding met Andromeda en de grootsheid van de helende energie. Echt MAGISCH.
Ik ben Esther enorm dankbaar voor de Healing die zij mij heeft gegeven.  De weg die zij mij heeft  laten zien.  De reis van mij op deze wereld is in volle gang aangezet. Ik zou zeggen kies het.
In liefde en dankbaarheid Esther 🙏
ErnaErnaover ET Healing

"Al langere tijd droeg ik een "sombere verdrietige wolk" bij me; ik wist niet wat het was maar voelde intuïtief dat het niet van mij was.  Tijdens een ET sessie met Esther en Armin bleek dat een lieve kleine entiteit na haar overlijden de weg naar het licht niet had kunnen vinden. Zij had zich angstig aan mij vastgeklampt, iets waar  ik destijds liefdevol voor open heb gestaan. Tijdens de sessie is de kleine lieve entiteit van mij losgemaakt en door Aartsengel Michael en andere engelen liefdevol naar het licht geleid.

Nog altijd onder de indruk en vooral diep dankbaar." 🙏💫

SanneSanneover Zoom Channeling Event met Moeder Aarde

Dankjewel allerliefste Esther! Het is zo'n groot cadeau om een uurtje in dat wonderbaarlijke badje van energie te baden. Dankjewel dat je dat deelt met ons!

JeroenJeroenover ET Healing

De ET Healing van Esther in het voorjaar van 2017 was ontspannend en heeft me in een aantal aspecten meer inzicht en mogelijkheden gebracht wat ik zeer op prijs stel. Ook zijn mijn lastige maagzuurklachten, die mij al een aantal maanden stoorden, sindsdien verdwenen, heel bijzonder. Zeker een aanrader!

JacquelineJacquelineOver Bosnie
Ik ben 2x mee geweest naar Bosnische Piramiden met Eshter en Christophe. Dit waren amazing weken en heeft mij en mijn eigen groei-proces onwijs goed gedaan! Reizen om nooit meer te vergeten. Ik kwam lichter, krachtiger, rijker, opener terug. Veel activaties, healings, channelings van Esther, verbinding met energieën uit de hogere dimensies mogen ervaren en ontvangen. Het is bijzonder om in de tunnels en buiten in de natuur op de piramiden te zijn. Je kan er hele hoge energie ervaren.
Het groepswerk, de ceremonies en sharings, de omgeving en piramiden, de bijzondere begeleiding, de ruimte voor eigen inbreng, het lekkere eten, maken deze reizen echt uniek.
MarjoleinMarjoleinover ET Healing

Het was een voorrecht om jullie te leren kennen dit jaar, de twee sessies die wij dit jaar hebben gedaan in het voorjaar en in november zijn beide nog steeds zeer waardevol voor mij.
Het bijzondere aan Esther is dat je van te voren je verhaal kan bedenken maar als je eenmaal in alle rust tegenover haar zit, durf je een veel dieper verhaal te vertellen, wat je niet dacht ooit te vertellen en dat terwijl we elkaar pas een kwartier kenden. Dit heeft een boel losgemaakt en na de eerste sessie voelde ik een rust en een opgeruimdheid over mij die ik lang niet had ervaren. Het dwangmatig handelen, lat heel hoog leggen en het gevoel te hebben dat je alsmaar moet was weg. Dat was al direct voelbaar. Nog steeds hou ik van lijstjes maar het moet niet allemaal meer zo nodig klaar. Ik voel me zelfstandiger en weerbaarder.
Jaren was ik een dieet jojo en in dezelfde valkuil liep ik de maanden na de eerste sessie weer in. Echter begin september heb ik besloten geen suiker meer te eten en wat minder van alles. Het is moeiteloos in m'n dagelijkse routine gekomen en de kilo's zijn er de afgelopen vier maanden vanaf gevlogen. Mijn jarenlange suikerverslaving is eindelijk op een goede en natuurlijke manier verdwenen. Roeien is één van mijn grootste passies en sinds april roei ik in m'n skiff niet meer om af te vallen (wat de laatste jaren vaak zo was) maar vanuit mijn eigen plezier, dat was een gelukkig moment om dat te beseffen. Het mooiste is dat ik weet dat ik deze nieuwe levensstijl kan volhouden. Ik voel me sterk, gezond, gelukkig en beleef alles met meer aandacht. Aan het einde van een bijzonder jaar wil ik jou en het team ontzettend bedanken voor jullie liefdevolle en respectvolle hulp die zoveel moois teweeg hebben gebracht. Tot een volgende ontmoeting, lieve groet Marjolein

RichRichover ET Healing

Ik ben nu een aantal keer bij Esther geweest voor een ET Healing. De eerste keer, direct bij binnenkomst, merkten wij (mijn vriendin was ook mee) dat er een hele fijne sfeer hangt in het huis van Esther. Dat tezamen met de persoonlijkheid en het luisterend oor dat ze biedt, maakte dat ik mij direct op mijn gemak voelde. Die eerste keer, en ook de keren die volgde en nog gaan volgen, waren allemaal bijzonder. Het is zo gaaf om te voelen dat de ET's aan je werken. De wijsheid die ze hebben wat doorkomt via Esther, ik sta er elke keer weer versteld van. Nu ben ik zelf een appel die langzaam rijpt en moet ik vaker dan eens mijn hoofd stoten, maar na de healing en gedurende de periode die volgde merk ik elke keer dat ze het bij het juiste eind hadden. Ik ben herstellende van een burn out, daarom ben ik ook naar Esther gegaan. Een van mijn makken is dat ik te veel wil doen/aangrijpen om te herstellen. De ET's voelden dit feilloos aan en omschreven het als een waterhoos door een rietje willen duwen. Nu na veel vallen en opstaan heb ik dat eindelijk beseft en neem ik nu continu gas terug. Echter wisten zij dit al te benoemen. Inmiddels hebben meerdere teams aan mij gewerkt en is het elke keer een fijne ervaring. Ik merk dat mijn vertrouwen is toegenomen en mijn liespijn waar ik al heel lang last van had, is compleet verdwenen. Ze hebben er aan gewerkt en het is weg. Ik was ook sceptisch in het begin, maar het maakt hen niet uit. Je bent welkom. Ik ben nog niet klaar met de ET Healings; maar de stappen die ik nu al heb gezet en wat ik heb geleerd, ik ben er zo dankbaar voor. Het is fijn om te weten dat er voor ons wordt gezorgd. Ik wens jou hetzelfde toe.

