Afstandshealing

Alles ET Healing Afstandshealing Channeling Retreats Reconnective Healing Dierenhealing Yin Yoga AuraTouch
LiorLiorover ET Healing op afstand

Ik heb al meerdere keren een live healing bij Esther in de praktijk gehad maar nu zat ik in België waardoor ik niet langs kon gaan. Ik had last van een vervelend pulserend gevoel in mijn buik. Op afstand heeft ze met haar team van buitenaardse gidsen een soort ‘wezen’ bij me weggehaald dat daar energie aftapte. Ik had een paar dagen op een beurs gestaan waar ik waarschijnlijk een energievorm heb opgepikt die niet van mij was. Ik voelde veel sensaties tijdens de afstandshealing – meer eigenlijk dan tijdens een live healing. Het was echt alsof er een hand mijn buik in ging en er daar wat uittrok. Daarna was het irritante gevoel verdwenen en het is ook niet meer teruggekomen. Een afstandshealing is absoluut een aanrader als je niet bij Esther langs kunt gaan!

MariaMariaover ET Healing (live en op afstand)

Lieve Esther, ik ben in 2017 en 2018 een paar keer bij jou geweest voor een healing, 2x live, 2x op afstand, beide heb ik als heel waardevol ervaren. De eerste keer had te maken met mijn hoofd. Na mijn ongeluk – in 2011 – had ik echt zo’n erge hoofdpijn, ik kon jarenlang niet nadenken, niet lezen, geen tv kijken etc. Via een craniosacraal therapeut werd duidelijk dat ik te weinig vocht in mijn hersenen had, zo voelde dat ook altijd, alsof mijn hersenen ‘gekrakeleerd’ waren, te droog. In de eerste afstandshealing heb jij hieraan gewerkt met de ET’s en zonder dat ik dit bewust benoemde, ik had wel mijn hoofdpijn genoemd, maar niet waar het vandaan kwam, zeiden de ET’s dat mijn hersenen droog lagen, dat er te weinig vocht in mijn hoofd was en dat ze dat hadden aangevuld. Vanaf dat moment is mijn hoofdpijn minder geworden. Eerst zo’n 40% minder, en nu 1½ jaar verder wel 80% minder, ik ervaar bijna geen hoofdpijn meer. De healings werken door.

Daarnaast heb ik heel veel baat gehad met het slecht kunnen lopen, sinds mijn ongeluk, waar jij heel veel in hebt gedaan. Ik kan nu hele stukken en dagen lopen zonder stok, ook daar ben ik je heel dankbaar voor.

Ook ben ik een keer bij je geweest voor mijn buik en alles wat daarin opgeslagen lag, oude herinneringen mbt misbruik van vroeger. Ook daarin heb je me heel goed geholpen, zodat mijn darmen weer bezig gingen met verteren want dat deden ze haast niet meer. De ET’s gaven ook aan dat ik wel veel zware lessen had gekozen en dat mijn gidsen dat ook vinden. En dat ze een deel ervan zouden wegnemen. Dat was heel fijn, want sindsdien kan ik weer ruimte ervaren in mijn leven voor leuke dingen en heb ik meer innerlijke rust.

Ik ben je heel dankbaar voor je sessies. Het is soms niet te benoemen wat er gebeurt. Ik voel altijd alsof ik een hele diepe reis gemaakt heb. Ook als het op afstand is. En ik kan gewoon voelen wat je doet, ook op afstand. Misschien is dat mijn hooggevoeligheid dat ik dat kan voelen.

En altijd bij de afstandshealing komen mijn katten bij me liggen zodat ze ook de energie mee kunnen pikken 😊!

LoesLoesover ET Healing op afstand

Lieve Esther, ik werd vanmorgen al heeeeel anders wakker! Een heerlijke, versterkende stroom door mijn hele lichaam. Dank jullie wel! 🙏

Marie-RoseMarie-Roseover ET Healing op afstand

Mijn naam is Marie-Rose. Ik ben van België en las over de ET healing, ik kon moeilijk geloven dat ik op zo’n grote afstand kon geholpen worden. Na een gesprek met Esther, via Skype, had ik al iets meer vertrouwen en wou het toch proberen, ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet.

