Dierenhealing

Alles ET Healing Afstandshealing Channeling Retreats Reconnective Healing Dierenhealing Yin Yoga AuraTouch
DierenhealingDierenhealingHealing proces van Miss Pinny de kat

Vorig jaar heeft Esther Miss Pinny meerdere keren een ET healing gegeven.
Miss Pinny de poes was op jonge leeftijd uit een slaapkamerraam naar beneden gevallen en heeft geen medische verzorging gehad.
Dat resulteerde in onvoorspelbaar gedrag zoals bijten bij aanraking en chagrijnig zijn.
Na meerdere healings is er langzaam een verandering op gang gekomen.
Haar gedrag is flink verbeterd, ze is liever, loopt minder mank en laat het aaien gebeuren zonder direct een klap uit te delen of te bijten.
Het is een proces wat tijd nodig had maar het heeft zijn vruchten afgeworpen.
Dank lieve Esther!

DierenhealingDierenhealingCasper de kat eet weer goed!

"Casper, mijn kat van 13 jaar liep al enige tijd met pijnklachten en een verminderde eetlust. Hij is in 2 jaar tijd veel afgevallen.

Na een ET healing van Esther - op afstand - leken de klachten aan het begin een weekje iets te verergeren, daarna is hij als een raket vooruitgegaan. Inmiddels eet Casper uit zichzelf weer meerdere malen per dag droogvoer en zagen we hem laatst tot onze verbazing weer op het aanrecht (een plek waar hij wegens zijn spondyloze al zeker 3 jaar niet opgesprongen is). In combinatie met de ET Healing en pijnstillers gaat het nu onwijs goed met Casper. Alsof hij weer de kat is die hij was toen hij 7 jaar/jonger was.

We weten zeker dat zijn verbetering niet alleen door de pijnstillers komt, gezien Casper deze pijnstillers al eerder een paar jaar gekregen heeft. Toen was zijn verbetering echter minimaal.

OJA!!
En wat we tegenwoordig ook zien is dat Casper zo graag droogvoer eet, dat hij het natvoer wat 1 meter verder op staat, laat staan en het droogvoer gaat eten 😊”

DierenhealingDierenhealingErvaring van het baasje van Max

Ik heb zelf nu al twee keer een ET healing bij Esther gehad, en na de eerste keer merkte ik al ontzettend grote verschillen in mijn leven. Ik werd een stuk vrolijker, ervaarde minder stress, mijn fysieke klachten werden minder en ik merkte echt weer dat ik op de juiste weg was.

Toen ik voor de tweede keer bij Esther kwam, had ik net een hond (Max) geadopteerd uit het buitenland. Hij was pas 7 maanden oud, maar zwaar mishandeld geweest waardoor hij letterlijk voor alles bang was. Aan mij begon hij al een beetje te wennen, maar hij durfde buiten nog geen stap te zetten en schrok van elke geluidje dat hij hoorde. Daarom vroeg ik aan Esther of er niet ook bij hem een ET healing kon worden gedaan, zodat hij een beetje geholpen kon worden om over zijn angsten heen te komen. Esther stond hier gelukkig erg voor open, dus we hadden een afstandshealing ingepland voor 1,5 week later.

Tijdens de healing werd hij ontzettend rustig en lag hij lekker te slapen, al was hij af en toe wel wat aan het bewegen. Tot mijn verbazing zette hij de volgende dag al zijn eerste stappen buiten, en twee dagen later hebben we zelfs een boswandeling kunnen doen. Inmiddels is hij veranderd in een ontzettend vrolijke hond die heerlijk los door het bos heen rent, veel hondenvrienden heeft gemaakt en graag met balletjes en takken speelt. Ik had echt niet durven hopen dat hij zo snel over zo een groot deel van zijn angsten heen zou komen. Ik ben Esther en haar ET’s echt ontzettend dankbaar en ondanks dat natuurlijk niet alle angsten helemaal weg zijn, is mijn hond nu echt blijer en speelser dan ik ooit had verwacht. Ik zou Esther en haar ET-team dus echt aan iedereen aanbevelen, ook voor onze huisdieren die een healing vaak even hard nodig hebben als wij.