CoraCoraover ET Healing op afstand

Ik liep al een tijd rond met klachten bij mijn onderrug. Ik ken Esther van een opleiding en ze bood aan me te behandelen. Ze vertelde dat ik gewoon thuis – op afstand – behandeld kon worden en ikzelf vind dat erg prettig en ontspannen. Bij het zien van een lezing over ET Healing van de healer Haggai Katz begreep ik dat we ook last van een ‘parasiet’ kunnen hebben. Mijn gevoel zei me dat ik misschien ook een ongenode gast bij me had. Vlak voor de behandeling belde Esther en vroeg of ze nog specifiek naar iets moest kijken dus heb ik gevraagd of er naar mijn onderrug en een parasiet gekeken kon worden. Tijdens de behandeling voelde ik duidelijk dat er aan me gesleuteld werd (niet pijnlijk). Na de behandeling kreeg ik te horen dat er daadwerkelijk een parasiet was weggehaald. Ik ging voelen en inderdaad was er een bobbeltje uit mijn onderrug verdwenen en nu na een paar maanden is het nog steeds weg! Sindsdien zijn mijn klachten zo goed als weg. Esther vertelde wat de ET’s tijdens de sessie hadden gedaan. Ze gaf me ook nog een boodschap van mijn pas overleden moeder door wat ik erg troostend vond. Na zes weken is er nog een nabehandeling geweest. Wat ik prettig van Esther vind is dat ze serieus is maar ook gevoel voor humor heeft.

CorryCorryover Channeling van Mother Mary

Hoi lieve Esther, Wat was het bijzonder en heerlijk gisteravond! Voelde na afloop zó veel vredige liefdevolle energie stromen. En de ruimte waarin het zó vredig en liefdevol voelde was oneindig groot. Het voelde alsof de hele wereld in stille afwachting is van deze vrede. 💫🙏 Héél veel dank! Liefs, Corry

Karen (from Denmark)Karen (from Denmark)About Bosnia

It’s a pleasure to travel with Esther and Christophe.

They supply each other so well - both because they have been a couple so many years in the past, and know each other very well, and because they have very different qualifications, which goes up into a higher unity - which serves you very well as a “student”/participant in the spiritual journey/ development.

They create a special safe space, where you are always seen, accommodated and supported in everything you come up with, in terms of practical problems, your own mindset/ personal issues, or traumas being released during the work - the latter often pops up under these circumstances and is seen, spaced and worked through in a very warm and supportive way.

Christophe is very good in logistic stuff and “sees” and support you well both physically, logically and emotionally.

Esther has a warmth and very strong connection and communication with the higher spirit world.

Especially I think, it was a strong and heart touching experience to go to the Dragon mountain, being initiated to the Dragon energy - and feel the connections with other people, who came by - some of them couldn’t resist the energy we created with the spirit world - and participated with us in the ceremony. That was totally amazing ❤️🙏🐉!

Karen from Denmark

MariekeMariekeover Channeling van Moeder Aarde

Lieve Esther, Ik wil je graag bedanken voor gisteravond. Het was prachtig. Ik kon via jou Moeder Aarde horen terwijl ik met mijn blote voeten op de Veluwse bosgrond stond. Het was magisch. Ik hoop nog meer van deze bijzondere momenten te mogen meemaken.

KarenKarenover ET Healing

Ik heb enkele keren een ET healing bij Sanistrella mogen ontvangen. Het zijn hele krachtige helende energieën waar Esther mee werkt tijdens deze behandelingen. Ook in de dagen en zelfs weken erna heb ik nog duidelijk gevoeld dat de energie van de behandeling aan het doorwerken en integreren was. Het heeft bij mij een zeer positief effect gehad op mijn lichaam. Het effect is vooral op mijn energetische lichaam is geweest. Dat voelt gereinigd, verstevigd en krachtiger.

Ik ben zelf ook al jaren werkzaam als healer en ik kan uit ervaring zeggen dat Esther zeer integer te werk gaat en zich als een prachtig neutraal medium beschikbaar stelt voor de hoge vibraties van de healingsstralen.

GondaGondaover ET Healing

Yoga en meditatie praktiseer ik, manuele therapie en chiropractor hebben mij eerder geholpen. Maar, een healing was nog niet op mijn pad gekomen. Esther al wel. Een intelligente, warme en heel liefdevolle en empathische vrouw die heel bijzondere eigenschappen bezit.

We zijn met elkaar in contact  gekomen toen onze dochter, haar collega, door een noodlottig ongeval is overleden. Na 5 jaar hebben we elkaar opnieuw ontmoet. Esther bood mij aan om mij met een healing te helpen om los te komen van ons groot verdriet en om mijzelf het leven weer te gunnen. Ik vond het heel spannend, wist niet wat ik kon verwachten en was heel benieuwd of het mij wel helpen kon. Maar ik hield mij voor; Esther ziet kansen en daar wil ik graag gebruik van maken!

Op de behandeltafel kon ik mij van alles afsluiten. Mijn dochter was dicht bij mij.