Tijdens de sessie toen ik op de bank lag, kreeg ik trillingen door mijn lichaam, twee keer, kon dit amper geloven op een afstand van Sint-Truiden-België tot Utrecht, maar het was er wel inderdaad, ik voelde duidelijk 2x trillingen, en voelde mij zalig.

Na de sessie was ik van mijn nekpijnen en schouderpijnen af en mijn hevige buikpijnen waren verdwenen. Ik liep hier al geruime tijd mee. Ook mijn beide heupprotheses, die altijd als 30 kilo wogen, voelden lichter aan, geen druk meer. Nu na vijf dagen is dit nog steeds hetzelfde, mijn pijnen zijn nog steeds weg. Ik voel me ook blijer en veel minder emotioneel. Ik heb meer energie en moed. Het valt anderen ook op, er waren vandaag twee mensen die aan me vroegen hoe het kwam dat ik zo veel energie had!

Ik hoop dat dit zo mag blijven en indien nodig zal ik zeker deze sessie herhalen na 5 of 6 weken.

Deze sessie is absoluut aan te bevelen, zeker ook op afstand. Het is gewoon super om op deze manier geholpen te kunnen worden.

GhislaineGhislaineover ET Healing (live en op afstand)

Door de sessies met Esther voel ik me gedragen, alsof het allemaal niet lukraak of toevallig is wat mij overkomt, maar ik een ontwikkeling doormaak die zo bedoeld is. Het effect is geruststellend en het helpt me om op mijn pad te blijven, waarbij de verbinding met mezelf en de energie rondom ons heen de sleutel vormt. De effecten van de healing zijn soms al onmiddellijk merkbaar en soms na een paar weken. Als ik sessies terug luister zie ik de rode draad van mijn ontwikkeling die zich mooi en helder aftekent, steeds een stapje dichter bij mijn persoonlijke harmonie en welzijn.

Liefs, Ghislaine

EstherEstherover ET Healing op afstand
Nadat ik bij Esther op een Kundalini/ ET healingsmiddag ben geweest. Heb ik besloten om bij haar een ET Healing te ontvangen. En ongelooflijk wat dat heeft gebracht. Het heeft mij zo'n gevoel van thuiskomen, heelheid, gedragen en gezien worden gegeven. Mijn energie is zachter, mijn lichaam is zachter, alles is eigenlijk verzacht. Maar ook overal is veel meer energie en is het kinderlijke energie naar boven gekomen van enthousiasme en ongeduld.  Het is zo heerlijk om thuis te komen. Er is zo ongelooflijke dankbaarheid in mijzelf aanwezig en weer zo'n erkenning naar de wereld waar ik vandaan kom Andromeda. Die ik zo gemist had en nu weer mee in verbinding ben gekomen. De healingen die ik geef zijn zoveel intenser en ook zachter. Ik voel in de healing de duidelijke verbinding met Andromeda en de grootsheid van de helende energie. Echt MAGISCH.
Ik ben Esther enorm dankbaar voor de Healing die zij mij heeft gegeven.  De weg die zij mij heeft  laten zien.  De reis van mij op deze wereld is in volle gang aangezet. Ik zou zeggen kies het.
In liefde en dankbaarheid Esther 🙏
HilekaHilekaover ET Healing op afstand

Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van verwerken van trauma's uit mijn familielijn. De behandelingen van Esthers gids David en team geven mij steeds weer nieuwe inzichten die me ondersteunen bij dit pad van heling. Omdat ik in Antwerpen woon, ontvang ik de sessies op afstand, maar dat maakt niet uit, ik kom altijd in een diepe trance-staat terecht en voel de aanwezigheid van David om me heen. Hij voelt als een vriend voor me. De ET's werken veel aan het helen van mijn hartchakra, ik heb veel hartepijn door alles wat er gebeurd is. Dit uit zich zelfs fysiek in hart fibrilleren en maar liefst vier stents. Een leuk lichtpuntje is dat de ET's mijn keelchakra helpen helen, waardoor mijn zangstem weer terug begint te komen. Dit geeft me plezier. Lieve Esther, hartelijk dank voor je healings en voor de warme eerlijke persoon die je bent. Wie heeft me naar jou via internet geleid???