Esther stelde soms vragen waar ik wel of niet op kon antwoorden. De 2 uur durende sessie kende verschillende fases. Alleen met mijzelf met heel geringe aanwezigheid van Esther, groot verdriet, intense stilte, hele bijzondere gewaarwordingen in mijn lijf en op het eind van de sessie heel veel lucht. Ik moest zo naar adem happen alsof het leek of ik over de finish kwam van een marathon. Ik voelde hoe mijn borstkas zich vulde, mijn lijf groter werd en ik er weer mocht zijn. Esther overhandigde mij de boodschappen van de gidsen. Ik lees ze nu elke dag. Ik gebruik ze als leidraad, steun en houvast.

Na de sessie terug naar huis. Ontzettend moe van alles wat er was gebeurd. De zon scheen en zo werd ik opnieuw verwarmd. Een dag of vier erna was de vermoeidheid over. En,…. het gaat echt veel beter met mij. Het leven lacht mij weer toe. Ik kan weer genieten, ik voel mij minder opgejaagd, veel rustiger. Heel bijzonder ook is dat wanneer ik wakker wordt de situatie mij niet meer zo verlamd. Het verdriet en het gemis ervaar ik elke dag. Maar, het lijkt wat minder zwaar en bepaalt niet meer mijn dag. Ik heb mij sinds die tragische gebeurtenis steeds voorgehouden om het verlies te leren nemen zonder mezelf te verliezen maar ik was mijzelf echt wel verloren. Voor anderen kan ik er zijn maar voor mijzelf lukte dat niet goed meer. Nu kan ik toch wel weer genieten en uitkijken naar mooie momenten. Het leven te nemen zoals dat nu is.

Esther ik dank je/jullie  heel hartelijk. Wanneer ik voel meer nodig te hebben kom ik graag weer bij jullie terug.

Anne MarieAnne Marieover Channeling Lichaamsbewustzijn

Lieve Esther,

Gisteren heb je mijn lichaamsbewustzijn gechanneld. Wat een bijzondere ervaring. Het was zo'n liefdevolle en helende ontmoeting met dat deel van mij wat zo dichtbij is en waar ik één mee ben. Door het weten en nu ervaren dat zij een eigen bewustzijn heeft voelt het nog meer als een liefdevolle bedding.

Mijn levensweg van op een steeds dieper niveau mijn liefde en licht te leven tot in het diepst van mijn cellen en het geloof/weten dat ik mijn lichaam kan helen, werd door haar benoemd. Zo’n mooie bevestiging. Ik voelde me zeer ontroerd.

Ze vertelde over mijn verbinding met de Bron en lichtwezens en hoe dit mijn lichaam verlicht, en ook hoe de verbinding met de aarde, die ik steeds dieper ga voelen, belangrijk is en nog meer aandacht behoeft. Voelt zo waar. Ook mooie suggesties gekregen zoals het masseren van bepaalde lichaamsdelen en organen.

Het testen van bepaalde supplementen was heel treffend en soms hilarisch. Wat niet (meer) goed voor mij was werd weggeworpen. Ook dit klopte in vele gevallen met mijn gevoel.

Dank je wel lieve Esther voor dit prachtige geschenk.

Anne Marie

MoniqueMoniqueover Bosnië

Bosnië zit in mijn hart, een oase van rust en liefde waarin je jezelf kan zijn en mag helen, een oneindige straal van serene energie die je laat zweven als een engel, dankbaarheid in elke vezel van mijn lijf, AHO

HenkHenkover ET Healing op afstand

Ik heb diverse indrukwekkende resultaten verkregen met de afstandshealings van Esther en haar ET-team. Hoe sceptisch ik ook ben, ik kan er niet omheen dat mijn acute rugpijn per direct verzacht werd, mijn voedselvergiftiging nagenoeg meteen tot rust kwam en ik weer energie kreeg, mijn droge ogen niet meer droog zijn en mijn ziekte van Crohn zich stabiliseerde waardoor mijn ziekenhuiscontroles nu goed zijn. Ik blijf het wonderlijk vinden dat dit mogelijk is, zeker op afstand, maar ik heb het aan den lijve mogen ondervinden… Zeker de moeite van het proberen waard!

Dr. C. de KroonDr. C. de Kroonover Reconnective Healing

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik alternatieve geneeswijzen altijd argwanend bekeken heb. Ik vond het allemaal maar zweverig totdat ik eerst met een zere voet en daarna met een uiterst pijnlijke heup bij Esther belandde. De Reconnective Healing sessie heeft bij mij beide keren succes gehad. De pijn in mijn voet die steeds kwam opzetten na een wandeling is na de behandeling nooit meer teruggekeerd. Met mijn heup was het nog verbazingwekkender. Ik kwam behoorlijk strompelend binnen en voelde tijdens de behandeling een warmte door mijn been en heup gaan. Daarna kon ik weer rustig pijnvrij gaan bewegen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren tot de pijn weer zou terugkeren, maar dat is niet meer gebeurd.

Mijn man was beide keren bij de sessie aanwezig. Nog vaak zegt hij tegen vrienden en kennissen: “als ik het niet zelf gezien had zou ik het niet geloofd hebben, maar het was echt zo."

LiorLiorover ET Healing op afstand

Ik heb al meerdere keren een live healing bij Esther in de praktijk gehad maar nu zat ik in België waardoor ik niet langs kon gaan. Ik had last van een vervelend pulserend gevoel in mijn buik. Op afstand heeft ze met haar team van buitenaardse gidsen een soort ‘wezen’ bij me weggehaald dat daar energie aftapte. Ik had een paar dagen op een beurs gestaan waar ik waarschijnlijk een energievorm heb opgepikt die niet van mij was. Ik voelde veel sensaties tijdens de afstandshealing – meer eigenlijk dan tijdens een live healing. Het was echt alsof er een hand mijn buik in ging en er daar wat uittrok. Daarna was het irritante gevoel verdwenen en het is ook niet meer teruggekomen. Een afstandshealing is absoluut een aanrader als je niet bij Esther langs kunt gaan!

MoniqueMoniqueOver Bosnie

Zonder enige verwachting bezocht ik de retreat in Visoko Bosnië, en je komt terecht in een warm bad waar je de energie meteen voelt stromen, een prachtige omgeving.

De healing cirkels waren intens maar zo vol respect en liefde naar elkaar toe. Het stroomt gewoon en ik heb dingen gedeeld waar ik nooit over heb gepraat uit schaamte en pijn, wat lucht het dan op als je het uitspreekt en het geheeld wordt.

De piramides en tunnels echt amazing, bijzonder wat je voelt en met je doet. Het heeft mij veranderd in zoverre dat het mij niets uitmaakt wat andere denken, ik ga staan zingen op de piramide in volle overgave, iets wat ik echt nooit deed, voel en benoem om weer in je kern te komen, en acceptatie van dat wat er is wat niet fijn is, en dat geeft meer rust.

Zeer dankbaar dat ik het mocht meemaken.

 

HildeHildeAbout Bosnia

I longed to go to Bosnia for years and the final first visit with Esther and Christophe was so special and to the point ❤️ Exactly the deep process work as I love it; Every morning after the body movement first a check in/healing circle, then all the time for good breakfast and then the visit of the day: Either a pyramid or the tunnels, all with their own energy where we would BE, FEEL, SHARE, drum, dance and sing as we felt invited to do. Especially the tunnels, which we visited multiple times, brought me deep deep recalibration of my body cells as an essential grounding for the rest of the journey.

In the evening we would either go out for dinner or cook a meal for ourselves and share it in the room by the warm fire. I could take a huge step into remembering who I really Am and what I am here for.

So deeply supporting is the love of all the (both earthly and heavenly 😊 guides and local surrounding and spirits. I feel eternally grateful that I am allowed to go back and be part of the guiding team now!

 

KarinKarinover ET Healing (live en op afstand)

Wat een bijzonder werk doe je Esther!

Ik heb een paar hele mooie sessies bij je mogen ervaren, waarbij je met je ET team mij behandelde. De behandelingen waren voor mij goed voelbaar en alle keren anders.

Ook de afstandsbehandeling was heel bijzonder en doeltreffend. Vervolgens kon ik zonder pijnklachten toch nog mijn tenniswedstrijd spelen.

Maar het meest blij ben ik ermee dat mijn hoofdpijn klachten verdwenen zijn. Sinds een lange tijd had ik elke maand verschillende dagen last van hoofdpijn. Dat lijkt sinds de behandelingen over te zijn.

Esther en je team, heel erg bedankt voor de prettige en werkzame sessies. Ik kom in de toekomst zeker bij je terug.

ChrisChrisover ET Healing

De ET Healings die ik van Esther ontvang, hebben een opbouwend effect - ik ervaar steeds meer. De eerste keer voelde ik me zwaar worden, diep wegzakken, alsof ik één werd met de tafel waar ik op lag. M’n lichaam voelde uitvergroot. Die healing bracht me rust, geaardheid, dichter bij mezelf. De keren daarna, ik heb zo’n vijf sessies gedaan, heb ik gekleurde vortexen gezien. Groene ogen ook, van één van de healers wellicht? En Japanse filmbeelden, die zo duidelijk niet aan m’n fantasie ontsproten – bijzonder om dat onderscheid zo goed te kunnen ervaren – en ik heb me afgevraagd of het om beelden van een vorig leven ging. Bijzonder vind ik ook hoe ik vanaf de derde sessie lichamelijk reageer; ik schud en meander heen en weer op de tafel, m’n handen en voeten bewegen, m’n hoofd. Ontwaakt m’n Kundalini? Ik ervaar elke sessie meer en kom er energiek en lichter uit. Dat is fijn, want dat was precies m’n vraag: “Kan ik meer energie krijgen?”, iets waar ik al jaren mee worstel. Ik heb zelfs een keer gevraagd of ze m’n verkoudheid konden wegnemen en dat lukte! Helemaal fit de volgende dag!

Esther zelf is een warm, ontwapenend en ruimhartig persoon. Ik voel me op m’n gemak bij haar. Ze durft met zachtheid door te vragen waardoor dat wat dieper speelt aan bod komt en er ook op dat niveau geheeld wordt. Mooi.

MariaMariaover ET Healing (live en op afstand)

Lieve Esther, ik ben in 2017 en 2018 een paar keer bij jou geweest voor een healing, 2x live, 2x op afstand, beide heb ik als heel waardevol ervaren. De eerste keer had te maken met mijn hoofd. Na mijn ongeluk – in 2011 – had ik echt zo’n erge hoofdpijn, ik kon jarenlang niet nadenken, niet lezen, geen tv kijken etc. Via een craniosacraal therapeut werd duidelijk dat ik te weinig vocht in mijn hersenen had, zo voelde dat ook altijd, alsof mijn hersenen ‘gekrakeleerd’ waren, te droog. In de eerste afstandshealing heb jij hieraan gewerkt met de ET’s en zonder dat ik dit bewust benoemde, ik had wel mijn hoofdpijn genoemd, maar niet waar het vandaan kwam, zeiden de ET’s dat mijn hersenen droog lagen, dat er te weinig vocht in mijn hoofd was en dat ze dat hadden aangevuld. Vanaf dat moment is mijn hoofdpijn minder geworden. Eerst zo’n 40% minder, en nu 1½ jaar verder wel 80% minder, ik ervaar bijna geen hoofdpijn meer. De healings werken door.

Daarnaast heb ik heel veel baat gehad met het slecht kunnen lopen, sinds mijn ongeluk, waar jij heel veel in hebt gedaan. Ik kan nu hele stukken en dagen lopen zonder stok, ook daar ben ik je heel dankbaar voor.

Ook ben ik een keer bij je geweest voor mijn buik en alles wat daarin opgeslagen lag, oude herinneringen mbt misbruik van vroeger. Ook daarin heb je me heel goed geholpen, zodat mijn darmen weer bezig gingen met verteren want dat deden ze haast niet meer. De ET’s gaven ook aan dat ik wel veel zware lessen had gekozen en dat mijn gidsen dat ook vinden. En dat ze een deel ervan zouden wegnemen. Dat was heel fijn, want sindsdien kan ik weer ruimte ervaren in mijn leven voor leuke dingen en heb ik meer innerlijke rust.