CoraCoraover ET Healing op afstand

Ik liep al een tijd rond met klachten bij mijn onderrug. Ik ken Esther van een opleiding en ze bood aan me te behandelen. Ze vertelde dat ik gewoon thuis – op afstand – behandeld kon worden en ikzelf vind dat erg prettig en ontspannen. Bij het zien van een lezing over ET Healing van de healer Haggai Katz begreep ik dat we ook last van een ‘parasiet’ kunnen hebben. Mijn gevoel zei me dat ik misschien ook een ongenode gast bij me had. Vlak voor de behandeling belde Esther en vroeg of ze nog specifiek naar iets moest kijken dus heb ik gevraagd of er naar mijn onderrug en een parasiet gekeken kon worden. Tijdens de behandeling voelde ik duidelijk dat er aan me gesleuteld werd (niet pijnlijk). Na de behandeling kreeg ik te horen dat er daadwerkelijk een parasiet was weggehaald. Ik ging voelen en inderdaad was er een bobbeltje uit mijn onderrug verdwenen en nu na een paar maanden is het nog steeds weg! Sindsdien zijn mijn klachten zo goed als weg. Esther vertelde wat de ET’s tijdens de sessie hadden gedaan. Ze gaf me ook nog een boodschap van mijn pas overleden moeder door wat ik erg troostend vond. Na zes weken is er nog een nabehandeling geweest. Wat ik prettig van Esther vind is dat ze serieus is maar ook gevoel voor humor heeft.

KarinKarinover ET Healing (live en op afstand)

Wat een bijzonder werk doe je Esther!

Ik heb een paar hele mooie sessies bij je mogen ervaren, waarbij je met je ET team mij behandelde. De behandelingen waren voor mij goed voelbaar en alle keren anders.

Ook de afstandsbehandeling was heel bijzonder en doeltreffend. Vervolgens kon ik zonder pijnklachten toch nog mijn tenniswedstrijd spelen.

Maar het meest blij ben ik ermee dat mijn hoofdpijn klachten verdwenen zijn. Sinds een lange tijd had ik elke maand verschillende dagen last van hoofdpijn. Dat lijkt sinds de behandelingen over te zijn.

Esther en je team, heel erg bedankt voor de prettige en werkzame sessies. Ik kom in de toekomst zeker bij je terug.

GladysGladysover ET Healing op afstand

"Al van kinds af aan had ik enorm last van wagenziekte (Vertigo), vakanties per auto door de bergen, groen van de slingerende wegen waren niet mijn meest favoriete herinneringen aan Europese zomer vakanties. Hoewel wagenziekte bij de meeste mensen vanzelf op latere leeftijd verdwijnt was dit bij mij niet het geval. Na een wel heel misselijk makende autorit was ik het na 48 jaar echt behoorlijk zat en heb ik Esther gevraagd of zij wellicht verlichting kon brengen met behulp van haar gidsen. De ET healing sessie van ongeveer anderhalf uur nam plaats op afstand aangezien ik in Australië woon. Het resultaat was verbluffend. Mijn wagenziekte was na 1 sessie totaal verdwenen, niet een beetje maar voor 100%. Na 2 weken hebben we ter check nog een korte ET healing follow up sessie gedaan en nu na 3 maanden heb ik nog altijd geen last meer gehad. Het is fantastisch en wonderbaarlijk en ik ben Esther en haar gidsen intens dankbaar voor."