Ik ben je heel dankbaar voor je sessies. Het is soms niet te benoemen wat er gebeurt. Ik voel altijd alsof ik een hele diepe reis gemaakt heb. Ook als het op afstand is. En ik kan gewoon voelen wat je doet, ook op afstand. Misschien is dat mijn hooggevoeligheid dat ik dat kan voelen.

En altijd bij de afstandshealing komen mijn katten bij me liggen zodat ze ook de energie mee kunnen pikken 😊!

AnoukAnoukover ET Healing

Wat een bijzondere ervaring is de ET Healing elke keer weer. Ik heb veel verschillende healing methodes geprobeerd, daar ook mijn interesse ligt, maar deze blijft me bij en werkt het sterkst voor me. Esther channelt de juiste boodschappen en het energiewerk dat er nodig is via de ET's door. Dit voelde voor mij direct als waarheid. Ik voelde me eindelijk gezien en gehoord in de non-fysieke dingen die ik ervaarde als hooggevoelige. En een opluchting dat ik er niet alleen voor sta, dat er hulp aan de andere zijde is in mijn groeiproces. Daarna gaat ze gericht aan de slag in het energieveld. Ik had bijvoorbeeld moeite met op Aarde komen, maar dankzij de lichtsterren die ze aan mijn voeten heeft geplaatst voelt het alsof ik eindelijk geland ben. Hier ben. Elke sessie heeft me verder gebracht op dit avontuurlijke levenspad dankzij inzichten, gericht energiewerk en de praktische tips en aanraders die ze je ook nog meegeeft. Ik ben zo dankbaar dat Esther op mijn pad is gekomen!

ChristopheChristopheover ET Healing op afstand

Vanwege een stevige griep, vroeg ik Esther om een afstandshealing. De aanvoerder van haar ET-team liet me weten dat de griep de kurkentrekker van een achtbaan was waar ik doorheen moest. Hij kon me wel ondersteunen met een energetisch kussen - ik had nl. behoorlijk last van m'n onderrug van al het liggen. Het aanbrengen van het kussen merkte ik meteen, m'n rug voelde lichter en de pijn trok weg. Dat bleef zo voor de rest van het ziek in bed liggen. Super fijn. Maakte alles een stuk dragelijker. Dank jullie wel Esther, David & team!

RoosRoosover het Bosnië Vrouwen Retraite

Deze reis was een onvergetelijke, lifechanging journey. Nooit eerder heb ik zoveel verbondenheid, lichtheid en eenheid ervaren. Zo bijzonder! Wat een unieke kracht plek, wat een prachtige groep vrouwen, wat een reis! Ik kon hélemaal mezelf zijn, iedereen kon helemaal zichzelf zijn en dat was GODDELIJK!

GladysGladysover ET Healing op afstand

"Al van kinds af aan had ik enorm last van wagenziekte (Vertigo), vakanties per auto door de bergen, groen van de slingerende wegen waren niet mijn meest favoriete herinneringen aan Europese zomer vakanties. Hoewel wagenziekte bij de meeste mensen vanzelf op latere leeftijd verdwijnt was dit bij mij niet het geval. Na een wel heel misselijk makende autorit was ik het na 48 jaar echt behoorlijk zat en heb ik Esther gevraagd of zij wellicht verlichting kon brengen met behulp van haar gidsen. De ET healing sessie van ongeveer anderhalf uur nam plaats op afstand aangezien ik in Australië woon. Het resultaat was verbluffend. Mijn wagenziekte was na 1 sessie totaal verdwenen, niet een beetje maar voor 100%. Na 2 weken hebben we ter check nog een korte ET healing follow up sessie gedaan en nu na 3 maanden heb ik nog altijd geen last meer gehad. Het is fantastisch en wonderbaarlijk en ik ben Esther en haar gidsen intens dankbaar voor."

M.B.M.B.over Reconnective Healing

De Reconnective Healing sessie die ik kreeg van Esther was de eerste healing voor mij. Ze zorgde ervoor dat ik me erg goed op mijn gemak voelde en sprak goed door wat het inhield en wat ik zou kunnen gaan ervaren. De ervaring was zeer intens en bijzonder en ik voelde me echt verbonden met een kracht groter dan mijzelf. Ervaren dat energie in je lichaam echt helend kan zijn als iemand daar op de juiste manier mee omgaat. Esther is zeer vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over wat ze doet. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan om zichzelf zo'n bijzondere ervaring te gunnen.

WimWimover Reconnective Healing

Al geruime tijd had ik last van enigszins ontstoken oogleden, het was niet zo belemmerend voor mijn dagelijkse dingen maar toch... Esther bood mij (als collega) aan om een een korte Reconnective Healing te ondergaan, waar ik op zich een beetje nuchter maar toch positief op reageerde (baat het niet dan schaadt het niet). Ik kan me niet meer zo goed herinneren hoe ik de healing heb ervaren, het is op zich een bijzondere ervaring als je 'behandeld' wordt terwijl je gewoon rustig kunt blijven zitten en het achteraf blijkt te hebben geholpen. Al na twee dagen merkte ik dat mijn klachten begonnen weg te trekken en na verloop van tijd waren mijn ogen weer als vanouds. Sindsdien heb ik er ook nooit meer last van gehad.

CorryCorryover ET Healing op afstand

Wat een mooie ET healings.

De klanken, de woorden, de lessen . .

Met zóveel liefdevolle aandacht.

Voel me een stuk beter; heb heel veel minder last van m’n oorsuizen.

Ik ben héél dankbaar!

JannieJannieover ET Healing

Esther ontvangt je met veel warmte en liefde. Ik voel me veilig en vertrouwd om mijn verhaal te vertellen. Dit doe ik normaal gesproken helemaal niet zo snel. Ik voel me vaak onveilig en niet welkom.

De boodschap die Esther channelt van de ET's voelt als thuiskomen. Mijn bewuste snapt er niets van en toch voelt het helemaal goed. Mijn onderbewuste herkent het en slaakt, als het ware, een diepe zucht. Een rust komt over mij heen. Ik voel me vaak eenzaam en verlang naar huis in de kosmos. Tijdens de sessie voel ik dat ik niet alleen ben én ik voel me welkom op aarde. Dit gevoel is er nog steeds. Ik heet mezelf meer en meer welkom op deze wereld.

Tijdens beide sessies (september 2018 en januari 2019) is er veel in mijn aura opgeruimd. Dan merk ik nu nog steeds. Het voelt ruimer en het stroomt meer.

In de tweede sessie is er een verbinding gemaakt tussen hart en buik. Ook bij de keel is er iets geheeld. Mezelf uiten over wat er écht speelt in mij lukt vaak niet. Dan ben ik weg bij mijn hart en schiet ik in mijn hoofd. Zoekend naar woorden. Na de sessie zit hier veel meer rust in. De juiste woorden erbij zoeken is nog lastig, dat mag ik nu gaan oefenen, maar het bijbehorende paniekgevoel en in mijn hoofd schieten is nu weg. Daar ben ik heel blij mee. Ik mag mijn stem veel meer laten horen.

Ook fijn is dat je praktische tips en oefeningen meekrijgt. En, niet te vergeten, de humor van de ET's vind ik ook prettig. Dat maakt het allemaal iets aardser…

Maria IdaMaria Idaover ET Healing

Zeer bijzondere, positieve ervaring! Ik heb een healing mogen ontvangen, op het nippertje voordat Esther op vakantie ging (juli 2017). Ik had nieuwe energie nodig na een hersenschudding en ook meer kracht door de gevolgen van een eerdere burn-out. Wat een bijzondere ervaring! Esther laat je meteen op je gemak voelen. Ze is begripvol, verrassend nuchter en tegelijk inspirerend door een bijzondere combinatie van spiritueel inzicht, psychologie-achtergrond en een bepaalde humorvolle lichtheid. Wat Esther doet, is met het hele hart. Ze geeft je een volledige behandeling, incl. voor- en nabespreking. Waardevol dat alleen al, maar ook het gesprek met haar en de inzichten die zij biedt.
De healing zelf was verrassend effectief! Ik voelde hoe er 'gewerkt werd' precies daar waar ik het nodig had en aan het eind werd er merkbaar energie in het bovenlichaam als een opdruk geperst! Drie weken later heb ik nog steeds voelbaar energie.
Het is m.i. belangrijk je open te stellen voor de hulp die je gegeven wordt en met Esther 'mee te werken' om zo optimaal effect te bereiken (zij kanaliseert de buitenaardse energie naar jouw lichaam). Last but not least, de boodschap die Esther aan het eind ontving, bevatte antwoorden op meerdere persoonlijke kwesties (waar ik met haar niet over gesproken had) wat de ervaring tot heel bijzonder maakte. Heel dankbaar naar Esther en David en zijn ET-Team dat dit mogelijk is!

DierenhealingDierenhealingErvaring van het baasje van Max

Ik heb zelf nu al twee keer een ET healing bij Esther gehad, en na de eerste keer merkte ik al ontzettend grote verschillen in mijn leven. Ik werd een stuk vrolijker, ervaarde minder stress, mijn fysieke klachten werden minder en ik merkte echt weer dat ik op de juiste weg was.

Toen ik voor de tweede keer bij Esther kwam, had ik net een hond (Max) geadopteerd uit het buitenland. Hij was pas 7 maanden oud, maar zwaar mishandeld geweest waardoor hij letterlijk voor alles bang was. Aan mij begon hij al een beetje te wennen, maar hij durfde buiten nog geen stap te zetten en schrok van elke geluidje dat hij hoorde. Daarom vroeg ik aan Esther of er niet ook bij hem een ET healing kon worden gedaan, zodat hij een beetje geholpen kon worden om over zijn angsten heen te komen. Esther stond hier gelukkig erg voor open, dus we hadden een afstandshealing ingepland voor 1,5 week later.

Tijdens de healing werd hij ontzettend rustig en lag hij lekker te slapen, al was hij af en toe wel wat aan het bewegen. Tot mijn verbazing zette hij de volgende dag al zijn eerste stappen buiten, en twee dagen later hebben we zelfs een boswandeling kunnen doen. Inmiddels is hij veranderd in een ontzettend vrolijke hond die heerlijk los door het bos heen rent, veel hondenvrienden heeft gemaakt en graag met balletjes en takken speelt. Ik had echt niet durven hopen dat hij zo snel over zo een groot deel van zijn angsten heen zou komen. Ik ben Esther en haar ET’s echt ontzettend dankbaar en ondanks dat natuurlijk niet alle angsten helemaal weg zijn, is mijn hond nu echt blijer en speelser dan ik ooit had verwacht. Ik zou Esther en haar ET-team dus echt aan iedereen aanbevelen, ook voor onze huisdieren die een healing vaak even hard nodig hebben als wij.

HelmaHelmaover ET Healing

Vorige maand heb ik een ET healing mogen ontvangen van Esther tijdens een spirituele beurs in IJsselstein. De healing gaf mij warmte en rust en ik voelde duidelijk dat hij was afgelopen, omdat ik kouder werd. Ik had aangegeven last te hebben van mijn kaak, die ontstoken was door een implantaat, na de ET healing was die weg en bleef weg.

Ook gaf zij mij een doorgekregen boodschap door waar ik echt verbaasd over was, omdat ik Esther er niets over had verteld.

Heel bijzonder allemaal. Het gaf mij vooral rust.

DierenhealingDierenhealingCasper de kat eet weer goed!