ChristopheChristopheover ET Healing op afstand

Vanwege een stevige griep, vroeg ik Esther om een afstandshealing. De aanvoerder van haar ET-team liet me weten dat de griep de kurkentrekker van een achtbaan was waar ik doorheen moest. Hij kon me wel ondersteunen met een energetisch kussen - ik had nl. behoorlijk last van m'n onderrug van al het liggen. Het aanbrengen van het kussen merkte ik meteen, m'n rug voelde lichter en de pijn trok weg. Dat bleef zo voor de rest van het ziek in bed liggen. Super fijn. Maakte alles een stuk dragelijker. Dank jullie wel Esther, David & team!

CorryCorryover ET Healing op afstand

Wat een mooie ET healings.

De klanken, de woorden, de lessen . .

Met zóveel liefdevolle aandacht.

Voel me een stuk beter; heb heel veel minder last van m’n oorsuizen.

Ik ben héél dankbaar!

LenaLenaover ET Healing op afstand

Veel dank voor de healing vrijdag! Omdat ik me erna zo fijn voelde en het daar even bij wilde houden, heb ik net pas de opname afgeluisterd. Wat prachtig zeg! Echt heel indrukwekkend.

Ik voel me bijzonder goed, blij, licht, fijn, relaxt en helder. En van kortademigheid heb ik geen last meer!! Terwijl het toch best heftig was/voelde – die opgejaagde ademhaling. Net 20 km hardgelopen in het zonnetje, met heel veel zuurstof! Op de een of andere manier heeft deze healing veel meer impact dan de eerste. Echt super. Ik voel me echt een ander mens. Als cadeautje worden er nu allerlei klussen afgezegd [Corona tijd – red.], waardoor ik het de komende tijd fijn rustig heb en van alles kan integreren en laten indalen. En vooral kan genieten - klinkt wel egoïstisch in deze tijden. Maar met mijn lichte energie lever ik vast een bijdrage aan alle somberheid die er hier en daar woedt 😉 .

Veel dank dus en over een paar maanden meld ik me graag weer om verder met mijn hart te gaan. Dat lijkt echt de sleutel tot alle lichtheid.

SaskiaSaskiaover ET Healing op afstand

Wij hebben mooie ervaringen opgedaan met de ET Healings van Esther bij ons zoontje van 6 jaar. Na de sessies - op afstand - gaf ze in heldere taal weer wat er tijdens de healing had plaatsgevonden en was er vaak sprake van herkenning bij ons. Het voelde heel veilig om hem aan Esther toe te vertrouwen. De ET’s hebben veel gewerkt aan het terug in balans brengen van zijn chakra’s, met name zijn basischakra. Doordat hij een paar maanden te vroeg is geboren was dit waarschijnlijk niet goed ontwikkeld wat leidde tot onrust en boosheid. Door de sessies is er in het gedrag van mijn zoontje verandering te bemerken: hij is rustiger geworden, durft meer los te laten en tandenknarst niet meer. Diverse mensen uit onze omgeving - die niet wisten dat hij werd behandeld - merkten op dat hij rustiger leek te zijn geworden. En de pre-Sinterklaasperiode is nog nooit zo goed verlopen als dit jaar!

Als klap op de vuurpijl kreeg ik zelf tijdens de healing van mijn zoon ook een cadeautje van de ET’s: de nekpijn waar ik al jarenlang nagenoeg elke dag last van had, verdween van de ene op de andere dag als sneeuw voor de zon. Ook de langetermijneffecten zijn erg positief.

HenkHenkover ET Healing op afstand

Ik heb diverse indrukwekkende resultaten verkregen met de afstandshealings van Esther en haar ET-team. Hoe sceptisch ik ook ben, ik kan er niet omheen dat mijn acute rugpijn per direct verzacht werd, mijn voedselvergiftiging nagenoeg meteen tot rust kwam en ik weer energie kreeg, mijn droge ogen niet meer droog zijn en mijn ziekte van Crohn zich stabiliseerde waardoor mijn ziekenhuiscontroles nu goed zijn. Ik blijf het wonderlijk vinden dat dit mogelijk is, zeker op afstand, maar ik heb het aan den lijve mogen ondervinden… Zeker de moeite van het proberen waard!