"Casper, mijn kat van 13 jaar liep al enige tijd met pijnklachten en een verminderde eetlust. Hij is in 2 jaar tijd veel afgevallen.

Na een ET healing van Esther - op afstand - leken de klachten aan het begin een weekje iets te verergeren, daarna is hij als een raket vooruitgegaan. Inmiddels eet Casper uit zichzelf weer meerdere malen per dag droogvoer en zagen we hem laatst tot onze verbazing weer op het aanrecht (een plek waar hij wegens zijn spondyloze al zeker 3 jaar niet opgesprongen is). In combinatie met de ET Healing en pijnstillers gaat het nu onwijs goed met Casper. Alsof hij weer de kat is die hij was toen hij 7 jaar/jonger was.

We weten zeker dat zijn verbetering niet alleen door de pijnstillers komt, gezien Casper deze pijnstillers al eerder een paar jaar gekregen heeft. Toen was zijn verbetering echter minimaal.

OJA!!
En wat we tegenwoordig ook zien is dat Casper zo graag droogvoer eet, dat hij het natvoer wat 1 meter verder op staat, laat staan en het droogvoer gaat eten 😊”

Carmen GeerdinkCarmen Geerdinkover ET Healing

Ik heb al behoorlijk wat healings mogen ontvangen, maar eentje met ET's had ik nog nooit gehad. Ik was hier dan ook erg nieuwsgierig naar. Van tevoren heb ik een aantal fysieke klachten aangegeven, zoals last van mijn rug, schouders, vol hoofd. Deze klachten worden vaak versterkt door stress, enz. Esther zou dit doorgeven. Ik mocht lekker gaan liggen en Esther nam plaats naast mij. Ze fungeerde als medium tussen mij en de ET's.

Wat er toen allemaal gebeurde was zeer bijzonder: zonder dat er iemand aan mij zat en zonder dat ik het zelf deed gingen mijn schouders bewegen, mijn hoofd en mijn benen. Dit alles duurde een half uurtje. Hierna kreeg ik van Esther te horen dat de ET's vooral met schouders bezig waren geweest met het losmaken en versterken van de spieren. Hierbij kreeg ik ook te horen dat er veel druk op stond waarbij ik er zelf ook verantwoordelijk voor ben om het niet zover te laten komen. Dat is natuurlijk ook zo. Ook kreeg ik het advies om op reis te gaan en te gaan drummen om de spanning uit mijn schouders los te kunnen laten. Erg bijzonder, omdat ik de laatste tijd zelf ook bezig ben met op vakantie gaan en drummen iets is wat ik altijd al heb willen doen. Na de healing waren mijn benen zeer onrustig maar dit verdween na een tijdje.

Het meest opvallende was dat mijn schouders geen zeer meer deden, terwijl deze de laatste paar maanden constant zeer deden. Ook was mijn hoofd rustiger. De volgende dag werd ik voor het eerst in maanden zonder pijn in mijn schouders wakker. Inmiddels ben ik een maand verder en tot op heden heb ik geen last meer gehad van mijn schouders. Erg bijzonder.

Ik vond mijn healing met de ET's zeer bijzonder en het effect ervan op mij is groot geweest. Het is een aanrader voor iedereen.

AnoniemAnoniemover ET Healing

Zes weken na mijn eerste ET behandeling hadden we een vervolgafspraak staan. Net als de eerste keer was ook deze sessie op afstand. Het was fijn dat ik nu wist wat er ongeveer ging gebeuren. Maar net als de vorige keer was ik verbaasd wat er allemaal gebeurde in de sessie. Het was voelbaar dat er direct op mijn hart en longen gebied gewerkt werd. Wat een intense sessie. Beide sessies werken nog steeds voelbaar door. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Esther heeft mij met veel zorgvuldigheid begeleid. Ik kreeg een duidelijke uitleg van tevoren en een helder gesprek na afloop. Dank je wel Esther. Ik was in veilige handen bij je!

PeterPeterover Reconnective Healing

In 2009 heb ik een verkeersongeluk gehad met fikse beschadigingen van mijn zenuwen in mijn schouder en arm. Er is ook een zenuw uit mijn ruggenmerg getrokken waardoor ik nu aan één arm een gedeeltelijke parese heb. In 2010 heb ik van Esther een sessie Reconnective Healing ontvangen. Toentertijd was ik er nog veel slechter aan toe en moest continue met mijn arm in een orthese lopen. Ik had ook nog nauwelijks gevoel in mijn arm en vingers.

Ik kan me de sessie nog heel goed herinneren. Ik zat op een stoel en Esther werkte om mij heen in mijn energieveld (ik ben nogal nuchter van aard en vind het moeilijk om dit precies te beschrijven). Ik voelde echt de druk van iets (het leek wel een warm kussen of een warme wolk) op mijn lichaam. Op een gegeven moment leek ik bijna van de stoel af te vallen door die druk. Voor mijn gevoel *gebeurde* er echt iets in die kamer. Ik weet niet wat, ik weet niet hoe, maar ik kijk er met een heel mooi gevoel op terug. Toen ik Esther enige tijd later weer zag kon ik mijn vingers weer bewegen. Dit was sneller dan de artsen hadden verwacht. Ik vraag me nog steeds af of de Reconnective Healing sessie aan een sneller herstel heeft bijgedragen..

Dominique (uit Belgie)Dominique (uit Belgie)Over Bosnie

Bosnië, een onvergetelijke reiservaring! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe prachtig dit land is. De ongerepte natuur is adembenemend en de energieën die voelbaar zijn bij de piramides en in de tunnels zijn werkelijk magisch. Maar wat deze reis echt speciaal maakte, waren de mensen. Ze waren ontzettend vriendelijk en gastvrij, waardoor je je meteen thuis voelde.

Het dagelijks vers bereide voedsel was een culinair hoogtepunt. Elke maaltijd was overheerlijk en een feest voor de zintuigen. Maar wat deze reis echt onvergetelijk maakte, was de groep waarmee ik reisde. We vormden een hechte en veilige gemeenschap waarin iedereen zichzelf kon zijn. Dit heeft mijn ervaring alleen maar verrijkt.

Daarnaast wil ik graag het geweldige duo Esther en Christophe benadrukken en bedanken. Hun begeleiding tijdens persoonlijke processen was van onschatbare waarde. Ze luisterden oprecht en gaven waardevolle inzichten, waardoor we allemaal konden groeien tijdens deze reis.

Ik kan Bosnië alleen maar aanraden als de ultieme vakantiebestemming. Daar moet je geweest zijn! Twijfel niet langer, maar boek die reis. Ik weet zeker dat ook jij net zo onder de indruk zult zijn als ik. Na deze reis kan ik niet wachten om terug te keren en nog meer van dit prachtige land te ontdekken.

Liefs Dominique

JerryJerryover ET Healing (live en op afstand)

De healing heeft echt veel losgemaakt en genezen. Mijn hartchakra voelt weer op zijn plek. De uiting daarvan: sinds jaaaaren loop ik zonder moeite rechtop. M'n borst straalt de wereld in 😁😁😁!

WilmaWilmaover ET Healing

Het is ongeveer een jaar geleden, dat ik voor het eerst bij je kwam met meerdere klachten. Ik heb inmiddels 3 ET-behandelingen ontvangen. De resultaten zijn verbluffend:

1. Ik heb veel meer energie en vooral zin om dingen te ondernemen. Hierdoor heb ik mijn antidepressiva medicatie kunnen staken (na ongeveer 20 jaar gebruik).
2. Na ruim 5 jaar pijn aan mijn scheenbeen bij het lopen, na plaatsing van een knieprothese, loop ik nu pijnvrij!
3. Mijn hoofd is minder “vol”, ik maak me minder druk en kan makkelijker loslaten.

De behandelingen zijn een beetje “vreemd”, maar ik voelde me heel veilig!

Veel liefs, tot ziens en met veel dank aan jou en je helpers,

Wilma

Vrouw, 49 jaar (anoniem)Vrouw, 49 jaar (anoniem)over ET Healing

Esther werd mij door een vriendin aanbevolen. Als een persoon die zelf veel met mensen werkt, merkte ik bij Esther op het moment dat ik in haar praktijk was, meteen dat zij met aandacht, gevoel maar ook een zekere down-to-earth kwaliteit de sessie vormgaf.

Zij heeft in het gesprek een verfijnde manier van ondersteunen en laat je in je eigen waarde staan. Ook probeert zij je niet over te halen of te missioneren.

Ik had veel verschillende aspecten voor de sessie 'meegenomen'. Opmerkelijk vond ik achteraf dat Esther een goede inschatting qua tijd had gemaakt en ook echt alle onderwerpen en wensen heeft opgepakt!

De channel en healingsessie op de massagetafel was heel bijzonder om mee te maken. Ik voelde blijschap toen mijn Hogere Zelf via Esther's Hogere Zelf tot mij ging spreken en was positief verrast in hoe ver de taal en individuele aspecten van de bodschap hun weerklank in mij konden vinden.

De healing sessie met de Mantids was supergaaf om mee te maken. Als gevoelige persoon zag ik hoe de energie in mijn lichaam in beweging werd gebracht en kon veranderden.

Ik ben oprecht blij dat ik deze investering heb gedaan en voel actueel, 3 maanden na de sessie, nog steeds de vruchten van deze energetische schoonmaak. Het meest opmerkelijke is dat ik van mijn suikerverslaving af ben, wat een bevrijding op alle niveau's! Ik voel me veel autonomer, liefdevol zorgdragend voor mezelf en zie dat mijn spirituele ontwikkeling niet meer afgeremd is door het onbewust laten versloffen van het lichaamelijk aspect.

Last but not least ben ik zo blij dat Esther ook nog met mijn E.T. familie contact kon maken en ik een naam mee kreeg met wie ik sindsdien in dialoog ben gegaan.

Zoals je leest, ben ik erg enthousiast over wat Esther en haar helpende team teweeg kan brengen. Ik gun deze ervaring iedereen die zich hiervoor open durft te stellen en klaar voelt voor een verfrissende wervelwind.

Adrian (from Switzerland)Adrian (from Switzerland)About Bosnia

My trip to the pyramids in the summer of 2021 with Chris and Esther was well organised. It was held in a very friendly and relaxed atmosphere. The weather was great too.
This was my second trip to the pyramids, which stand on a wonderful, unique, energetic power place. As it is connected to the original energies of creation, I experienced wonderful transforming and activating energies. During my stay, I received two additional energy bodies. Visiting the tunnels was amazing as well. Another plus of the journey was the co-creation part. As a dragon energy healer like me, it’s a great place to connect to the dragons and the dragon energies. I can highly recommend this journey.

LizetLizetover AuraTouch

Ik heb een Kleurenhealing gehad van Esther. Ze heeft de overtollige kleuren in mijn auraveld terug in balans gebracht. Ze benaderde me open en met een positieve insteek. Zij is iemand die goed luistert en niet oordeelt. De healing was erg fijn. Bijzonder was ook dat er wat emoties omhoog kwamen die daardoor konden 'oplossen'. Ik voelde me heel energiek erna en had het gevoel dat ik echt was opgelapt. Dankjewel Esther!

MariekeMariekeover ET Healing
Lieve Esther,
Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.
De eerste ET healing was voor mij erg onwennig. Maar het resultaat was er, ik had geen last meer van mijn hoofdpijn.
Intuïtief weet ik het gewoon dat jij  zo puur, eerlijk en vol van liefde en licht bent.
Ook STAR voel ik soms heel dichtbij.
Ik ben heel blij dat je mij verder wilt helpen op mijn weg naar de volgende dimensie!
Tot gauw
❤😘💫